Saturn

Published on June 15th, 2017 | by Jasmina Spicum 063222539

0

Sunce opozicija Saturn *tranzit

Sunce opozicija Saturn tranzitPAŽNJA ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak NAJAVA ASPEKTA ZA 15.06.2017. 12:18
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 18° do 28° stepena PROMENLJIVIH znakova Blizanca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Rastrzani ste željom za samoizražavanjem i obavezama prema drugima, a ključ je u pronalaženju balansa. Izbegavajte sebičluk, brojne probleme ćete u potpunosti eliminisati ukoliko situaciju sagledate iz suprotnog ugla. Osećaj usamljenosti će se na kratko pojaviti, ali je u pitanju samo osećaj a ne pravo stanje stvari. Završite sve planirane obaveze, a potom se možete okrenuti aktivnostima koje donose užitak.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Tranzit je nepovoljan za zdravlje ili javni položaj i u zavisnosti od toga da li su  Sunce i Saturn bliži vašem horizontu ili meridijanu. Ukoliko se osa opozicije nalazi bliže horizontu negativno će se odraziti na fiziologiju i zdravlje, a moguća su i razočarenja, smrtni slučajevi i smrtne opasnosti. Javlja se i jaka podložnost utučenosti ili potištenosti. Neophodna je mobilizacija kompletnih resursa kako biste ovladali svim zadacima i osećali se dobro. Ako se trazit odvija u neposrednoj blizini meridijana ugled i uspeh mogu prolaziti izazovnu fazu. Onima koji su čitav svoj život podredili sticanju  reputacije, pridobijanju položaja ili časti, ovaj tranzit će skoro sasvim izvesno doneti  iznenadan i poguban pad a ostalima koji imaju stalan posao i ne haju previše za njega  ne predstavlja takvu opasnost – takvima će ovaj uticaj pre pomoći da postignu uspeh u bilo  kom poduhvatu. Stoga je i prisutno iskušenje onih finijih kvaliteta duše, pri  čemu na videlo izlaze i unutrašnji kvaliteti čoveka.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Nivo energije i motivacije je veoma nizak, poslovne situacije su izmakle kontroli te se pribojavate da može doći do sukoba za koje vi sada niste spremni. Trenutno ste spremni da kritikujete,  što vas ne čini posebno popularnim kod vaših kolega ili nadredjenih. Postoji  opasnost da suviše ozbiljno zauzmete vaš stav i zatim zanemarite da uzmete u obzir prava  ljudi oko vas. Ovo je ozbiljan problem koji je potrebno da prevazidjete tako što ćete stisnuti zube i  biti samodisciplinovani, u suprotnom rizikujete da budete odbačeni od strane okruženja.

©Spicum Astro Community

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar.Comments are closed.

Back to Top ↑