Andjeo dana Lauviah 11


andjeo LauhiahAndjeo Pobede i ličnog usavršavanja, prevazilaženje ponosa i ljubomore. Prizovite Andjela Lauviaha kada žudite za definisanjem ličnih talenata, otkrivanjem životne misije i kada vam je potrebna duhovna moć, kada vam je potrebna zaštita od varljivih izazova i kako biste izvojevali pobedu. Andjeo Lauviah pomaže darujući dragocena životna iskustva.

KOMUNIKACIJA SA ANDJELIMA *UVODNE INSTRUKCIJE
Kada krenemo na duhovno putovanje uz podršku Andjela učimo lekcije koje će nam pomoći da bolje raspoznamo patnju drugih, razumemo je i rastvorimo. Pamtite ove lekcije i delite ih sa bliskima. Ukoliko ne koristite lekcije na ispravan način bićete povredjeni, Andjeli ne pomažu sebičnim ljudima koji ne ukazuju pomoć bližnjima – ovo je jedna od najvažnijih lekcija koju nas Andjeli podučavaju. Kada naučite Andjeoske poruke spoznaćete da se vaš krug prijatelja značajno proširio i da i oni žele da znaju kako mogu stupiti u kontakt sa Andjelima. Pomozite drugima šireći poruke Andjela.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Alternativno ime: Laoviah, Lauhiah

Andjeo Pobede i ličnog usavršavanja, prevazilaženje ponosa i ljubomore

Prizovite Andjela Lauviaha kada žudite za definisanjem ličnih talenata, otkrivanjem životne misije i kada vam je potrebna duhovna moć, kada vam je potrebna zaštita od varljivih izazova i kako biste izvojevali pobedu. Andjeo Lauviah pomaže darujući dragocena životna iskustva.

Rodjeni pod zaštitom Lauviaha će svakodnevno usavršavati veštine koje će mu olakšavati dnevne zadatke. Biće proslavljen po svojim postupcima, i aktivno raditi na svojim spiritualnim iskustvima. Poseduje izuzetno snažnu emociju kojom daruje sve u okruženju, biće poslovno uspešan i rano kreirati solidnu finansijsku stabilnost. Voli filozofiju i poseduje urodjeno razumevanje sveta simbola i povezanost elemenata. Suočava se sa velikim izazovima u ljubavi.

Rodjeni pod zaštitom Andjela Lauviaha biće slavan i uspešan, predano radi na razvijanju ekspertize, poseduje naglašeni altruizam i ljubaznost, pun poverenja i pomalo lakoveran, učestvuje u poduhvatima koja su korisna i profitabilna za čovečanstvo – kosmičke organizacije.
Distrozije su ljubomora, ekstravagancija, odbija osrednji život, koristi prečice ka uspehupostavlja sebi i drugima izuzetno visoke ciljeve, žestok u konfliktima.

Profesionalni uspeh može ostvariti u društvenim aktivnostima (politika, diplomatija), novinarstvu, kao romanopisac ili tv voditelj. Radi na mestima sa visokom reputacijom. Uspeh u radu sa luksuznim proizvodima. Voli kreativne zanate, modu i dekoraciju. Poseduje izuzetnu hrabrost i nemoguće je sprečiti ga u ostvarenju namera. Potrebno je da ovlada grubošću, posesivnošću i ljubomorom. Kada je slab vešto kleveti suparnike kako bi ih eliminisao iz kruga konkurenata.

Uživa u kreativnim aktivnostima i praktičnom idealizmu, sa lakoćom generiše ideje voljenih. Poželjno je da izbegava preterano uživanje u hrani, a mogući su i migrenozni napadi. Generalno dobrog je zdravlja, ima mnogo hipnotizera i lekara medju prijateljima.

Broj 11
Red: Kerubim
Hijerarhija: Raziel
Vladajuća planeta: Uran
Dan u nedelji: Petak
Tarot karta: Kočija
Srećan broj: 7
Mesec promene: Jul
Psalm: 17
Godišnje doba: Proleće
Mesec vladavine: Maj
Ključna reč: Pobeda
Zodijački znak: Bik
Vlada intervalom: 11. do 16. Maja
Zaštitnik je rodjenih dana 07.04., 19.06., 31.08., 12.11., 24.01.
Prisutan na Zemlji: 03:20 do 03:39


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Andjeo Hahiah *12

Sun Nov 8 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Broj 12 Red: Kerubini Hijerarhija: Serafin Vladajuća planeta: Mars Boja: Zelena Kristal: Peridot Prisutan na Zemlji: 03:40 do 04:00 Dan u nedelji: Sreda Tarot karta: 10 pentakla Prizovite ovog Andjela u situacijama u kojima vam je potrebna pomoću borbi sa neprijateljima. Pomaže otkrovenje […]

You May Like