Merkur merkur trigon uran tranzit

Published on January 6th, 2018 | by Jasmina Spicum 063222539

0

Merkur trigon Uran *tranzit

merkur trigon uran tranzitZgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 20° do 29° Ovna, Lava ili Strelca, a posebno ukoliko su Vodolija, Blizanac ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
TRANZITNI TRIGON Merkura i Urana SJAJNE vesti donosi ukoliko u Vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u odeljku 20° do 29° VATRENIH ZNAKOVA.

OPREZ 20° do 29° zodijački segment BLIZANACA, DEVICE, STRELCA, RIBA.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Svi aspekti koje kreiraju Merkur i Uran nas oživljavaju, ali trigon donosi specifičnu novu priliku da koristimo viziju koju posedujemo na dobar način, i pruža nam priliku da se razvijamo, osnažimo i budemo bolje usmereni na cilj. Zašto?
Jedan od osnovnih faktora ovog aspekta je naglašena intuicija – možemo učiti od Merkura koji tranzitira znakom Strelca – potrebno je da osmotrimo globalnu sliku a ne da se fokusiramo na detalje, i da primenimo individualni pristup i aspekte slobode koje daruje Uran. To će nam pružiti mogućnost da uvidimo šta se krije iza obične slike ograničene vremenom i prostorom, i priliku da se osnažimo do napredovanja punom snagom i brzinom.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Da li osećate da ste zaglavljeni u trenutnoj situaciji? Ako je tako možete koristiti energiju ovog tranzita kako biste kreirali trajnu pozitivnu promenu u svom životu. Uran je povezan sa razbijanjem starih sistema koji više nisu funkcionalni, a kada je ovaj aspekt aktuelan dozvoljava nam da rastrgnemo sve stare okove koji nas ograničavaju i sprečavaju naš dalji razvoj.
Posvetite neko vreme danas promišljanju u kojoj životnoj oblasti priželjkujete kardinalnu promenu? Steći ćete moćne uvide koji će vam pružiti priliku da ostvarite neke od najhrabrijih snova!

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.Comments are closed.

Back to Top ↑