AKTUELNO!!! Pun Mesec 7° Škorpion/Bik *APRIL 2021.


.
.
.
Klik na link BESPLATNA NATALNA KARTA


Venera, vladar Bika, trenutno je u svom znaku i u egzaktnoj konjunkciji sa Merkurom, a takođe i sa Uranom i Suncem u zodijačkom znaku Bika, dakle aktivan je stelijum u Biku u opoziciji sa Punim Mesecom na 7° zodijačkog znaka Škorpiona.
Obzirom da Uran dominira stelijumom planeta u Biku sada je ključna fleksibilnost za neočekivani razvoj događaja, i poželjno je biti inovativan, autentičan i malo spremnosti za delovanje bez odobrenja iz okruženja na koje se najčešće oslanjamo. Primorani smo da se izrazimo na jedinstven i nekonvencionalan način, otvorenost za promišljanja i življenja će doneti neočekivani razvoj u segmentu finansijske slobode, jednakosti i razvoja poslovnih prilika.
Prisutna je izuzetno snažna želja da se otrgnete od svega što vas sputava, sprečava da uživate u grešnim malim užicima koji bude čula nakon duge faze uspavanosti.
Stelijum u Biku u opoziciji sa Mesecom u Škorpionu usmerava da tražimo ravnotežu između telesnog užitka i emocionalne autentičnosti koju sada žudimo da dostignemo.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

Naglašeniji je značaj svesti o posedovanju, ali je prisutna i intenzivna želja da odbacimo sve što je emocionalno neautentično do stepena toksičnosti, tako da ćete u naredne dve nedelje jako teško podnositi odnose koji nisu izbor za dugoročnu budućnost. Potreba za novim dubokim intenzivnim povezivanjem ne ostavlja nikakav prostor za moguće kompromise. Sada više uživate u miru jer su jako iritantne emocionalno složene situacije sa drugim ljudima.

Što su brojnija emocionalna iskustva koja predstavljaju nerazrešen teret, to su emocije intenzivnije pa je otvoren put ka sukobima, konfliktima, bolestima i krizama. Bolje je suočiti se sa trenom nelagodnosti i ranjivosti dok razrešavate tinjajuća nezadovoljstva, nego iščekivati momenat u kom brana popusti.

SHARE Don’t Copy! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Trigon Meseca u Škorpionu i Marsa u Raku mogao bi pomoći da postepeno napredujete. Tren želje da razrešite robleme je dovoljan da pobudi snagu neophodnu za ove važne tokove.

Nadovezujući se na opoziciju Meseca sa Suncem, Saturn na 10° Vodolijeje zapravo žižna tačka aktuelnog T-kvadrata, u aspektima sa planetama u zodijačkom znaku Bika i Mesecom u Škorpionu. Najbolje rešenje je usporiti i preispitati svoje želje u emotivnim odnosima, svoje potrebe za prostorom i biti fleksibilnijeg pristupa finansijama.
Obzirom da je tačka interevencije kod T kvadrata uvek prazan krak potrebno je tražiti rešenje u usredsredjenosti na radost – pronaći balans izmedju obaveza i uživanja, naravno u granicama onoga što je moguće u bilo kom trenutku, dakle potrebno je kreirati zreo pristup poštujući granice koje su ovom trenutku potrebne.

Kako će PUN MESEC na osi 7° Škorpion/Bik uticati na vas? 27.04.2021. u 05:32 

Svaka faza Punog Meseca donosi nam mogućnosti da stvari vidimo u novom svetlu i vode nas dalje od polarizacije i podele, prema ravnoteži i integraciji. Pun Mesec unosi svetlo u sve istine i posledice naših ranijih izbora, odluka i postupaka. Sunce je u znaku Bika, a Mesec u Škorpionu; intenzivnom konjunkcijom Sunca i Urana u Biku – i dve planete upravo ulaze u stacionarnu fazu kojom se pripremaju za okončavanje retrogradnosti: Pluton na 26° Jarca i Saturn na 13° Vodolije. Stoga je njihova energija još intenzivnija tokom prve polovine Maja i pokreće duboke unutrašnje intuitivne i procese transformacije, posebno naglašavajući emocionalnu kolebljivost.

POGLEDAJMO sada PRIMARNI za ove dane polaritet zodijačke ose Škorpion/Bik:  
Dok položaj Meseca vrednuje odnos prema emocionalnoj autentičnosti, intenzivnoj intimnosti, osnaživanju, smrti i ponovnom rađanju koji su u simbolici zodijačkog znaka Škorpion, kroz poziciju Sunca u Biku naglašen je odnos sa fizičkim telom, sa svemu što vrednujemo na fizičkom planu i svesno se sada teži upravo tom drugom polaritetu – ženskom polaritetu Bika. Vreme je da prepoznamo svoje najdublje želje i spojimo ih kroz spoznaju istinske motivacije.

