USLUGE NOVO!!! Astrološka analiza "Sve čari retrogradnosti"

Published on December 12th, 2017 | by Jasmina Spicum 063222539

0

AKTUELNO!!! Astrološka analiza “Sve čari retrogradnosti”

NOVO!!! Astrološka analiza "Sve čari retrogradnosti"

Kakav OSVEŽAVAJUĆI osećaj napuštanja strahova, kriza identita i poistovećivanja sa kolektivnom krivicom koju nameće okruženje. Napustite sve to odmah!
Makar u ovih par dana dok Merkur ponovo tranzitira zodijačkim znakom Strelca, u aplikacionom trigonu sa Uranom u znaku Ovna. Iskoristite ovih decembarski interval da otpustite što je više moguće prevazidjenih obrazaca kako biste se okrenuli boljem SUTRA. Otvorite to novo poglavlje SVOG ŽIVOTA bez odlaganja, bez strahova i bez oklevanja. Imate tu MOĆ – prepoznajte je i prigrlite.
Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u znaku Strelca, i drugiom promenljivim znaima (Blizanci, Devica, Ribe), a posebno ukoliko su Blizanci ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

NOVO!!! Astrološka analiza “Sve čari retrogradnosti”
ZAKAŽITE ODMAH 063/222-539
LIČNA Telefonska analiza 30 min 15€

Danas MERKUR sa 29° Strelca kreće retrogradnim hodom, aplicirajući najpre konjunkciji sa Saturnom i sekstilu sa Marsom na 28° Strelca 06.12.2017., a nakon par dana kreira i trigon sa Uranom na 24° Ovna (10.12. 10:29).

Obzirom da je konjunkcija Merkura i Saturna jedan od najizazovnijih astroloških aspekata ukoliko niste obazrivi lako se mogu obnoviti loši obrasci komunikacije, i pogoršati obnovljeni odnosi.

U danima koji slede od 15. Decembra otvara se prostor za poboljšanje u odnosima zahvaljujući konjunkciji Rx Merkura i Venere.

23. Decembra 2017 u 2:51 Merkur kreće direktnim hodom sa 13° Strelca.

Stoga je upravo sada veoma povoljan interval da se pripremite za 101 čaroliju retrogradnosti.

Kako izbeći katastrofu?
Astrološka analiza “Sve čari retrogradnosti” je dizajnirana da otkrije koji segmenti vašeg života će biti aktivni tokom faze Aprila i Maja, kojim greškama ćete inicijalno biti skloni i i šta prozrokuje probleme i nevolje.
Vladajući snažnom simbolikom astrološke analize otkrićete na koji način možete negovati i održavati balans u svakodnevnom životu i odnosima, izbegavajući komplikacije tokom narednih 30 dana.

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar.Leave a Reply

Back to Top ↑