Andjeo Habuhiah *68


Andjeo HABUHIAH Anges

Broj 68
Red: Andjeo
Hijerarhija: Gabriel
Vladaju─ça planeta: Mars
Broj: 10
Boja: Crvena
Kristal: Vatreni kvarc, rubin
Prisutan na Zemlji: 22:20 do 22:40
Dan u nedelji: Utorak
Tarot karta: To─Źak Sre─çe

AUTORSKI MATERIJAL┬á┬ę Jasmina Dra┼íkovi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE┬á┬á

Andjeo Habuhiah poma┼że da se odr┼żi unutra┼ínje stanje spokoja, elimini┼íe zlo i poma┼że u re┼íavanju zdravstvenih problema. Vlada agrikulturom i plodno┼í─çu.

Rodjeni pod njegovom za┼ítitom┬ásu elegantni, plemeniti i nesebi─Źni u medjuljudskim odnosima, zahvaljuju─çi dominantom spiritualnom nivou, a njihovo sjajno raspolo┼żenje je zarazno. Mo─çni su, izuzetno inteligentni i poseduju veoma razvijene analiti─Źke ve┼ítine, sjajno memori┼íu sve ┼íto im se nadje u rukama. Iskreni su za┼ítitnici. Kako bi napredovali na svom putu moraju koristiti svoju sposobnost da su uvek na usluzi za najbliskije ljude, ne smeju dozvoli da se u njihovom neposrednom okru┼żenju razvije ose─çaj napu┼ítenosti.

Profesionalni uspeh mogu ostvariti u┬ásvim poslovima koji ih upu─çuju na kontakt sa prirodom, ve┼ítih su ruku i posebno su sre─çni u poslovima zemljoradnje i ba┼ítovanstva. Sa posebnom ljubavlju i posve─çeno┼í─çu istra┼żuju arome, bilje i prou─Źavaju njihove istoriju kori┼í─çenja. Mogu biti izvrsni travari, agronomi, botani─Źari. Nadareni su prakti─Źari Bahovih kapi.

Negativne manifestacije: sterilnost,┬áglad i bes. Prenosnik je zaraznih bolesti, kriti─Źan je prema mentorima i nezainteresovan za porodicu

Budite spokojni jer imate sve neophodne resurse za dono┼íenje odluka, oslobodite se dubokih potreba da budete savr┼íeni i u savr┼íenom skladu sa svima – dozvolite sebi da se opustite. Va┼íi poslovi su u fazi izuzetno brzog razvoja, stoga obezbedite sebi dovoljno vremena za razmi┼íljanje pre nego ┼íto se posvetite bilo kome i bilo ─Źemu. Dobro proverite da li se upu┼ítate u pregovore sa pravim ljudima – sve dok niste apsolutno uvereni nemojte praviti prvi korak. U disbalansu ste – pora┼żeni od nekoga ko se hrani va┼íim defanzivnim mehanizmima. Ipak, otklonili ste povez i sada kada najzad jasno sagledavate situaciju mo┼żete je re┼íavati. Ovo je bilo izuzetno sna┼żno iscrpljuju─çe iskustvo za vas, bi─çe vam potrebna pomo─ç.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

NOVE Reiki sesije

Sat Aug 8 , 2020
Da li razmi┼íljate o reiki sesiji, ili mo┼żda imate pitanja o ovom mo─çnoj tehnici? ┼Żelite da odaberete odgovaraju─çeg Reiki terapeuta… Zaka┼żite svoj besplatan info razgovor o prednostima i blagodetima Reiki sesija, slanjem sms poruke na 063222539. Dobrodo┼íli u Reiki, moje ime je Jasmina Kne┼żevi─ç, Reiki Usui, Kundalini i Kranisakralni Reiki […]

You May Like