Mesec tranzitira transformativnim znakom Škorpiona uvlačeći nas u sve senke, izvlačeći ih na svetlost dana i suočavajući nas sa temama koje su isuviše aktuelne da bismo ih izbegavali.
Sunce je u aplikacionoj konjunkciji sa Uranom unoseći svetlo u mračne uglove i otkrivajući sve skrivene istine. Neposredno uz Urana smeštena je konjunkcija Merkura i Venere …

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

Emotivna katarza je na pomolu, postoji opasnost da se sve duboko potisnute emocije iznenada nekontrolisano izliju na površinu, aktivirajući snažne procese eliminacije.

Dobra vest je – rezultat ovog pročišćenja će biti izuzetno pozitivan. Vaše potisnute želje pokretače sada jasno sagledavate i nužno je da se posvećeno pozabavite rešavanjem. Svaki zarobljeni emotivni teret koji ste nosili u dubljim nivoima bilo svesnog ili nesvesnog tokom proteklih meseci, isplivati kako bi bio eliminisan. Preuzimate ponovo svu moć nad svojim impulsima, utvrdjujući svoje potrebe i planirajući bazu za stabilnije životne tokove u segmentima života koje aktivira osa 7° Bik/Škorpion u vašem ličnom NATALNOM HOROSKOPU.

U pozitivnom kontekstu transformativnih procesa zodijački znak Škorpiona je povezan sa umećem eliminacije svega što nam je moglo poslužiti u prošlosti, ali sada koči naš razvoj. Intenzivna je potreba da eliminišemo lažna uverenja, elemente privatnog ili poslovnog identiteta. Tranzit Meseca kroz zodijački znak Škorpiona označava period tokom kog je potrebno uočiti koliko ste napredovali u istraživanju ili razumevanju svojih najdubljih želja, na koji način kreirate strategije za kreiranje boljeg života tamo gde se još uveć osećate nemoćno. Vreme je da se podsetimo da je svaki kraj ujedno i novi početak, medjutim mračne tamne nijanse Škorpiona imaju tendenciju da aktiviraju problem poverenja, crno-belog razmišljanja, zavisnosti od tame i kompulsivnu potrebu za kontrolom. Potrebno je da podsetite sebe na vezu sa primarnim instinktivnim kako biste jasnije sagledali ciklus koji se završava, i uvideli prilike za novi početak.

Drugi polaritet ovog Punog Meseca je SUNČEVA pozicija u zodijačkom znaku Bika, koji traži zdrav odnos sa realnim svetom; Mesec u Biku povlači nas nazad u carstvo čula. Iako se zodijački znak Bika često povezuje sa materijalnim aspektima i novcem, sada je vreme da se podsetimo da je kategorija Bika zapravo najdirektnije povezana sa ličnim vrednostima i načinom na koji vrednujemo sebe. Stoga smo sada pozvani da se setimo svih prisutnih blagoslova, jer kada se osećamo nedostojno i prazno, materijalni predmeti mogu poslužiti samo kao privremeno odvraćanje pažnje od praznine koja je prisutna jer smo zaboravili koliko smo srećni.

Gde investirate vreme, energiju i novac, ukoliko to odražava vaš odnos sa samim sobom da li tako rastete i više cenite sebe, i kako možete još jasnije prepoznati svoje vrednosti?

Preispitujete li upravljanjem novcem (gomilanje, čuvanje)? Ispunjava li novac tu emocionalnu prazninu u vašem životu? Da je novac za vas jednostavno alat za razmenu energije? Poruka zodijačkog znaka Bika je o moći lepote i o stvarima koje nas čine srećnim na fizičkom nivou – pozvani smo da se usmerimo na razvoj svojih talenata i osećaj vrednosti – i pomaže nam da otkrijemo ono što istinski cenimo i u čemu zaista uživamo. Ako želimo uživati snažnu stabilnu vibraciju zodijačkog znaka Bika onda je zdrav osećaj vrednosti od ključnog značaja. 

Zodijački znak Bika otkriva šta je najviše potrebno, dok Škorpion usmerava na istraživanje onoga što najviše želimo ali sekroz slohjeve straha pribojavamo prepuštanju.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 07° znaka Bika ili Škorpiona (i sekundarno drugih FIKSNIH znakova Lav i Vodolija), a posebno ukoliko se konjukciji sa 07° nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu.

