12 načina da zavolite sebe ODMAH


voleti sebe, lujza hejNe čekajte ništa. Ni da izgubite na težini, ni da nađete novi posao ili uđete u novu vezu. Počnite sada sebe da volite – i uradite to najbolje što možete.
Postoji samo jedna stvar koja leči svaki problem a to je: ljubav prema sebi. Kada ljudi počnu da vole sebe svakim danom sve više, neverovatno je koliko im se život poboljša.

Osećaju se zadovoljnije. Dobijaju poslove koje žele i imaju dovoljno novca za ono što im je potrebno. Romantični odnosi su im sve bolji, a ako je veza bila nepopravljiva, oni uspevaju da je okončaju.

Voleti sebe je divna avantura: to je kao kada učite da letite. Zamislite kako bi bilo da svi mi imamo moć da letimo kuda želimo? Kako bi to bilo uzbudljivo! Zato počnimo da volimo sebe odmah!

1. Prestanite da kritikujete sebe.
Kritike nikada ne menjaju ništa. Odbijajte da kritikujete sebe. Umesto toga, prihvatite sebe baš onakve kakvi jeste. Svi se menjaju. Kada kritikujete sebe, vaše promene su negativne. Suprotno od toga, kada ohrabrite sebe, promene postaju pozitivne.

2. Oprostite sebi.
Pustite prošlost da ide svojim putem. Uradili ste najbolje što ste mogli u to vreme, sa razumevanjem, znanjem i svesti koju ste tada imali. Sada rastete i menjate se, i samim tim živećete život drugačije.

3. Nemojte se plašiti.
Prestanite da terorišete sebe svojim mislima. To je veoma loš način života. Pronađite mentalnu sliku koja vam pruža zadovoljstvo i zamenite zastrašujuću misao pozitivnom mišlju.

4. Budite ljubazni, blagi i strpljivi.
Budite nežni prema sebi. Budite ljubazni prema sebi. Budite strpljivi sa sobom kako biste naučili nove načine razmišljanja. Ponašajte se prema sebi kao što bi ste se ponašali prema nekome koga volite.

5. Budite ljubazni prema svom umu.
Kad mrzite sebe, vi zapravo mrzite svoje misli. Nemojte dozvolite da vas zaposedne to osećanje, zbog vaših misli. Nežno promenite svoje misli.
Kako da volimo svoju prošlost

6. Pohvalite sebe.
Kritika razbija unutrašnji duh, dok ga pohvala gradi. Hvalite sebe koliko god možete. Recite sebi koliko dobro radite svaku sitnicu.

7. Podržite sebe.
Pronađite način da podržite sebe. Dozvolite prijateljima da vam pomognu u tome. Ujedno time ćete pokazati da ste jaki, kada tražite pomoć kada vam je ona potrebna.

8. Volite i svoje negativne postupke.
Možda ste nekada činili neke stvari kako biste zadovoljili neke vaše potrebe. Sada ste pronašli nove, pozitivne načine da ispunite te potrebe. Sa ljubavlju otpustite stare negativne obrasce.

9. Vodite računa o svom telu.
Naučite više o ishrani. Kakva vrsta goriva vam je neophodna kako biste imali optimalnu energiju i vitalnost? Saznajte više o vežbama. Kakve vežbe vam prijaju? Negujte i poštujte hram u kome živite.

10. Pogledajte se u ogledalu.
Gledajte se često u oči. Izrazite rastući osećaj ljubavi koju imate prema sebi. Oprostite sebi dok gledate u ogledalo. Razgovarajte sa roditeljima dok gledate u ogledalo. Oprostite im. Najmanje jednom nedeljno recite sebi: „Volim te, stvarno te volim.”

11. Volite sebe… odmah!
Ne čekajte da ozdravite, izgubite na težini, nađete novi posao ili uđete u novu vezu. Počnite sada sebe da volite – i uradite to najbolje što možete.

12. Zabavite se.
Setite se stvari koje su vas radovale kada ste bili dete. Uključite ih sada u svoj život. Pronađite način da se zabavite šta god da radite. Smejte se i radujte se, a Univerzum će se radovati sa vama!

Lujza Hej


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

KONSULTACIJA UŽIVO *Tvoj Ljubavni i uporedni horoskop

Tue Jan 17 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Koliko je determinisana vaša sudbina, kakvi su obrasci egzistirali u vašim prethodnim životima i u kojoj meri će se se oni reflektovati na ovaj život definišući glavne dogadjaje… Ukoliko ste spremni za DUBOKE KARMIČKE UVIDE na pravom ste putu. Fascinantna Karmička analiza vašeg […]