Andjeo Hechashiah *51


Andjel HahasiahKada krenemo na duhovno putovanje uz podršku Andjela učimo lekcije koje će nam pomoći da bolje raspoznamo patnju drugih, razumemo je i rastvorimo. Pamtite ove lekcije i delite ih sa bliskima. Ukoliko ne koristite lekcije na ispravan način bićete povredjeni, Andjeli ne pomažu sebičnim ljudima koji ne pomažu drugima. Ovo je jedna od najvažnijih lekcija koju Andjeli podučavaju.

Kada naučite Andjeoske poruke spoznaćete da se vaš krug prijatelja proširio i da i oni žele da znaju kako mogu stupiti u kontakt sa Andjelima. Pomozite drugima šireći poruke Andjela.

Alternativno ime: Hechasheiah, Hahaziah

Andjeo Putovanja, početaka i disciplina

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Opis:
Hechashiah je Andjeo koji pomaže u svim aspektima a posebno u pitanjima novih početaka. Lako je misliti da će život uvek biti bolji uz konstantne promene, ali je uslov za to disciplina uz koju ćemo donositi ispravne odluke.

Boja: Krvavo crveno
Godišnje doba: Proleće
Mesec: April
Dan u nedelji: Utorak
Ključna reč: Uticaj, Moć, Harizma
Dragi kamen: Dijamant
Zodijački znak: Ovan
Tarot karta: Trojka štapova
Boja sveće: Crvena


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tarot XIV Umetnost

Sun Apr 6 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ova karta je dopuna i ispunjenje Atu VI, Blizanaca ( Gemini ). Ona se odnosi na Strelca ( Sagittarius ), koji je u Zodijaku suprotnost Blizancima i, usled toga, “na drugi način”, jedno s njim. Sagittarius znači Strelac; i karta je (u onom najosnovnijem obliku) […]

You May Like