Takodje obratite pažnju i na dve natalne kuće Vašeg ličnog horoskopa koje su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalazi 07° zodijačkih znakova Bika i Škorpiona), jer će i one ukazivati na oblasti života u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postati svesni u kojoj meri su vaše lične želje u rasporaku sa postojećim dominantnim postulatima. Cilj razrešenja je oslobadjanje i prilagodjavanje vašeg životnog stila novim individualnim tokovima.

Pun Mesec označava kulminaciju Lunarnog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja, stoga želja da se dostigne maksimalna tačka kontrole i koordinacije resursa naglašava i značaj svesnog osmatranja života iz tačke Sunca u znaku Bika.

ISKORAČITE. Makar i sami na neko vreme kreirajući budućnost a ipak ne narušavajući uspostavljen kvalitet materijalizacije.

APRILSKI Pun Mesec na osi 07° BIK/ŠKORPION aktivira prevazilaženje oštećenja, rane koje su aktivirane kako bismo ih energetski eliminisali danas. PUN MESEC u znaku ŠKORPIONA je samo nežni podsetnik za osluškivanje vašeg Grlenog energetskog Centra PETE ČAKRE. Naravno, govorimo o veoma širokom spektru tema – može to biti uživanje u ljubavi, komunikaciji, životu, ipak ispod svih tih slojeva skrivena je potreba za iskrenim prihvatanjem i davanjem.

Danas ulazimo u fazu čišćenja, eliminacije pred novi ciklus stvaranja (Mlad Mesec 21° BIKA  11.Maj 2021. 20:59).
U narednih 10 dana je ključna eliminaciji svega nepotrebnog, disfunkcionalnog i prevazidjenog. Imajte vere u ovaj vremenski prolaz, jer su blagoslovi rasta definitivno na našem putu.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

PUN MESEC (27.04.2021.u 05:32) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.

Dve natalne kuće vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Bika i Škorpionaukazuju na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila novim individualnim ciljevima.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 07° primarno FIKSNIH znakova Bik, Lav, Škorpion, Vodolija, koji su aktivirani Lunacijom tj. Aprilskom fazom Punog Meseca, i sekundarno 14° VAZDUŠNIH znakova, BLIZANACA, Vage, Vodolije, tj ukoliko se na naznačenim stepenima nalaze Asc, Sunce, Mesec, ili ose vašeg ličnog horoskopa (I, IV, VII, X) ova faza PUNOG MESECA može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu koji će se odvijati tokom narednih 6 meseci.

Aktivni SABIJSKI SIMBOLI

Asc karte Punog MESECA 4° BIKA 
Čamac na velikom jezeru. Dva čoveka u njemu veslaju. Dobronamerni čovek cepa drva. Oko njega su voćnjaci puni voća, a tik uz njega ovca pase travu.

Sunce 13° BIKA
Tamna zavesa visi na uspravnom stubu i skriva ulaz u tamni otvor u steni. Sto i na njemu letelica pod pravim uglom.

~ Dispozitor Sunca VENERA 15° BIKA
Dva trougla čije su baze prikačene na stub. Njihovi vrhovi pokazuju na levu stranu. Dve bele krave stoje jedna pored druge u džungli. Tigar se sprema da ih zaskoči.

MESEC 13° ŠKORPIONA
Dva muškarca sede za stolom sa bocama vina ispred sebe. Golub.

~ Dispozitor Meseca MARS 02° RAKA
 Duboko okno se obrušava u zemlju, a iznad površine je balon. Žena u žalosti, neuredne kose i odeće, drži u ruci uvelo sveće, ruže i ljiljane.

Lajtmotivi za Pun Mesec u znaku ŠKORPIONA
~ uočite u kojoj životnoj oblasti pokrećete nove početke (kuće natalnog horoskopa u kojima je pozicionirana opozicija Mesec/Sunce 7° Škorpion/Bik
~ obratite pažnju na to kako drugi utiču na vas, da li komunikacija sa njima revitalizujuća ili deluje iscrpljujuće na vas
~ posvetite se aktivnostima koje vas vode u pravcu cilja kome ste posvećeni

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

KLJUČNE SMERNICE za 28.04.2021.

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

Aprilska faza PUNOG MESECA na osi 7° Škorpion/Bik nosi izuzetno stabilizujuće prilike.

