Sunce sunce-sekstil-uran-tranzit

Published on June 18th, 2017 | by Jasmina Spicum 063222539

0

Sunce sekstil Uran *tranzit

sunce-sekstil-uran-tranzitSUNCE 27° Blizanaca SEKSTIL URAN 27° Ovna
Zgrabite vaš natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 22° do 29° Blizanaca, Vage ili Vodolije, a posebno ukoliko su Lav ili Vodolija Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog izuzetno benefičnog tranzita će se odnositi na vas lično.
OPREZ UKOLIKO je u Vašem natalnom horoskopu aktivan segment 22° do 29° KARDINALNIH ZNAKOVA – Ovan, Rak, Jarac.

Sklonost promenama i reformama, novi planovi i ideje, iznenadne posete i vesti, uživanje u slobodi.
Ovaj tranzit najavljuje izuzetno benefično razdoblje originalne i kreativnih aktivnosti. Povoljno vreme za razvoj lične moći i spoznaje, u kojem će većina vaših poslova napredovati. Uspostavljaćete nova prijateljstva, proširivati krug poznanstava i sa uspehom i radošću se prilagođavati novim okolnostima. Zainteresovaćete se i za napredne ideje, metafizičke i filozofske teme.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Danas je Sunce u sekstilu sa Uranom koji simbolizuje promene i iznenađenja. Život nosi uzbudljive stvari koje često neopravdano zanemarujemo u svakodnevnim rutini. Ako vas prijatelj pozove da uradite danas nešto neobično prihvatite sa entuzijazmom jer je današnji dan idealan za druženje i nova iskustva. Setite se da ima stvari u životu koje su pozitivne, neočekivane i vredne uživanja.
Fleksibilnost je moto ovog tranzita.

Odličan dan za kreativnost i samoizražavanje, primenite novi pristup rutinskim aktivnostima. Očekuju vas prijatna iznenadjenja, stoga budite spremni da prihvatite sve što je novo i neobično. Skretanjem sa dobro poznatog puta otvarate se za nove mogućnosti koje usmeravaju na stazu duhovnog razvoja. Osećate se slobodni od svih ograničenja, vinite se visoko izvan dobro poznatih granica.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar.Leave a Reply

Back to Top ↑