12 slova Saturnovog alfabeta


Prvo slovo Astrološke abecede ~ Saturn i serija 1

Karmički izazovi vrte se oko tema poput potvrđivanja, izražavanja licnog identiteta i volje, nezavisnosti, i prava osobe da postoji fizički u ovom svetu. Bes i akcija mogu biti fokus učenja. Verovatno ste prestrogi prema sebi; samokritika će obavezno biti preterana. Moguće da ste neuravnoteženi u vezi preuzimanjem obaveza – u nekim trenucima preuzimate ih previše, a u drugim je izbegavate kao kugu. Ponekad možete biti puni gneva, ali imati problema s izražavanjem toga. Možda se ograničite u vezi s onim što tražite u životu, osećajući da će vam autoriteti ili društvena struktura sprečiti da dobijete ono što želite. Možda se borite sa silama da izborite da bude po vašem. Možda se osećate kao da postojite samo kad radite, ili definisete sebe previše u terminima onoga što čime se bavite (vašim postignućima). Skloni ste vrlo dobrom poznavanju osećaja blokade, frustracije, ograničenja i ustezanja.
Prošli su životi doprineli osećaju licne nedoraslosti ili niže vrednosti. U nekim slučajevima upućivane su vam konstantne kritičke poruke, tako da se niste osećali dobro u vezi sa sobom. U nekim prilikama, govoreno vam je da ste jedino važni u onome što možete raditi ““ preuzimati odgovornosti i terete umesto drugih. U nekim situacijama bio je napadnut vaš fizički integritet u okolnostima (npr. ropstvo) gde se niste mogli obraniti. Morali ste se nositi s direktnim fizičkim pretnjama i napadima na vaš identitet i samosvest. Neke su okolnosti zahtevale gotovo konstantnu bitku s vašom okolinom te vas podstakli da verujete da se uvek morate boriti da biste preživeli. U nekim situacijama nije vam bilo dozvoljeno izraziti ljutnju ili nezavisnost; porodicno i kulturno okruženje pokušalo vam je slomiti volju.
Vaš izazov leži u tome da jasno definisete sebe i svoja prava unutar strukture društva drugih ljudi. Cilj vašeg sazrevanja je da budete sposobni jasno, hrabro i direktno tražiti svoje želje u isto vrijeme uzimajući u obzir pravila i propise koji štite prava drugih.
S integracijom možete izraziti pristojnu i zdravu ljutnju (a ne sprezati je ili joj dopustiti da se nerazumno gomila). Možete pronaći profesiju (ili niz zvanja) koja vam dozvoljava da budete zadovoljni, slobodni, radosni i imate osećaj postignuća. Osećate se vitalni i živi u svom poslu, ali znate da ste mnogo više od onoga što radite. U stanju ste biti ono što jeste, izraziti se i poduzeti hrabre akcije na odgovoran, praktičan i efektivan način.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Aspekti Saturna i Mc-a

Thu Mar 21 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email SATURN U KONJUNKCIJI SA ZENITOM  Ambicija je ključna reč koja objašnjava vašu ličnost; rano preuzimate odgovornost u životu i to vas čini srećnim. Disciplina je za vas unutrašnji poriv; još u mladosti ovladate lako veštinom organizacije. Da li ćete uspeti ili ne, […]