Andjeo Habuhiah *68


Andjeo HABUHIAH Anges

Broj 68
Red: Andjeo
Hijerarhija: Gabriel
Vladajuća planeta: Mars
Broj: 10
Boja: Crvena
Kristal: Vatreni kvarc, rubin
Prisutan na Zemlji: 22:20 do 22:40
Dan u nedelji: Utorak
Tarot karta: Točak Sreće

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE  

Andjeo Habuhiah pomaže da se održi unutrašnje stanje spokoja, eliminiše zlo i pomaže u rešavanju zdravstvenih problema. Vlada agrikulturom i plodnošću.

Rodjeni pod njegovom zaštitom su elegantni, plemeniti i nesebični u medjuljudskim odnosima, zahvaljujući dominantom spiritualnom nivou, a njihovo sjajno raspoloženje je zarazno. Moćni su, izuzetno inteligentni i poseduju veoma razvijene analitičke veštine, sjajno memorišu sve što im se nadje u rukama. Iskreni su zaštitnici. Kako bi napredovali na svom putu moraju koristiti svoju sposobnost da su uvek na usluzi za najbliskije ljude, ne smeju dozvoli da se u njihovom neposrednom okruženju razvije osećaj napuštenosti.

Profesionalni uspeh mogu ostvariti u svim poslovima koji ih upućuju na kontakt sa prirodom, veštih su ruku i posebno su srećni u poslovima zemljoradnje i baštovanstva. Sa posebnom ljubavlju i posvećenošću istražuju arome, bilje i proučavaju njihove istoriju korišćenja. Mogu biti izvrsni travari, agronomi, botaničari. Nadareni su praktičari Bahovih kapi.

Negativne manifestacije: sterilnost, glad i bes. Prenosnik je zaraznih bolesti, kritičan je prema mentorima i nezainteresovan za porodicu

Budite spokojni jer imate sve neophodne resurse za donošenje odluka, oslobodite se dubokih potreba da budete savršeni i u savršenom skladu sa svima – dozvolite sebi da se opustite. Vaši poslovi su u fazi izuzetno brzog razvoja, stoga obezbedite sebi dovoljno vremena za razmišljanje pre nego što se posvetite bilo kome i bilo čemu. Dobro proverite da li se upuštate u pregovore sa pravim ljudima – sve dok niste apsolutno uvereni nemojte praviti prvi korak. U disbalansu ste – poraženi od nekoga ko se hrani vašim defanzivnim mehanizmima. Ipak, otklonili ste povez i sada kada najzad jasno sagledavate situaciju možete je rešavati. Ovo je bilo izuzetno snažno iscrpljujuće iskustvo za vas, biće vam potrebna pomoć.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

NOVE Reiki sesije

Sat Aug 8 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Da li razmišljate o reiki sesiji, ili možda imate pitanja o ovom moćnoj tehnici? Želite da odaberete odgovarajućeg Reiki terapeuta… Zakažite svoj besplatan info razgovor o prednostima i blagodetima Reiki sesija, slanjem sms poruke na 063222539. Dobrodošli u Reiki, moje ime je […]

You May Like