3 Andjela Čuvara *kod 1907979


Andjeo HAHEUIAH TronANDJEO ČUVAR HAHEUIAH KORESPONDIRA SA NIVOIMA FIZIČKOG TELA

Tarot karta CAR
Prisutan na zemlji  od 7:40 8:00

Prizovite ovog Andjela kako biste prizvali i održali Božansku milost.

Rodjeni pod zaštitom Andjela Haheuiaha dugo ostaju snažno povezani sa primarnom porodicom, a čak i kada planiraju sklapanje braka oni traže dom u neposrednoj blizini najbliskijih članova porodice, svakodnevno održavajući bliskost i odnose sa roditeljima. Nadareni izuzetnom duhovnom snagom i zrelog  rasudjivanja ovi ljudi su izuzetno posvećeni prijatelji, uvek rado vidjeni. Poseduju analitičnost i u okviru religioznog koncepta tragaju za odgovorima na sve što se dogadja u svetu. Iskreno brinu o bezbednosti kako porodičnoj tako i društvenoj.

Profesionalni uspeh mogu ostvariti kroz političke angažmane, advokaturu  i rad u okviru tema zaštita ljudskih prava. Cene umetnost, vole da uče i uživaju u čitanju.

Negativne manifestacije: želja za dominacijom, terorizam, sklon nasilju ili govoru mržnje.

Andjeo SEHALIAH VertusANDJEO ČUVAR SEALIAH KORESPONDIRA SA NIVOIMA EMOTIVNOG I ČULNOG, ukazujući na potencijale i vrline koje je potrebno da razvijamo sa emocionalne tačke gledišta.

Tarot karta KOČIJA
Prisutan na Zemlji  od 14:40 do 15:00

Andjeo Sealiah pomaže u situacijama konfrontacije sa ponosnim i zlim ljudima koji se grubo ophode sa osobama nižeg ranga, podiže nivo nade u dobro i ohrabruje. Vlada vegetacijom i svom živom prirodom.

Rodjeni pod njegoom zaštitom su fokusirani na detalje i njihov je dom brižljivo dekorisan minijaturama, figurama i sitnicama, a u bašti je bujna vegetacija koja je skrovište malenih životinja. Srećne su ruke i uvek imaju dovoljno novca za lične potrebe a reč “kriza” ne postoji u njihovom rečniku.  Poseduju bogata znanja i iskustva, koje nesebično dele sa osobama koje neguju srodne ideale. Kroz otkrivanje duhovnog puta oni stvaraju impresivne prilike za promene u porodici i zajednici.  Uživaju u proučavanju starih spisa i poseduju talenat za čudesna predskazanja kroz proricanje, snove i vizije.
Profesionalni uspeh mogu ostvariti kroz aktivnosti  koje će omogućiti povezivanje sa ljudima, jer su uvek spremni da pomognu  i redovno su angažovani humanitarnim aktivnostima , specijalizuju se za rad sa žrtvama društvene marginalizacije.

Negativne manifestacije: hladoća u ophodjenju sa drugima, agresivan lider u štrajkovima, vremenom sklon da razvija zavisnost od trankilizera (lekova koji služe za ublažavanje osećaja strepnje, anksioznosti i napada panike).

Andjeo HAHAHEL VertusANDJEO ČUVAR HAHAHEL KORESPODIRA NA INTELEKTUALNOJ RAVNI, sa brigama i nivoima svesnog.

Tarot karta TOČAK SREĆE
Prisutan na zemlji od 13:20 do 13:40

Prizovite Andjela Hahahela protiv nevernika i klevetnika, jer on štiti ljude povezane sa čuvarima mira.

Rodjeni pod zaštitom Andjela Hahahela izraziti su zaljubljenici u istinu, savesni i posvećeni svojim obavezama. Poseduju snažnu moć koncentracije i mudrosti kojom razaznaju ispravan sud. Suočavaju se sa problemima sa zrelošću, i sa osećanjem u srcu da im je Bog namenio poseban zadatak. Pre svega moraju pronaći odgovarajućeg partnera koji je dostojan ideja i poseduje plemenit karakter, jer u ispunjenju lične misije moraju imati podršku voljene osobe. Žarko će želeti decu, kroz koju nastavlja proučavanje Istine. Ovaj Andjeo daruje izuzetnu razvijenu veštinu komunikacije, harizmu i lakoću kojom se proučavaju najraznovrsnije ezoterijske teme. Sklon je da se rano u mladosti posveti radu, posebno ukoliko je posao povezan sa spiritualnim ili duhovnim radom. Svaki njegov korak je uskladjen sa Zakonima Božanskog. Poseduje mnogo prijatelja  koji podržavaju njegove ideje koje u osnovi podržavaju opšte dobrobiti društva. Može biti isključiv, te se pojedine njegove ideje sukobljavaju sa drugim religijskim pogledima. with other religions. Specijalizuje teme religijskog dijalekta,  studiozan je i vredno ali racionalno istražuje.  Sposoban za velike promene i uvek ga prati velika sreća, i udoban život.

Profesionalni uspeh može ostvariti  kao predavač, doktor, medicinski ili socijalni radnik, psiholog ili sociolog.  Njegova profesionalna opredeljenja su uvek protkana duhovnim i ezoterijskim temama, metafizikom.

Negativne manifestacije: nekromancija (oblik magije kojim praktičar zaziva duše mrtvaca radi proricanja), beščašće, idolopoklonstvo, erotski skandali. Propovednik lažne religije koj duhovna znanja koristi isključivo sa ciljem ostvarenja materijalne dobiti.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 16.08.2014.

Sat Aug 16 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email   Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Subota 16. Avgust će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 5 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 3° do 16° Bika.   Ponoćni kvadrat Meseca i Venere (1:57 do 3:57). […]

You May Like