AKTUELNO!!! Pun Mesec MART 2021.


Kako će PUN MESEC na osi 8° Vaga/Ovan uticati na vas?
Stišavajući energiju koja unosi promene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.
Ova Martovska lunacija pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se ne želite više osloniti pa krećete napred. Lunacija primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom kardinalnom znaku ukazuje na potrebu za aktivnim promenama.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 08° znaka Vage ili Ovna (i sekundarno drugih KARDINALNIH znakova Rak i Jarac), a posebno ukoliko se konjukciji sa 08° nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalazi 08° zodijačkih znakova Vage i Ovna), jer će i one ukazivati na oblasti života u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postati svesni u kojoj meri su vaše lične želje u rasporaku sa postojećim dominantnim postulatima. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila novim individualnim žudnjama.

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja, stoga želja da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja sveta iz tačke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Ovna gde je Sunce u znaku egzaltacije, nije više deo jednačine. Ipak, kako je Mesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju sposobnosti koju poseduje Vaga da ima zdrav osećaj za odnose, sa kvalitetom Ovna za akciju.

ISKORAČITE. Makar i sami na neko vreme kreirajući budućnost uspostavljajući odnos prema ciljevima i ne narušavajući uspostavljen kvalitet odnosa.

MARTOVSKI Pun Mesec na osi 08° VAGA/OVAN aktivira isceljujuće frekvencije, one koje mogu aktivirati prevazilaženje oštećenja, rane koje su aktivirane kako bismo ih energetski eliminisali danas. Ovaj proces isceljivanja neophodan je kako biste se pripremili za narednu fazu Mladog Meseca (12.04. 04:31), oslobodjeni straha od napuštanja svega što ste prerasli. PUN MESEC u znaku VAGE je samo nežni podsetnik za osluškivanje vašeg Srčanog energetskog Centra. Naravno, govorimo o veoma širokom spektru tema – može to biti ljubav prema članovima porodice, prema voljenoj osobi ili prijateljima, međutim, ispod svih tih slojeva skrivena je ljubav prema sebi.

28.03.2021.u 20:48
PUN MESEC uvek naglašava segment života u okviru kog je neophodno da radimo na balansiranju i integrisanju neuravnotežene energije. Ovo se posebno odnosi na Pun Mesec u zodijačkom znaku Vage, u znaku u kom su ravnoteža i harmonija mnogo značajniji od estetskih ideala, tačnije oni su od suštinskog značaja za ličnu emocionalnu sigurnost i dobrobit pojedinca.
Najviše od svega Vaga nagrađuje pravičnost i jednakost u odnosima. Stoga i pod ovom lunarnom opozicijom sa Suncem postajemo posebno osetljivi na situacije u kojima ove vrednosti izgleda da trajno nedostaju. Ipak, sa Suncem u zodijačkom znaku Ovna možda ćemo više biti svesno okrenuti aktuelnom fokusu na lične interese, nego što bismo nesvesno tragali za ravnotežom. Iako bi se neki od nas verovatno mogli ponašati na malo sebičniji način, važno je imati na umu da nećemo biti jedini pod uticajem ovih izbora koji donosimo u narednih dve nedelje. Bez obzira na dileme sa kojima se susrećemo neophodno je da razmotrimo svaki dostupan ugao razumevanja, pre nego što preduzmemo bilo kakvu akciju. Lunarna inkonjunkcija sa Neptunom u Ribama dodatno će uneti brige i sklonost drugih da utiču na naše lične interese, pa postaje još teže odupreti se pokušajima manipulacije.

Dispozitor Punog Meseca je Venera na Škorpionovom stepenu zodijačkog znaka Ovna, u konjunkciji sa Suncem, te postoji intenzivni naboj da se raščiste neadekvatna rešenja. Zodijački znak Vage nas usmerava na značaj prihvatanja paradoksa i zadržavanja prostora za naizgled kontradiktorne ideje, što je lakše učiniti kada svoj mentalni stav negujemo u lakoći i jednostavnosti komunikacije. Umesto da zahtevamo aktivne odgovore, možemo uživati zabavljajući se pitanjima. Obzirom da dispozitor Sunca, Mars na 14° Blizanaca, usmerava energiju na potragu za korekcijama nužno je uskladjivanje sa rešenjima koja vrednuju ravnotežu mira i pravde koje zahteva zodijački znak Vage.
Aplikacioni kvadrat Marsa u Blizancima i Merkur/Neptun konjunkcije u Ribama upozorava na opasnost od potrebe da u lažima i odlaganju potražite beg od neprijatnih suočavanja, i ako je jasno da trenutno stanje nije korektno, jedina stvar koja smeta je to što je već poznata od ranije, ali otpustite loša rešenja i pristupite iskreno komunikaciji kako biste razumeli situaciju koja stvara neudobnost.

