A kakav je tvoj mobilni telefon?


A kakav je tvoj mobilni telefonRado prihvatate sve promene i volite sve što je novo i što vam omogućava prodor u neku novu oblast. Televizor, plazma, telefon, skajp, mobilni telefon, govorna pošta, laptop, “ajpod”, “ajfon”, uređaji su koje, jednostavno, obožavate. Ali, kada se neki od njih pokvari ili “zablokira” nemate baš previše strpljenja da jurite majstore, a još manje da probate da ih sami popravite. Najradije biste kupili neki novi, bolji i savremeniji, jer vas užasava bilo kakvo čekanje.

 

BIK
Vi uopšte niste ljubitelj promena. Naprotiv, ceo život mogli biste da presedite pored istog televizora i da godinama telefonirate sa istog mobilnog telefona, naročito ako se radi o nekom modelu interesantnog dizajna koji vam je prirastao za srce. Ukoliko vam se pokvari vaš stari fiksni telefon, lako ćete pronaći majstora koji će ga “vratiti u život”, a ako ne uspe, zadržaćete ga kao ukras u stanu. Kako dosta vremena provodite u kući, televizor vam je omiljena kućna zabava.

 

BLIZANCI
Verovatno spavate sa mobilnim telefonom ispod ili pored jastuka, kako slučajno nešto ne biste propustili. Na vašem radnom stolu nalazi se i kompjuter i telefon, a u vašim džepovima ili tašni barem dva mobilna telefona koji se svaki čas oglašavaju “pištanjem” podsetnika za neki sastanak ili drugu obavezu, kao i porukama koje stalno pristižu. Onaj ko je u vašoj blizini vrlo brzo dobija želju da se i sam pretvori u neku tehničku spravicu kako biste na njega obratili više pažnje.

 

RAK
Većina predstavnika vašeg znaka uopšte ne robuje savremenim sredstvima komunikacije i njihovu upotrebu svodi na razumnu, a to u vašem slučaju znači najmanju moguću meru. Televizor vam služi da se informišete o događajima u zemlji i svetu i da eventualno pogledate neku romantičnu komediju, dok slobodno vreme najradije provodite u prirodi sa porodicom ili sa nekim koga volite i u čijem društvu uživate. Kada ste zaljubljeni, volite romantične noćne razgovore uz tihu, nežnu muziku.

 

LAV
Volite novine i vrlo uspešno baratate tim malim čudima tehnike, jer zbog vašeg imidža i efikasnosti u poslu želite da u svemu budete najbolji. Uostalom, kako bi to izgledalo kada vi ne biste bili u toku sa najnovijim tehnološkim dostignućima? Dok sedite sa društvom, stiže vam važan mejl na koji odmah morate da odgovorite, što naravno ne biste mogli bez vašeg “ajfona”. Osim aparata za ceđenje voća, kućni aparati vas previše ne interesuju, jer više vremena provodite napolju nego u kući.

 

DEVICA
Predstavnici vašeg znaka pod uticajem su Merkura, planete informacija i komunikacija, pa smatrate da vaš rad i doprinos poslu ne bi bio dovoljno značajan bez upotrebe što savremenijih i što savršenijih modela raznih uređaja i aparata. Na poslu ste tačni i precizni, važni su vam i vrednost i tačnost informacija, zbog čega su sve novine kod vas uvek dobrodošle. Ali, kada stignete kući, sve zaboravljate i ne volite da robujete sredstvima komuniciranja.

 

VAGA
Rado prihvatate novine, a savremena sredstva komunikacije mogu samo da vam olakšaju i ulepšaju život. Volite da foto aparatom ili kamerom zabeležite sve lepe prizore, mesta, prirodu i razne događaje na kojima ste uživali. Ukoliko ste dama, verovatno biste voleli da boja vašeg mobilnog telefona, ako već nije, bude neka nežna, pastelna, na primer, nežno roze. A, ukoliko ste gospodin, uživate da komunicirate preko tableta ili mini kompjutera u kolima, dok vas vaša šarmantna partnerka zadivljeno gleda sa sedišta pored vas.

 

ŠKORPIJA
Oduševljavate se neobičnim uređajima, odnosno spravicama koje služe za špijuniranje drugih, raznih malih mikrofona koji mogu da posluže za prisluškivanje… Interesuju vas najnoviji modeli kamera za podvodno snimanje tajanstvenog morskog sveta, a mobilni telefon je vaš stalni pratilac. Kada ste u kući ne volite da se javljate na telefonske pozive, to prepuštate telefonskoj sekretarici, dok u mraku sobe slušate ko vas zove i razmišljate da li da mu odgovorite ili ne.

 

STRELAC
Iako ne možete bez mobilnog telefona, niste uvek oduševljeni kada vas zahvaljujući njemu i pronađu. Onaj kome ste potrebni naći će vas pre na nekom sportskom terenu ili tribini, putovanju ili bilo gde, osim kod kuće. Ne volite da duže vreme boravite na jednom mestu, pa su savremena sredstva komuniciranja kao stvorena za vas, a tu je naravno i vaš verni pratilac, fotoaparat ili kamera. Ukoliko nekome treba da javite ili prenesete neku važnu poruku, šaljete SMS ili mejl, jer volite da ostavite pisani trag.

 

JARAC
Iako pod uticajem Saturna sporo prihvatate promene, onaj deo vas kojim upravlja vaš drugi vladalac Uran, odlično se snalazi sa svim “čudima” novih tehnologija. Najviše koristite elektronsku poštu koja vam omogućava jednostavnije i brže dopisivanje. Slobodno vreme najradije provodite u kući, uz televizor, a verovatno još uvek imate i neki stari video rekorder. Iako uživate u pucketavom zvuku romantičnih pesama sa starog gramofona, muziku i filmove “skidate” i sa interneta.

 

VODOLIJA
Komunikacija je suština vašeg života, jer vam pruža bezbroj mogućnosti za druženje, nova prijateljstva i susrete sa zanimljivim osobama. Bez telefona i najnovijih dostignuća savremene tehnologije, život vam verovatno ne bi bio tako zanimljiv. U prirodi, u kojoj inače provodite najveći deo slobodnog vremena, volite da slušate dobru muziku i družite se sa prijateljima. Naravno, sve zanimljive trenutke zabeležićete fotoaparatom ili kamerom od koje se ne odvajate, naročito na putovanjima.

 

RIBE
Savremena sredstva komunikacija i razni tehnički uređaji uopšte vam nisu strani, ali ih prihvatate sporo, dozirano, i to prvenstveno ono što volite i u čemu potpuno uživate. Na primer, prija vam jasan zvuk muzike koji se prostire sa nekog moćnog nosača zvuka, prelepe slike mora i podvodnog sveta koje ste napravili na odmoru, a gledate ih na svom laptopu. Pored telefona, neophodan vam je i skajp za tajanstvene noćne razgovore koji mogu da traju beskrajno dugo.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Saturn trigon Neptun *tranzit

Wed Jun 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Fokusirate se na teške teme i neobična duhovna iskustva, interesovanje za okultno je naglašeno,  čežnja za dalekim mestima i putovanjima.Stičete poštovanje  prijatelja i uglednih ljudi sa vladajućih položaja. Unosite sposobnost imaginacije, idealizam  i praktičnost i sve svoje poduhvate. Veoma povoljno razdoblje za […]