Jupiter Venera konjunkcija Jupiter tranzit

Published on November 13th, 2017 | by Jasmina Spicum 063222539

0

Venera konjunkcija Jupiter *tranzit

Venera konjunkcija Jupiter tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite VAŠU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 00° do 10° Raka, Škorpiona, Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, ŠKORPION, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentaln znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično.

Konjunkcija Venere i Jupitera veoma je moćan aspekt koji može pomoći da poboljšate društveni život, i privučete sreću u ljubavi. Osim toga, ovaj tranzit može probuditi vašu energičnost i talente, može poboljšati i vašu sposobnost da zaradite novac.  

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

 

Iskrenost, čari, topla osećanja, popularnost i skladni odnosi, društvenost, događaji puni zadovoljstva, posete, manji pokloni, udobnost, sreća u ljubavi, proslave. Iako je ovo neizostavno blagotvoran aspekt on ne osigurava dodatnu dobit, već donosi prijateljstva, razonodu, društveno angažovanje, zabave itd. Ovakvo ispoljavanje  prosečnim ljudima ipak predstavlja idealnu sliku sreće. Ovaj period će vam dugo ostati u sećanju po trajnim zadovoljstvima i prijatnim iskustvima. Čak i da ste često preuzimali na sebe više nego što možete da uradite, nemojte dozvoliti da vas to spreči da iskusite životna  zadovoljstva. U ovom periodu se divno osećate, a ljudi u vašem okruženju to uočavaju. Odnosi će dovesti do divnih sisreta sa toplinom i uzajamnom senzitivnošću. Čak i u vašem profesionalnom životu ovaj aspekt može da dovede do uspeha. 

Nažalost, ovaj tranzit neće dugo trajati, tako da ne bi trebali da gajite velike nade. Samo lepo provedite današnji dan, ugađajte voljenima i dozvolite da vama ugađaju. Ako se čuvate i sigurni ste da vas sledeći račun na kreditnoj kartici neće zaprepastiti, tada to možete smatrati  uspehom.

 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

  

Fantastično vreme za ljubav koja ima dugoročne potencijale. Ukoliko budete srećnik koji prepoznaje svoju srodnu dušu privući će vas sasvim novo poznantsvo! Možda će to biti osoba koju tek upoznajete ili neko koga poznajete dugi niz godina ali iz nekog razloga ranije niste prepoznavali emotivni klik. 

 

Tags:


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.Leave a Reply

Back to Top ↑