Merkur Merkur konjunkcija Saturn *tranzit

Published on December 6th, 2017 | by Jasmina Spicum 063222539

0

Rx Merkur konjunkcija Saturn *tranzit

Merkur konjunkcija Saturn *tranzitZgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 22° do 290° Ovna, Blizanaca, Lava, Strelca, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
TRANZITNA KONJUNKCIJA Merkura i Saturna loše vesti donosi ukoliko u Vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u III dekadi BLIZANACA, DEVICE, STRELCA, RIBA.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i REIKI tretmani 063/222-539

Inhibicije, nepoverenje, depresivno raspoloženje, naporni uslovi rada i rad pod tenzijom, sklonost ka sebičnosti. Manje zdravstvene teškoće, pritisak u odnosima i moguće glavobolje.
Prihvatite se ozbiljnih zadataka koje ste odlagali, krajnje vreme je. Povedite više računa o ličnim interesima, podložniji ste stanjima depresije više nego obično, a lakše dolazi i do optuživanja. Aktiviraju se ambicije, a pažnja postaje jasnija i konkretnije usmerena na njihovo ostvarivanje.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Komunikacija može biti otežana jer vi niste baš sigurni šta treba kome reći. Ako smatrate da vaš doprinos konverzaciji nije adekvatan, to može biti zbog težnje Saturna za perfekcijom i predstavlja za vas inhibiciju. Pripazite da ne previdite sopstvene pozitivne osobine ili osobine onih oko vas, jer je Saturn, takođe, i onaj koji vodi u nepovoljne percepcije. Upitajte za savet stariju osobu, to vam može pomoći da prepoznate pravi put.
Uprkos svemu, vaše mišljenje funkcioniše metodično i vi ste u poziciji da završite sve poslove koji su u toku što će vam doneti priznanje od šefova.

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar.Leave a Reply

Back to Top ↑