Merkur Merkur opozicija Rx Saturn *tranzit

Published on June 18th, 2017 | by Jasmina Spicum 063222539

1

Merkur opozicija Rx Saturn *tranzit

Merkur opozicija Rx Saturn *tranzitMERKUR 24° Blizanaca OPOZICIJA Rx Saturn 24° STRELCA
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima planeta u sektoru od 20° do 28° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.

Inhibicije, nepoverenje, teški uslovi rada. Manje zdravstvene tegobe, glavobolje. Napetost i nemir, posledica su prevara, obmana ili izdaje. O vama kruže neprijateljske i skandalozne glasine, ali zadržite spokoj i klonite se prepirki, pravnih sukoba, a poseban oprez treba pokloniti potpisivanju dokumenata i sklapanju ugovora, sporazuma. Ovo nije pravi čas da sebi izaberete zastupnike, oni koje odredite u ovo vreme biće neodgovorni prema vašim ličnim interesima.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Komunikacija je otežana jer niste sigurni šta želite da kažete. Možda mislite da vaši doprinosi konverzaciji ne vrede utrošenog vremena. Saturn ohrabruje perfekciju, što može da vas zaustavi čineći vas isuviše bojažljivim u izjavama. Budite oprezni da ne previdite vaše pozitivne karakteristike, kao i osobine drugih ljudi. Jedan od efekata Saturnovih energija je da sve vidi na negativan način, stoga pre nego što se prepustite depresiji, upitajte nekog starijeg za savet koji može da vam pomogne da spoznate da svako zlo ima svoje dobro.
Uprkos svemu ovome, vaša logična sposobnost je metodična i disciplinovana, bavite se stručnim radom i zavredjujete pohvale nadredjenih. Ovaj tranzit je nepovoljan za pregovore svih vrsta – odložite važne odluke.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar.One Response to Merkur opozicija Rx Saturn *tranzit

  1. Pingback: Astrološki dogadjaji 20.06.2016. | Topvita | Ekologija | Ishrana | Zdravlje

Back to Top ↑