Sunce

Published on January 15th, 2018 | by Jasmina Spicum 063222539

1

Sunce konjunkcija Venera *tranzit

Sunce konjunkcija Venera tranzit

PAŽNJA!!! Ukoliko je Vaš Sunčev ili Asc znak Bik, Lav ili Vaga, i u vašem natalnom horoskopu su aktivni stepeni od 00° do 10° Ovna, Bika, Lava ili Vage izuzetno povoljan period za NOVE POČETKE.
Ljubavni problemi, ljubomora, posesivnost za rodjene u PROMENLJIVIM znacima Device, Strelca, Riba ukoliko ste rodjeni izmedju 21. i 29. Marta, Septembra ili Decembra.

Sunce konjunkcija Venera *tranzit
Category: Sunce Written by Jasmina Knežević 063222539

PAŽNJA!!! Ukoliko je Vaš Sunčev ili Asc znak Bik, Lav ili Vaga, i u vašem natalnom horoskopu su aktivni stepeni od 12° do 22° Bika, Device ili Jarca izuzetno povoljan period za NOVE POČETKE.
Ljubavni problemi, ljubomora, posesivnost za rodjene u KARDINALNIM znacima Ovan, Rak, Vaga ili Jarac ukoliko ste rodjeni izmedju 07. i 17. Januara, Aprila, Juna ili Oktobra.

Današnji dan pruža priliku da izrazite svoju kreativnost. Imate želju da dan provedete sa ljudima koje volite, a vaša urodjena toplina i prijateljski stav dolaze do izražaja danas. Čuvajte se esktravagantnih postupaka, prepuštanja uživanju i egoizma. Budite umereni u potrazi za zadovoljstvima. Ljubavna osećanja, privlačnost, popularnost, sklonost ka umetnosti, izraženost emotivnog i ljubavnog života, manji uspesi i pokloni.
Samo ukoliko je Venera prilikom rođenja slaba ili pod nepovoljnim uticajem, može doći do vanbračnih ljubavnih veza ili uplitanja sa osobama suprotnog pola niskog morala, zbog čega će patiti lični ugled pojedinca.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

U ovom periodu će vaša kreativnost i ljubazni način na koji vodite računa o drugima biti pojačani. Premda volite da budete u centru pažnje, nemojte samo da uzimate već i nešto dajte. Danas bi se trebali osećati moćno, uz dobijanje puno pažnje, posebno, od osoba suprotnog pola, budući da vaš šarm ne može proći nezapažen. Uživajte u sadašnjosti, pođite u pozorište ili ne neki lep koncert.

Ovaj tranzit ima jednu zamku jer moguća uobraženost može odbiti ljude od vas. Ako ste ovoga svesni i obratite pažnju, imaćete lep dan za uživanje.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ovaj tranzit doprinosi društvenom napretku, budi ljubav i podstiče naklonosti, koje se pod ovim uticajem stvaraju više no pod bilo kojim drugim. Okolnosti su povoljne i za finansijske transakcije, pošto je u vama probuđena veća spretnost i sposobnost taktiziranja, a stičete i magnetsku snagu privlačnosti u odnosu na okolinu, te sposobnost uticaja na ljude i njihove emocije. Ovaj uticaj je pokroviteljski i predstavlja jako zaleđe i podršku svim naprednim delatnostima, koje za cilj imaju unapređenje vašeg finansijskog ili društvenog položaja. Ako ste mladi, ovaj tranzit u vama podstiče ljubav, a ako ste u godinama i okolnostima koji pogoduju braku, može da dode do venčanja, ili romantičnih veza. Za one u braku, može da dovede do rođenja deteta. Ovaj uticaj podstiče vas da odlazite u prijatno društvo, sklapate prijateljstva i imate mnogo dobiti od drugih ljudi. Ovaj tranzit štiti zdravlje i finansije, pobuđuje želju za uživanjem u svim životnim raskošima, u slušanju muzike, igrama ili prepuštanju zabavi i uživanju u lagodnostima svake vrste. Svi poslovi vam se dobro odvijaju, a i veseliji ste nego obično.

 

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.One Response to Sunce konjunkcija Venera *tranzit

  1. Pingback: Astrološki dogadjaji 06.06.2016. | Topvita | Ekologija | Ishrana | Zdravlje

Leave a Reply

Back to Top ↑