Andjeo dana Leuviah *19


Andjeo LeuviahBroj 19
Red: Tronovi
Hijerarhija: Tsaphkiel
Vladaju─ça planeta: Saturn
Boja: Svetlo plava
Kristal: Kijanit
Prisutan na Zemlji: 6:00 am to 6:20
Dan u nedelji: ─îetvrtak
Tarot karta: Obešeni
Srećan broj: 12
Mesec promene: Decembar
Psalm: 39

Andjeo Leuviah┬ápoma┼że da razvijete sposobnost da dobro odmerite sve adute i istrajete ka cilju. Poma┼że da odr┼żite nivo radosti ─Źak i u nevolji.┬áPrizovite ovog Andjela ukoliko vam je potrebno pobolj┼íanje memorije i inteligencije.

 

AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Rodjeni pod za┼ítitom ovog Andjela ─Źuvara su ljubazni i mili, skromni u govoru i vole jednostavan ┼żivotni stil. Sve te┼íko─çe podnose sa lako─çom, strpljenjem i bez otpora, svesni da┬áje to neophodno za materijalni i spiritualni razvoj. Ekstremno su radoznali┬ái uvek spremni da nau─Źe ne┼íto novo, sa zadovoljstvom prihvataju izazove i eksperimente. Poseduju kulturolo┼íki rafinman┬ái ljubav prema muzici, poeziji… Imaju Andjeosku za┼ítitu od neprijatelja, pa i protiv svih koji ┼żele da im nanesu ┼ítetu. U potpunosti vladaju svim ┼żivotnim dogadjajima, graciozni su┬ái sna┼żni, odlu─Źni u borbi za sopstvene ideale.

Profesionalni uspeh mogu posti─çi u poslovima povezanim sa arheologijom, muzejima ili na prezervaciji uspomena kroz arhive i pisane materijale generalno.┬áNjihov hobi je ─Źesto povezan sa proizvodnjom figura Andjela ili drugih predmeta koji poma┼żu razvoj memorije.

Tronovi su grupa Andjela koja odredjuje zadatke, prizivate ih kako bi pomogli u razvijanju mentalnih kapaciteta, stoga je njihovo prisustvo va┼żno za studente i sve ─Źiji rad zahteva mentalni napor. Njegova druga va┼żna osobina je dar milosti i bo┼żanski opro┼ítaj, kada na─Źinite veliku gre┼íku mo┼żete zatra┼żiti opro┼ítaj od Boga uz pomo─ç ovog Andjela. Ova bo┼żanska inteligencija nas upu─çuje da plodove ubiremo kroz vredan i posve─çen rad, a ne kroz ┼ípekulacije.┬áPoma┼że da se prevazidje o─Źaj i moralni haos. Donosi radost kako bi se prevazi┼íla tuga, olak┼íava programiranje i regresiju (povratak u pro┼íle ┼żivote). Osve┼żava memoriju i poma┼że da pronadjete izgubljene predmete.

Leuviah ─çe pomo─çi da razvijete harmoni─Źnu prirodu, razumnog i mudrog,┬áodmerenog, ljubaznog i skromnog ─Źoveka, uvek dobrog raspolo┼żenja (─Źak i u nevolji).┬á─îovek sa ovakvim mentalnim sklopom poseduje jasnu ideju o tome ┼íta mo┼że i ┼íta ne mo┼że da postigne, i sa lako─çom pronalazi pravi balans u profesionalnim ambicijama. Svaka odluka koju donese ─Źini─çe ga sre─çnim┬ána putu ka ostvarenju cilja, jer ta─Źno procenjuje svoje mogu─çnosti.┬á┼Żive─çe u izobilju, dobrom zdravlju i plodnosti.

Prizovite┬áLeuviah┬ákada ste u po─Źetnoj fazi va┼żnog projekta, ili imate te┼íko─çe pri aktivaciji, kod amnezije i gubitka va┼żnih premeta, senilnosti, prilikom analize karmi─Źkih zadataka ili postupka regresije, kod bolova u lumbalnom delu ki─Źme.

Teme
ekspanzivna inteligencija
se─çanje na pro┼íle ┼żivote ili komsi─Źno se─çanje
razvoj memorijskog kapaciteta
ovladavanje ose─çajima kroz spoznaju svrhe
podu─Źava strpljenju, ve┼ítini komunikacije, skromnosti i prihvatanju
daje velikodušnost
poma┼że da se nevolje podnose sa lako─çom


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce trigon Rx Uran *tranzit

Mon Dec 28 , 2020
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko je u njemu aktivan segment od 4┬░ do 8┬░ stepeni BIKA, Lava, Device, ┼ákorpiona, JARCA ili Vodolije energije ovog tranzitnog aspekta ─çe biti veoma zna─Źajne za vas. Zapravo svi ─çemo osetiti efekte Sun─Źevog trigona sa Uranom, svako u oblasti kojima ove dve planete vladaju […]

You May Like