Osmotrite aktuelnu zagonetku iz ugla zanimljivog i uzbudljivog, umesto očekivanog brzog rešavanja, umesto zastrašujućeg pogleda na vreme koje provodimo u traganju za ishodom koji zadovoljava sve potrebe.

Ovaj Pun Mesec takođe nosi u sebi i sekstil Sunce/Kiron/Venera konjunkcije sa Marsom u Blizancima i Saturnom u Vodoliji, stoga nudi varijacije na temu prepoznavanja prilika ideja za realizaciju ciljeva koji se odvijaju u našim životima. Kako na ličnom tako i na kolektivnom planu naša moć da oblikujemo stvarnost je upravo sada veća nego što smo verovali. Znajući to, možemo koristiti ovaj lajtmotiv AKCIJE i KOMUNIKACIJE na načine koji poštuju našu međusobnu povezanost i imaju za cilj da svet – ili barem naš mali kutak – učinimo lepšim, mirnijim i harmoničnijim mestom za život.

PUN MESEC na osi 08° Vaga/Ovan donosi predivna povezivanja sa onim delom vas koji u sebi sadrži čisti izraz ljubavi i autentičnosti. Sve niti kojima smo vezani za ljude ili situacije koje su štetne ili ograničavajuće po nas na bilo koji način, biće prekinute i bićemo slobodni da se udaljimo podržani emocijama saosećanja, opraštanja i mira u duši.

Prisutna je potreba da se uklonimo iz okruženja koje prouzrokuje nesklad u odnosima, agresiju, kontrolišuće i manipulativne, osudjujuće forme ponašanja.  Zapravo poželjno je reorganizovati sve što utiče na dinamiku u odnosima, poslovne potencijale, odnos prema navikama koje su bazične za kreiranje zdravog životnog stila. Tokom energetske transformacije osećaćemo se obaveznim da procenimo i razmišljamo o svim iskustvima kroz koja smo prošli tokom poslednje 3 godine. Zahvaljujući Merkuru u konjunkciji sa Neptunom plutamo na talasima intuitivnih uvida uz osećanja melanholije, zbog kojih se vraćamo i ponovo proživljavamo situacije koje su izazivale konfuziju, nemir i bol.

Glavni razlog za to je činjenica da isceljivanje (Kiron), zaključivanja i zatvaranja uvek stižu na samom kraju dugih energetskih ciklusa, kada je našim potisnutim emocijama i osećajima dat siguran prostor da se ponovo aktiviraju. Ključno je da, pre nego što započnemo novi ciklus, razrešimo sve stare zadatke i odnose.

Najbolji načini za oslobađanje zaostalih energija i stvaranje prostora za nova iskustva i mogućnosti koje nam dolaze su čišćenje životnog prostora koje je sigurno najmoćniji način da pokrenete energetske tokove, kako bismo bili mirniji i zadovoljniji.
Najlakši i najlekovitiji način napuštanja prošlosti je proces opraštanja svima koji su nam izazvali nemir.
Kad god se zadržavamo na ljutnji, ostajemo energetski povezani sa osobom sa kojom je susret neudoban. Puštajući bilo kakve negativne emocije, isto tako odvezujemo čvor koji nas je podsvesno držao kao taoce.
Kada opraštamo mi se oslobađamo.
Odvojite malo vremena u večernjim časovima, posvetite se makar na kratko dovršavanju svih započetih projekata, svega što ste odugovlačili u proteklih 14 dana. Biće potrebno samo malo dobre volje da kreiramo plan sa realnim rokovima, i malo više discipline.
Prepustite sve svoje strahove, zamerke, sumnje, vezanosti za ishode, uočavanje pogrešnih tokova i grešaka. Da li ste budniji, svesniji, otvoreniji, odgovorniji i autentičniji nego ikada ranije?
Danas ulazimo u fazu čišćenja, eliminacije pred novi ciklus stvaranja (Mlad Mesec na 22° Ovna 12.04. 04:31).
U narednih 10 dana je ključna eliminaciji svega nepotrebnog, disfunkcionalnog i prevazidjenog. Imajte vere u ovaj vremenski prolaz, jer su blagoslovi rasta definitivno na našem putu.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

PUN MESEC (28.03.2021.u 20:48) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.