PUN Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira opozicija Mesec/Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Ukoliko još uvek oklevate rešite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite sa ušuškavanjem u komfornoj zoni, pratite primere SNAŽNIH i NEZAVISNIH!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

KAKO definisati efekte Punog Meseca u ličnom horoskopu?
PRIMARNO lunarna opozicija sa Suncem će aktivirati promene kod pripadnika grupe KARDINALNIH zodijačkih znakova:


Ukoliko je VAŠ Podznak BIK
Ovde se izražava vaša ličnost, fokusiranost na sebe, energični ste i puni entuzijazma. Ovo faza Punog Meseca stimuliše promenu ličnosti, izgleda i ličnog odnosa prema sebi. Važan je orbis sa tačkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, događaj je intenzivniji. Moguće su promene ličnog stila ponašanja, kozmetičke operacije, početak dijete. Bavite se odnosima.

Ukoliko je VAŠ Podznak VODOLIJA
Događaji u vašem domu su mnogo intenzivniji, jači i počinju biti javni. Odnosi se na vašu porodicu, vaše okruženje, vaše nekretnine i dom. Moguće je preseljenje, odnosi s roditeljima postaju jači i dublji, kupovina nove kuće ili deca odlaze od roditelja, može označiti i vreme završetaka i konačnih odluka, jer je četvrta kuća i kuća završetaka. Traga se za ravnotežom i stimulisana je potreba za balansom između karijere i porodice. Pun Mesec u IV kući može da uzrokuje i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

Ukoliko je VAŠ Podznak ŠKORPION
Sa Lunarnom opozicijom sa Suncem u VII kući stimulisani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti sa neprijateljima i konkurencijom. Pojačan je intenzitet događaja jer je sedma kuća ugaona i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Naglašeni su odnosi na privatnom i poslovnom području. Odnosi i dogovori u to vreme počinju ili završavaju.

Ukoliko je VAŠ Podznak LAV
Aktivira teme statusa, vaš imidž, karijeru i publicitet, položaj u zajednici, a ima upliv i na našu sudbinu i životnu misiju. Može da izazove događaje sa istopolnim roditeljem, potencijalna promena životnog poziva ili napredovanje na poslovnoj lestvici. Eliminisanje prevaziđenih profesionalnih obrazaca i moguć sukob sa nadređenima.

Sekundarno PUN MESEC donosi aktivaciju za…

Podznak VAGA
Pomračenje Sunca u drugoj kući stimuliše naše vrednosti, finansije, imovinu i način na koji vrednujete sami sebe, povećaju ili umanjuju osećaj sigurnosti. Za vreme pomračenja Meseca u drugoj kući već realizujete vaše namere i iznova postavljate vrednosti u ličnom životu, misli o investicijama, finansijskoj realizaciji.

Podznak DEVICA
Pomračenje Sunca u trećoj kući stimuliše čovekove intelektualne potrebe, vaše povezivanje sa drugima, komunikaciju, učenje, studije, saobraćaj, rodbinu i kraća putovanja.

Podznak RAK
Peta kuća je domen ljubavnih tema, dece i kreativnosti, svih ličnih kreacija od umetničkih dela, knjiga i muzike. Završavate kreativne projekte, rešavate stvari sa decom. To je ujedno i odlično vreme za začeće. VREME je za novi početak. Prijateljski odnos može da pređe u ljubavni odnos.

Podznak BLIZANCI
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, kućnim ljubimcima i svakodnevnicom.

Podznak OVAN
Odlično vreme za promene na području finansija i investicija. Može se pojaviti i nasleđe, a može se povećati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

Podznak RIBE
Putovanja u inostranstvo, novi duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili počinjete novu edukaciju. Završavate planiranje za putovanje ili samo putovanje.

Podznak JARAC
Pridružujete se organizacije istomišljenika, vaš društven život se proširuje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta kuća je kuća nade, želje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema deci.

Podznak STRELAC
Tajne mogu da se otkriju, radite na nekim tajnim psihološkim temama ili imate romatične tajne veze sa ljudima koji su vam duhovno bliski. Obično su to karmičke veze. Nesebično pomažete drugim ljudima ili odlučujete da se povučete u izolaciju, traganje za svrhom životnog putovanja u dubinama duše. Možete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probuđeni, i u tom slučaju možete posvetiti služenju drugim ljudima. To je dobro vreme za terapije, za meditaciju ili rešavanje nedovršenih poslova.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

MESEC u PRAZNOM HODU *Pozitivni i negativni efekti praznog hoda

Sat May 1 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email NEGATIVNI EFEKTI PRAZNOG HODA Planiranje ili započinjanje aktivnosti tokom prazan hod perioda nije nužno loše, ali se mogu desiti čudnovate okolnosti, poput: – primarna svrha vaše nameravane akcije verovatno može da se ne ostvari, ili možete naići na neobične faktore koji zahtevaju […]
mesec u fazi praznog hoda