Astrologija merkur u jarcu tranzit

Published on January 11th, 2018 | by Jasmina Spicum 063222539

0

Merkur u Jarcu *tranzit

merkur u jarcu tranzitZgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zodijačkom znaku JARCA, BIKA, ili DEVICE (grupa zemljanih znakova), a posebno ukoliko je Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Benefite ovog tranzita možete iskoristiti maksimalno ukoliko je u vašem natalnom hooroskopu pozicija Saturna snažna (u znaku sedišta Jarac ili egzaltacije Vage), dobrim aspektima i dispoziciji, aktivirajući teme natalne kuće kojom Saturn u vašem horoskopu vlada.

Merkur je tokom prethodnih nedelja tranzitirao optimističnim znakom Strelca, i danas 11. Decembra 2018. počinje tranzit kroz ženski kardinalni zemljani zodijački znak Jarca. Obzirom da Merkur vlada mentalnim funkcijama, misaonim procesima i verbalnom razmenom, kao i svim manjim uredjajajima i sredstvima komunikacije jasno je da je on taj koji procesira informacije. Dok boravi u znaku Jarca koji vlada ciljevima i dostignućima, analiza i obrada informacija će biti veoma dobro definisane i svrsishodne. Da podsetimo da je upravo Jarčeva izreka “Cilj opravdava sredstvo”, a suština je zapravo održavanje ustanovljenih društvenih normi kojima takodje vlada znak Jarca. Stoga ćemo tokom narednih nedelja dok Merkur tranzitira znakom Jarca pre svega uočiti sve naglašeniju globalnu racionalizaciju, ali da podsetimo i da je upravo ovo kretanje odličan ambijent za upravljanje dugoročnim ulaganjima…

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Merkurov prelazak iz Strelca u zemljani kardinalni znak Jarca pomoći će da organizujemo neophodne aktivnosti na aktuelnim projektima, a odnosi sa ljudima postaju sve svedeniji i izazovniji. Više nije dovoljno čuti mišljenje prijatelja ili kolege, već tražite stav osobe prema kojoj gajite duboko poštovanje i u čije rasudjivanje imate apsolutno poverenje, te se za savet okrećete autoritetima, tražeći praktične i jasne direktive. Ovo je interval intenzivnog promišljanja i analize, kada se razvija dugoročna strategija i prave veliki planovi za godinu koja je pred nama.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Dok Merkur tranzitira znakom Jarca misaoni procesi su naglašeno metodični, a fokus je na trezvenom i praktičnom pristupu informacijama i situacijama. Sada će biti mnogo lakše skoncentrisati se na zadatke koji su vam već “pri ruci” i ne pomišljate na odugovlačenje i odlaganja. Konverzacija je realistična i sa fokusom na poslovne teme, a uzorci i stil komunikacije sve su logičniji i uredniji, organizovaniji. Najzad smo u prilici se posvetimo definisanju i realizovanju prioritetnih zadataka bez otežavajućih okolnosti. Konačno, suočićete se sa stvarnim stanjem stvari, i bez uzdržavanja nazvati ih pravim imenom, a jasnoća i preciznost postaju izuzetno bitni elementi definisanja stanja. Potrebno je da budete svesni prenaglašeno rigidnog stava u razmišljanju i razmatranjima, jer ćete u suprotnom ostaviti utisak hladne i pomalo grube prirode. Za mnoge u vašem okruženju veoma je tanka linija izmedju realnog pristupa i pesimizma stoga budite nešto prijemčiviji nego obično.

Ovaj Merkurov tranzit će proširiti horizonte rodjenih u znaku ili sa Asc-om u ovom kardinalnom zemljanom znaku, probudiće njihovu žeđ za znanjem i potrebu za komunikacijom, pa će ljudi sa Asc u zodijačkom znaku Jarca jednostavno blistati!

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.Leave a Reply

Back to Top ↑