Balansirajte svoje emocije sa individualnim. Na praktičnom nivou možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoj. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.

ŠTA VAMA DONOSI PUN MESEC na osi 08° VAGA/OVAN?

Biće neophodno da pristupate smireno i postojano aktuelnim dnevnim dogadjajima, jer su moguće teškoće i nesporazumi u odnosima sa suprotnim polom i  autoritetima. Konfrontacija ega i emotivnih potreba će danas biti centralne teme.
Neophodan je makar kratak predah, stoga svedite stresne situacije na minimum. Pokušajte da bolje razumete stanovišta osobe sa kojom ste u konfliktu, da bolje spoznate njene adute pre nego što se čvrsto zauzmete za svoj stav. Uspostavite bolji kontakt sa ličnim emocijama, impulsi se mogu menjati u zavisnosti od aktuelnih dogadjaja i osporiti dobro rasudjivanje.

U znaku Vage Pun Mesec jača tendenciju da se dostigne maksimalno stanje korektnosti u odnosima, uspostavljanja stanja balansa, a kako svaka promena zahteva otvorenost za promene, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju potrebe za aktivnom pristupanju ciljevima, sa diplomatskim pristupom odnosima koje su uslov za realizaciju planiranih aktivnosti.
Tokom ove faze smo u mogućnosti da pružimo kvalitet tek uspostavljenim tokovima, i poželjno je pokazati upornost kako bismo to ostvarili. Tipična harmonizujuća karakteristika Vage kreira prostor za nove odnose i zajedničke ciljeve.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Dve natalne kuće vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci OVNA i VAGE) ukazuju na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila novim individualnim ciljevima.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 08° primarno KARDINALNIH znakova OVAN, Rak, VAGA, Jarac, koji su aktivirani Lunacijom tj. martovskom fazom Punog Meseca, i sekundarno 14° VAZDUŠNIH znakova, BLIZANACA, Vage, Vodolije, tj ukoliko se na naznačenim stepenima nalaze Asc, Sunce, Mesec, ili ose vašeg ličnog horoskopa (I, IV, VII, X) ova faza PUNOG MESECA može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu koji će se odvijati tokom narednih 6 meseci.

Aktivni SABIJSKI SIMBOLI
~ Asc karte Punog MESECA 29° VAGE
Čovek spava na gomili odeće. Prekriven je lešinarima, sa jedne strane je zmija spremna da ga ugrize, a sa druge se prikrada leopard. Gavran na kamenu.

~ MERKUR 19° RIBA
Anđeo duva u trubu. Dva kružna svitka.

~ Sunce 08° OVNA
Prav put, koji ide u pravcu povezivanja sa tačkom iz koje se granaju putevi koji vode na 4 različite strane. Čovek stoji na uzvišenju, prekrštenih ruku i izvijene glave.

~ Vladar Sunca je MARS 14° BLIZANACA
Brza podzemna struja koja liči na usku reku. 14-15° Žena nosi naramak pruća i luta tražeći nešto. Kosa joj je raspuštena i neuredna od vetra.

~ MESEC 08° VAGE
Prav put, koji ide u pravcu povezivanja sa tačkom iz koje se granaju putevi koji vode na 4 različite strane. Čovek stoji na uzvišenju, prekrštenih ruku i izvijene glave.

~ Vladar Meseca je VENERA 08° OVNA
Prav put, koji ide u pravcu povezivanja sa tačkom iz koje se granaju putevi koji vode na 4 različite strane. Čovek stoji na uzvišenju, prekrštenih ruku i izvijene glave.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Lajtmotivi za Pun Mesec u znaku VAGE
~ uočite u kojoj životnoj oblasti pokrećete nove početke (kuće natalnog horoskopa u kojima je pozicionirana opozicija Mesec/Sunce 08° Vaga/Ovan
~ obratite pažnju na to kako drugi utiču na vas, da li komunikacija sa njima revitalizujuća ili deluje iscrpljujuće na vas
~ posvetite se aktivnostima koje vas vode u pravcu cilja kome ste posvećeni

KLJUČNE SMERNICE za 28.03.2021.

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

MARTOVKSA faza PUNOG MESECA na osi 08° VAGA/OVAN nosi izuzetno stabilizujuće prilike.

