Ahat mahovina


ahat mahovinaAhat mahovinski se vrlo često naziva kristalom bašte, zbog povezanosti sa ubrzavanjem rasta biljaka. Američki domoroci su ahat mahovinski nazivali “donosilac kiše” i u drevnom Rimuse verovalo da talisman od ovog kamena donosi blagostanje i blagoslov božanstava. U Evropi se stavljao u bašte, voćnjake i polja kao prinos bogovima koji čuvaju zemlju.  Ahat mahovinski je nežan i postepeni čistač koji se može nositi uz kožu, ili se upotrebljava svakodnevno u slučajevima kada je potrebno da se stimuliše rast novih i zdravih ćelija i tkiva u telu, da se umire infekcije kože i bori protiv prehlada i gripa.

Ahat mahovinski se vrlo često naziva kristalom bašte, zbog povezanosti sa ubrzavanjem rasta biljaka. Američki domoroci su ahat mahovinski nazivali “donosilac kiše” i u drevnom Rimuse verovalo da talisman od ovog kamena donosi blagostanje i blagoslov božanstava. U Evropi se stavljao u bašte, voćnjake i polja kao prinos bogovima koji čuvaju zemlju.
Ahat mahovinski je nežan i postepeni čistač koji se može nositi uz kožu, ili se upotrebljava svakodnevno u slučajevima kada je potrebno da se stimuliše rast novih i zdravih ćelija i tkiva u telu, da se umire infekcije kože i bori protiv prehlada i gripa.
Ahat mahovinski će takođe zaštititi vašu Auru tako što filtrira nečistoće i negativnosti. Ahat mahovinski je naročito od velike pomoći kada su napolju vrlo visoke temperature kako bi pomogao u slučajevima kada dođe do dehidratacije.

Ahat mahovinski će vas naučiti umetnosti praštanja i tolerancije, ugasiće nagomilanu gorčinu i očajanje nastalo usled emotivnih odnosa sa ljudima.
Ahat mahovinski donosi lepotu okruženju za koje ne može da se kaže da je idealno okruženje. On će vrlo polako da privuče novac ili unapređenje. Koristan je svima koji su zaposleni  u hortikulturi, botanici ili bilo kom vidu alternativne medicine. Zakopajte ahat mahovinski u baštu kako biste ubrzali rast biljaka.
Ahat mahovinski će privući prijatelje deci koja su usamljena ili su nova u školi. On pomaže životinjama koje su u gradu da ne izgube vezu sa prirodnim svetom.
Nosite ahat mahovinski da povećate vaše razumevanje magičnih svojstava biljaka, cveća i drveća.

Primena
Apsces; depresija; dijabetes; grip; groznica; hipoglikemija; imunitet; infektivne bolesti – infekcije; intuicija – razvijanje; jajnici – normalan rad; kandida; komunikacija – poboljšanje;koncentracija; kosa, nokti – opšte; koža – čišćenje; koža – infekcije; ljubav – jačanje osećanja; materica; mišići – upala; noge otečenost, oticanje – disbalans tečnosti; pankreas; pluća – embolija; pluća – upala; probava; ruke – otečene; samopouzdanje; sinusi; strah – smanjenje; stres, temperatura – snižavanje; upala grla – krajnika – dušnika, angina, upala usne duplje; upale; vene – proširene – zakrčenje; virusi, bakterije; zaštita majke i ploda; zglobovi – upala; žlezde – otok, upala; žučna kesa – upala

Održavanje kristala
Čisti se dva ili više puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a puni na suncu par sati.

Astrološki znaci
Jarac; Rak;

Čakre na koje se kristal stavlja: srčana

Dostupni proizvodi 
narukvica od okruglih kristala ahata mahovinskog (prečnika 6 mm)
ogrlica od okruglih kristala sa srebrnom alkom (dužina 45 cm) ahat mahovinski (6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm)
narukvica – lomljeno pleteni kristal
privezak sa srebrnom alkom


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Set kristala Bik

Sat Mar 9 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Vladajuća planeta Venera U setu kristala nalaze se ~ Tigrovo oko: Daruje balans, spokojstvo, izobilje ~ Rodonit: Nada, toplina ~ Roze kvarc: Ljubav, kreativnost, samopouzdanje ~ Gorski kristal: otklanja negativan naboj i balansira emocije Jasmina Knezevic 063222539 Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. […]

You May Like