06.11.2016. Mars na 28° Jarca


Mars na 28° Jarca, egzaltacija MarsaČek ček da “kolegama” DAM JEDNU IDEJU da imaju ljudi šta da pišu. Ko će prvi da pokrade ovaj novi koncept???

Danas i sutra je Mars na stepenu svoje egzaltacije, na 28° Jarca.
Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivan zodijački znak Ovna i Škorpiona (ukoliko su lične planete ili Asc u navedenim znacima) 06.11. i 07.11. su najsnažniji dani kada ste na vrhuncu, emotivno i poslovno.
Koristite ovaj interval da usmerite pažnju na ciljeve koje niste uspeli do sada da realizujete, radite na aktivacijama tema koje želite da razvijate – sve što započnete danas ima lepe šanse za razvoj tokom narednih 18 meseci.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu ASC od 22° Jarca do 03° Vodolije ne dozvolite izlive besa jer će vas posledice nesmotrenosti skupo koštati. PRISUTNA je IZUZETNA količina energije, kanališite je. Pažnja u saobraćaju i pri rukovanju oštrim predmetima, opasnost od loma i nezgoda. Izbegavajte provokativne ljude i situacije – ničim nećete uspeti da opravdate svoje nepromišljene postupke.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu SUNCE u Ovnu ili Škorpionu pred vama su ključni dani tokom kojih ćete svoje ciljeve ostvarivati sledeći strateške ciljeve, sa izvesnom lakoćom i spontanošću.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MARS u Ovnu ili Škorpionu ovo je izuzetno snažan interval koji donosi kanalisano korišćenje resursa (proučite koja natalna kuća se nalazi u zodijačkim znacima Ovan i Škorpion – one će opisati teme kojima se danas treba pozabaviti).

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MESEC u Ovnu ili Škorpionu ovo su loži dani za ljubavne susrete, prisutna je tuga i osećaj usamljenosti.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu VENERA u Ovnu ili Škorpionu skloni ste da energično pristupate proceni postojećeg emotivnog odnosa i odlučniji da sve odnose koji vas iscrpljuju prekinete.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MERKUR u Ovnu ili Škorpionu pesimističan stav može učiniti ove dane teškim. Budite otvoreni za nove ideje.

PAŽNJA Mesec je trenutno u konjunkciji sa Marsom na stepenu egzaltacije – dragi Rakovi malo više pažnje u saobraćaju, i izbegavajte konflikte, rukovanje oštrim predmetima.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Nedeljni horoskop 14.-21.11.2016.

Sun Nov 13 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pred nama je nedelja povoljna za prepuštanje uživanju u ljubavi, ali na polju komunikacije neće biti nimalo lagana. Pun Mesec u na osi 23° fiksnih znakova Bika i Škorpiona prirediće užitak za sva čula, a magloviti kvadrat sa Merkura i Neptuna u […]
horoskop