Mars na 28° Jarca, egzaltacija MarsaČek ček da “kolegama” DAM JEDNU IDEJU da imaju ljudi šta da pišu. Ko će prvi da pokrade ovaj novi koncept???

Danas i sutra je Mars na stepenu svoje egzaltacije, na 28° Jarca.
Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivan zodijački znak Ovna i Škorpiona (ukoliko su lične planete ili Asc u navedenim znacima) 06.11. i 07.11. su najsnažniji dani kada ste na vrhuncu, emotivno i poslovno.
Koristite ovaj interval da usmerite pažnju na ciljeve koje niste uspeli do sada da realizujete, radite na aktivacijama tema koje želite da razvijate – sve što započnete danas ima lepe šanse za razvoj tokom narednih 18 meseci.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu ASC od 22° Jarca do 03° Vodolije ne dozvolite izlive besa jer će vas posledice nesmotrenosti skupo koštati. PRISUTNA je IZUZETNA količina energije, kanališite je. Pažnja u saobraćaju i pri rukovanju oštrim predmetima, opasnost od loma i nezgoda. Izbegavajte provokativne ljude i situacije – ničim nećete uspeti da opravdate svoje nepromišljene postupke.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu SUNCE u Ovnu ili Škorpionu pred vama su ključni dani tokom kojih ćete svoje ciljeve ostvarivati sledeći strateške ciljeve, sa izvesnom lakoćom i spontanošću.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MARS u Ovnu ili Škorpionu ovo je izuzetno snažan interval koji donosi kanalisano korišćenje resursa (proučite koja natalna kuća se nalazi u zodijačkim znacima Ovan i Škorpion – one će opisati teme kojima se danas treba pozabaviti).

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MESEC u Ovnu ili Škorpionu ovo su loži dani za ljubavne susrete, prisutna je tuga i osećaj usamljenosti.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu VENERA u Ovnu ili Škorpionu skloni ste da energično pristupate proceni postojećeg emotivnog odnosa i odlučniji da sve odnose koji vas iscrpljuju prekinete.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MERKUR u Ovnu ili Škorpionu pesimističan stav može učiniti ove dane teškim. Budite otvoreni za nove ideje.

PAŽNJA Mesec je trenutno u konjunkciji sa Marsom na stepenu egzaltacije – dragi Rakovi malo više pažnje u saobraćaju, i izbegavajte konflikte, rukovanje oštrim predmetima.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE