Andjeo dana Hariel *15


Andjeo HARIEL KerubinBroj 15
Red: Kerubini
Vladajuća planeta: Merkur
Boja: Mahovina zelena
Kristal: Ahat
Prisutan na Zemlji: 04:40 do 05:00
Dan u nedelji: Petak
Tarot karta: Trojka mačeva

Prizovite sedmog Uranovog Andjela kada ste u izazovnim situacijama, kako biste se odbranili od nevernika i kritizera. Prizovite ga kada vam je potrebno usmeravanje uma ka istraživanjima i duhovnosti. Hariel pristupa uz duhovitost, ukazujući da život može biti veoma jednostavan bez dodatnih komplikacija. Zamolite ga za pomoć kada vam je potrebno da obavite poslove bez nepotrebnog gubljenja vremena, jer unosi izvestan dinamizam. Uz njegovu zaštitu za jednu godinu ćete obaviti ono za šta bi drugima bilo potrebno pet godina.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Hariel je zaštitnik kod oboljenja ruku i nogu, kao i svih plućnih bolesti i disajnih problema.

Donosi uspeh u profesijama koje su povezane sa naučno istraživačkim radom, kreativnim i duhovnim delatnostima. Stimuliše ljubav i donosi mentalnu jasnoću, saglasan je sa odsustvom kritike ali i prepoznavanjem logičnih načina za realizaciju u okviru naučnih, umetničkih i duhovnih tema. Uz njegovu zaštitu možete postići uspeh kroz rad sa destilizacijom vode, proizvodnju preparata za higijenu i srodnim uslugama. Uklanjanje toksičnih otpada.

Hariel objedinjuje energije Urana i Merkura i njegova asistencija se odlikuje čistim emocijama koja donose jasnu spoznaju, odlučnost i spremnost za akciju. Izbegavajte kriticizam, ironiju kako biste um usmerili ka istini, jer će ljubav ovog Uranovog izaslanika u sve uneti lepotu. Hariel daruje sjaj i blistavost inteligenciji, daruje lakoću uz koju ćete otkriti jednostavan i logičan put ka istini, moralnom i materijalnom usponu. Neodoljiv u svojoj savršenosti teži da usmeri ka ezoteričnom, pomaže organizovanje udruženja i konferencija koje rade na temama legalizacije ezoteričnih i alternativnih aktivnosti.

Teme
Pročišćenje, moralna čistota, nevinost
Spiritualnost
Otkrivanje novih metoda, praktični izumi
Inspiracija za naučnike i umetnike
Uliva Zakon i Znanja
Obnavlja izvore velikih uvida, budi pronicljivost
Ponovo uspostavlja komunikaciju izmedju individualnog i personalnog
Oslobadja od blokada, od svega što sputava ili sprečava akciju
Oslobadja od svih oblika zavisnosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 21.01.2015.

Wed Jan 21 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Sreda 21. Januar će biti spokojan dan a obeležiće ga 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 6° do 21° Vodolije. Tokom prepodneva Mesec kreira blago benefični sekstil […]

You May Like