Mesec

Published on June 18th, 2017 | by Spicum

0

25. lunarni dan: “Mudra kornjača“, “Sudovi sa živom i mrtvom vodom“

25.dan Mudra kornjača, Sudovi sa živom i mrtvom vodomDan pasivnosti, mudrosti i proročanstva, s koncentracijom na svoj unutrašnji mir. Ovog dana je važno razmisliti o svom životu, postići pravilan smer svog razvoja. I ukoliko uspete da se isključite od emocija i osećaja, tada možete dobiti odgovore na većinu svojih “nerazrešljivih problema“. Zato je taj dan dobro provesti u usamljenom razmišljanju. Po mogućnosti u prirodi, pored vode. Danas se ne preporučuje nikud žuriti, već odmarati u usamljenosti i razmišljati o raznim životnim pitanjima – ljubavi, partnerstvu itd. Radi toga, da bi se ti međusobni odnosi podigli na kvalitativno novi nivo. Rezultat je da se dobija nova snaga i dobro raspoloženje.

Tog dana se uključuju više psihičke sile, kao što su levitacija, telekineza, vidovitost. Oni se mogu uključiti i nesvesno i tog dana se ispoljavati spontano. Zato je taj dan dobro iskoristiti za rad s psihičkim energijama (posebno ako ste se s tim bavili ranije). Treba vežbati odgovarajuće vežbe. Ustvari, one se mogu nesvesno vežbati. Ukoliko se pojavi fenomen super sluha, prema tome budite veoma pažljivi, jer to može biti znak vaše zavisnosti od tamnih sila. Ukoliko danas želite nešto da radite, tada prethodno osluškujte svoju intuiciju. Na što vam ona ukaže, to i radite. Danas je dobro raditi na gradnji objekta za stanovanje ( stanova,  kuća) i odmarati se. Ne treba počinjati novo, dovršavajte ranije započeto. Ovog dana se treba očistiti od šljake, duhovne i fizičke. Zato je dobro ograničiti se u ishrani.

Organi dana – bedra (kukovi).

Minerali dana: spatovi (strave, zaštite), tigrovo (riđe) oko, sokolovo (golubije i plavo) oko, mačije (zeleno) oko, irazem – poluprozračni zeleni kamen (kamen Salamandre).

Danas se sanjaju ostvarljivi sni, koji ukazuju na put duhovnog progresa. Na primer, ukoliko sanjate neprijatan san, to svedoči o tome, da vi ne izvršavate svoju namenu. Vama je dato više,  nego što radite. Preispitajte svoj odnos prema životu. Tog lunarnog dana možete sanjati san koji vas upozorava, koji govori da su vas obuzele tamne sile. Da bi neutralizovali njegovo dejstvo, kad se probudite tri puta izgovorite: “Kuda noć, tuda i san“. Posle toga otvorite i česmu sa hladnom vodom, nagnite se prema mlazu vode i šapatom ispričajte san. On će se saprati zajedno sa vodom. Na kraju pročitajte molitvu “Oče naš“.

Tags: ,


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. kontinuirano saradjuje sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao novinar autor mesečnih prognoza i drugih astroloških rubrika, uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima. Neguje unikatan pristup definisanju , brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Usui i Kundalini Reikija.Comments are closed.

Back to Top ↑