PUN Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira opozicija Mesec/Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Ukoliko još uvek oklevate rešite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite sa ušuškavanjem u komfornoj zoni, pratite primere SNAŽNIH i NEZAVISNIH!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

KAKO definisati efekte Punog Meseca u ličnom horoskopu?
PRIMARNO lunarna opozicija sa Suncem će aktivirati promene kod pripadnika grupe KARDINALNIH zodijačkih znakova:


Podznak OVAN
Ovde se izražava vaša ličnost, fokusiranost na sebe, energični ste i puni entuzijazma. Ovo faza Punog Meseca stimuliše promenu ličnosti, izgleda i ličnog odnosa prema sebi. Važan je orbis sa tačkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, događaj je intenzivniji. Moguće su promene ličnog stila ponašanja, kozmetičke operacije, početak dijete. Bavite se odnosima.

Podznak RAK
Događaji u vašem domu su mnogo intenzivniji, jači i počinju biti javni. Odnosi se na vašu porodicu, vaše okruženje, vaše nekretnine i dom. Moguće je preseljenje, odnosi s roditeljima postaju jači i dublji, kupovina nove kuće ili deca odlaze od roditelja, može označiti i vreme završetaka i konačnih odluka, jer je četvrta kuća i kuća završetaka. Traga se za ravnotežom i stimulisana je potreba za balansom između karijere i porodice. Pun Mesec u IV kući može da uzrokuje i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

Podznak VAGA
Sa Lunarnom opozicijom sa Suncem u VII kući stimulisani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti sa neprijateljima i konkurencijom. Pojačan je intenzitet događaja jer je sedma kuća ugaona i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Naglašeni su odnosi na privatnom i poslovnom području. Odnosi i dogovori u to vreme počinju ili završavaju.

Podznak JARAC
Aktivira teme statusa, vaš imidž, karijeru i publicitet, položaj u zajednici, a ima upliv i na našu sudbinu i životnu misiju. Može da izazove događaje sa istopolnim roditeljem, potencijalna promena životnog poziva ili napredovanje na poslovnoj lestvici. Eliminisanje prevaziđenih profesionalnih obrazaca i moguć sukob sa nadređenima.

Sekundarno PUN MESEC donosi aktivaciju za…

Podznak RIBE
Pomračenje Sunca u drugoj kući stimuliše naše vrednosti, finansije, imovinu i način na koji vrednujete sami sebe, povećaju ili umanjuju osećaj sigurnosti. Za vreme pomračenja Meseca u drugoj kući već realizujete vaše namere i iznova postavljate vrednosti u ličnom životu, misli o investicijama, finansijskoj realizaciji.

Podznak VODOLIJA
Pomračenje Sunca u trećoj kući stimuliše čovekove intelektualne potrebe, vaše povezivanje sa drugima, komunikaciju, učenje, studije, saobraćaj, rodbinu i kraća putovanja.

Podznak STRELAC
Peta kuća je domen ljubavnih tema, dece i kreativnosti, svih ličnih kreacija od umetničkih dela, knjiga i muzike. Završavate kreativne projekte, rešavate stvari sa decom. To je ujedno i odlično vreme za začeće. VREME je za novi početak. Prijateljski odnos može da pređe u ljubavni odnos.

Podznak ŠKORPION
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, kućnim ljubimcima i svakodnevnicom.

Podznak DEVICA
Odlično vreme za promene na području finansija i investicija. Može se pojaviti i nasleđe, a može se povećati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

Podznak LAV
Putovanja u inostranstvo, novi duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili počinjete novu edukaciju. Završavate planiranje za putovanje ili samo putovanje.

Podznak BLIZANCI
Pridružujete se organizacije istomišljenika, vaš društven život se proširuje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta kuća je kuća nade, želje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema deci.

Podznak BIK
Tajne mogu da se otkriju, radite na nekim tajnim psihološkim temama ili imate romatične tajne veze sa ljudima koji su vam duhovno bliski. Obično su to karmičke veze. Nesebično pomažete drugim ljudima ili odlučujete da se povučete u izolaciju, traganje za svrhom životnog putovanja u dubinama duše. Možete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probuđeni, i u tom slučaju možete posvetiti služenju drugim ljudima. To je dobro vreme za terapije, za meditaciju ili rešavanje nedovršenih poslova.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur u Ovnu *tranzit

Sun Apr 4 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Planeta komunikacija i informacija 04. aprila počinje tranzit kroz zodijački znak akcije što će najviše osetiti vatreni i vazdušni znaci, Ovnovi, Lavovi, Strelci, Blizanci, Vage i Vodolije. MERKUR, planeta komunikacija i informacija, “jak” u Blizancima, Devici i Škorpiji, a “slab” u Strelcu, […]