ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + VAŠ LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP 2023


Sudbina je misterija onoliko koliko je čovek sam sebi misterija.

Astrološkim alatima možemo pre svega zaroniti dublje u sebe, a zatim tu polaznu tačku iskoristiti za predviđanje budućih događaja koji zavise i od naših karakternih osobina, temperamenta i ambicija. Jasmina će vas uvesti u svet astrologije dogadjaja koji vas očekuju iz ugla predikcija za 2023 godinu, koristeći se analizom i sintezom natalnog horoskopa.

Započnite svoju ličnu novu godinu osnaženi sa višeg nivoa svesti
U trenutku vašeg rođenja, Sunce je zauzimalo određeno mesto na nebu – i jednom godišnje se vraća na potpuno isto mesto. Solarni povratak je najpopularnija tehnika i ujedno najprecizniji način obeležavanja vašeg rođendana, označava početak novog životnog ciklusa. U ovoj 60-minutnoj analizi saznaćete izazovi i koje mogućnosti su pred vama, i kako da generišete sledeću godinu svog jedinstvenog života iz mesta svesnog stvaranja.
Astrološka analiza natalnog horoskopa sa Numerologijom 2023. u trajanju od 55 minuta je dostupna samo moljim redovnim klijentima.
Ukoliko niste bili na Astrološkoj analizi natalnog horoskopa sa Numerologijom, neophodno je da počnemo od Analize Natalni horoskop + Numerologija + Prognoze 2023.

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2023. + Analiza Uporednih horoskopa + Numerologija + ANALIZA IMENA

ZAKAŽITE SVOJU ANALIZU NATALNOG HOROSKOPA 063/222-539


1. ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA
Detaljna Astrološka analiza otkriva vaše skrivene talente, urodjene ili stečene destruktivne modele.

2. NUMEROLOŠKA ANALIZA SA PROGNOZAMA za 2023
Analiza numerološke formule i sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli, uporedna numerologija, PREDIKCIJE – godišnje ciklusni intervali zrelosti i godišnji za 2023

3. ANALIZA IMENA
Sinteza sa Vašim ličnim ASTROLOŠKIM EKVIVALENTIMA i NUMEROLOŠKOM FORMULOM

4. KARMIČKA ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA
Koliko je determinisana vaša sudbina, kakvi su obrasci egzistirali u vašim prethodnim životima i u kojoj meri će se se oni reflektovati na ovaj život definišući glavne dogadjaje. Ukoliko ste spremni za DUBOKE KARMIČKE UVIDE na pravom ste putu.

5. VAŠ LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2023
Poznavanje kratkoročnih životnih ciklusa pomoći će da prevazidjete inerciju i uočite manje produktivne periode koji su neophodni za predstojeće intervale aktivnosti. Kroz razumevanje planetarnih ciklusa intervale stagnacije ćete mnogo mudrije koristiti, a vaš uspon će biti temeljniji i kvalitetniji.

6. SOLARNI PEČAT MAYA 2023
Uvid u energetske tokove 2023 Definisanje izazova u cilju jačanja, lociranje godišnjih ciljeva i faktora skrivene podrške.

7. UPOREDNI HOROSKOP *SINASTRIJA
* Precizan SKOR KOMPATIBILNOSTI
* Analiza ključnih uporednih pozicija i uporednih aspekata
* Energetske fokusne tačke interakcije koje se odnose na dugoročni plan
* 5 nivoa kompatibilnosti: emotivna, seksualna, bračna, verbalna i potencijalna porodična

ANALIZA SINASTRIJE definiše kompatibilnost uzimajući u obzir sve parametre vaših natalnih horoskopa, uz detaljan opis uporednih aspekata i kompleksnu analizu sa opisom svih pozitivnih aspekata vašeg odnosa i potencijalnih teškoća.
Ovaj izveštaj kompatibilnost je dragocen alat koji nudi duboke uvide pomoću kojih ćete bolje razumeti partnera i suštinu odnosa.

8. VAŠ LIČNI POSLOVNI I FINANSIJSKI HOROSKOP
Kakav je vaš lični set unikatnih talenata, veština i potencijala koji ste dobili rodjenjem i kako da ga maksimalno iskoristite, kako da najzad spoznate i unapredite faktore lične motivacije i realizujete svoje poslovne ciljeve. Na kojoj poziciji i kada ćete savršeno kombinovati svoju preciznost i analitičnost sa strateškim pristupom zadacima, ili svoj diplomatičan pristup ljudima sa odgovarajućim komunikacijskim veštinama, možda je samo dovoljno da prepoznate nove izazove i odlučno preduzmete akciju, uprkos kolegama koji tavore u strahu od danas do sutra.

9. KOREKTIVNE TEHNIKE
Postanete SVESNI kreator LIČNE SREĆE!!! Precizno definisanom primenom adekvatne korektivne tehnike izmenite karmičke obrasce!
Kako da sa lakoćom definišete sva prevazidjena uverenja, obrasce ponašanja koja blokiraju vaše napredovanje i realizaciju ciljeva, naučite kako da osvestite i oslobodite misli, pronadjete nove načine da podignete nivo čiste pozitivne energije, otkrijete neograničeni kreativni potencijal, poboljšate zdravstveno stanje i kvalitet emotivnog života.

OTVORITE VRATA Sreći i Uspehu i najzad kreirajte ŽIVOT kakav ŽELITE!

ASTROLOŠKA KONSULTACIJA + REIKI AKAŠA

Aktiviranje Kundalini Reiki energije olakšava definisanje i otklanjanje blokada u energetskim centrima (čakrama). Nakon aktivacije Kundalinija pristupa se budjenju strahovima uspavanih veština i čini vas BUDNIM i AKTIVNIM u tokovima realizacije ličnih ciljeva, daje snagu volje i fokusiranost

Reiki isceljenje PROSTORA i medjuljudskih ODNOSA
Usui energetsko čišćenje prostora determiniše, efikasno otklanja emocije i uverenja koja neosvešćena i povezana sa utiscima iz spoljnog sveta mogu kreirati blokade, koje negativno deluju na energetske tokove u prostoru i sve medjuludske odnose ljudi koji u njemu borave.
Reiki lečenje i energizacija prostora fascinira efikasnim isceljenjem prostora i odnosa.

REIKI rad na VAŠIM ličnim CILJEVIMA
Reiki postizanje dugoročnih ciljeva i aktivacija energije novca uspostavlja novu ravnoteži u oblasti materijalnog prosperiteta.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE