Afirmacije za dušu i telo


Card120Oslobađam se osećaja krivice
U prošlosti sam živeo pod teškim oblakom krivice. Uvek sam se osećao krivim. Nisam dobro postupao. Stalno sam se izvinjavao. Nisam opraštao sebi stvari koje sam uradio u prošlosti. Manipulisao sam drugima na način na koji su jednom izmanipulisali mnome. Ali sada znam da krivica ne rešava ništa. Ukoliko sam u prošlosti uradio nešto zbog čega žalim, prestaću to da radim! Ako mogu, iskupiću se oštećenoj strani. Ako ne mogu, jednostavno neću ponoviti takvo ponašanje. Svestan sam da krivica traži kaznu, a kazna stvara bol. Dakle, ako oprostim sebi, opraštam i drugima. Izlazim iz sopstvenom voljom nametnutog zatvora.

Održavam svoj unutarnji svet mirnim
Budući da održavam sebe usredsređenim u unutarnjem miru, moj spoljni svet odražava taj mir. Iako drugi možda odražavaju neslogu ili haos, to me mnogo ne pogađa, jer za sebe objavljujem mir. Univerzum je jedinstvo velikog reda i mira i ja ga odražavam u svakom trenutku svog života. Zvezde i planete ne treba da budu zabrinute ili uplašene kako bi se držale svojih nebeskih orbita, niti haotično mišljenje doprinosi mom mirnom životnom postojanju. Odabiram da odražavam mirnoću jer sam predstavljam mir.

Govorim i mislim pozitivno
Kada bih mogao da razumem moć svojih reči, pazio bih šta govorim. Stalno bih se izražavao kroz pozitivne afirmacije. Univerzum uvek odgovara sa DA na sve što kažem, bez obzira na to u šta sam odabrao da verujem. Ako odaberem da verujem da nisam bog zna šta, da moj život nikada neće valjati i da nikada neću dobiti ništa što želim, Univerzum će odgovoriti i dobiću upravo to što sam tražio. Onog trenutka kad počnem da se menjam, onog trenutka kad sam spreman da unesem dobro u sopstveni život, Univerzum će odgovoriti istom merom.

Card112Ja sam čist duh
Gledam u svoje središte i vidim deo mene koji je čist duh, čista svetlost i čista energija. Vizualizujem kako sva moja ograničenja nestaju jedno po jedno, sve dok nisam bezbedan, isceljen i celovit. Znam da bez obzira na to šta se dešava u mom životu, bez obzira na to kako su stvari komplikovane, u samom središtu mog bića, ja sam bezbedan i celovit. Uvek ću postojati. Životni vek je životni vek, ja sam sjajan duh – prekrasna svetlost. Ponekad siđem na ovu planetu, pokrijem svoju svetlost i sakrijem je, ali ona je uvek tu. Dok se oslobađam ograničenja i dok prepoznajem pravu lepotu sopstvenog bića, sijam blistavom svetlošću. Ja sam energija. Ja sam duh ljubavi koji divno sija. Dozvoljavam svojoj svetlosti da sine.

Potpuno sam dorastao svakom trenutku
Cenim sebe i kažem sebi kako sam apsolutno divan. Ne činim loše. Kad uradim nešto novo, ne kažnjavam sebe samo zbog toga što već pri prvom pokušaju nisam to učinio kao profesionalac. Vežbam, učeći tako šta funkcioniše, a šta ne funkcioniše. Sledeći put kad uradim nešto novo ili drugačije, nešto što jednostavno učim, moći ću da pomognem samom sebi. Ne govorim sebi šta nije bilo dobro, već šta jeste bilo dobro. Hvalim i izgrađujem sebe tako da se zaista osećam dobro sledećeg puta kada to radim. Svaki put biću sve bolji, bolji i bolji. Uskoro ću steći neku novu veštinu.

Stalno primam neverovatne poklone
Učim kako da prihvatim uspeh umesto da ga trampim. Ako mi prijatelj nešto pokloni ili me pozove na ručak, ne moram odmah da mu uzvratim. Dozvoljavam toj osobi da mi da poklon. Prihvatam ga sa radošću i uživanjem. Možda joj nikad neću uzvratiti. Možda ću dati nešto nekom drugom. Ako mi neko pokloni stvar koju ne mogu da koristim ili je ne želim, kažem: Prihvatam ovaj poklon sa radošću, zadovoljstvom i zahvalnošću, a zatim ga prosledim nekom drugom.

Lepo je biti ja
Kad zamislim kako bi bilo prijatno da živim život bez da me iko ikad kritikuje, pomislim kako bih se posve opušteno i prijatno osećao. Ustao bih ujutru i znao da ću provesti divan dan, jer bi me svi voleli i niko me ne bi osuđivao, niti kinjio. Jednostavno bih se osećao sjajno. Pa, sada shvatam da mogu sam sebi to da poklonim. Mogu da pretvorim iskustvo života sa samim sobom u najfantastičnije zamislivo iskustvo. Mogu da se probudim ujutru voleći i hvaleći sebe, i govoreći: Lepo je biti ja!

Svi moji odnosi okruženi su ljubavlju
Okružujem ljude oko sebe ljubavlju, bilo da su živi ili ne. Uključujem u krug ljubavi svoje prijatelje, porodicu, svoje voljene, svog partnera, sve kolege i ljude iz prošlosti, i sve one kojima bih želeo da oprostim, a ne znam kako. Izjavljujem da imam divan, harmoničan odnos sa svima, u kom sa obe strane postoji međusobno poštovanje i briga. Znam da mogu da živim dostojanstveno, mirno i radosno. Puštam da taj krug ljubavi obuhvati celu planetu i otvaram svoje srce. Tako u sebi stvaram mesto ispunjeno bezuslovnom ljubavlju. Vredan sam ljubavi. Lep sam. Moćan sam. Otvaram se svemu dobrom.

Lujza L. Hej


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

EFT Živi osećaj potpune slobode

Sat Sep 13 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Emotivno zdravlje je apsolutno neophodno za naše fizičko zdravlje i isceljenje. Nerešeni emotivni problemi su glavni uzročnik većini fizičkih bolova i oboljenja. Jedan od načina tj.alata koji nam je na raspolaganju za oslobadjanje nerešenih emocije i sistem verovanja, tj.programa koji nisu od […]