Andjeo dana Leuviah *19


Andjeo LeuviahBroj 19
Red: Tronovi
Hijerarhija: Tsaphkiel
Vladajuća planeta: Saturn
Boja: Svetlo plava
Kristal: Kijanit
Prisutan na Zemlji: 6:00 am to 6:20
Dan u nedelji: Četvrtak
Tarot karta: Obešeni
Srećan broj: 12
Mesec promene: Decembar
Psalm: 39

Andjeo Leuviah pomaže da razvijete sposobnost da dobro odmerite sve adute i istrajete ka cilju. Pomaže da održite nivo radosti čak i u nevolji. Prizovite ovog Andjela ukoliko vam je potrebno poboljšanje memorije i inteligencije.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Rodjeni pod zaštitom ovog Andjela čuvara su ljubazni i mili, skromni u govoru i vole jednostavan životni stil. Sve teškoće podnose sa lakoćom, strpljenjem i bez otpora, svesni da je to neophodno za materijalni i spiritualni razvoj. Ekstremno su radoznali i uvek spremni da nauče nešto novo, sa zadovoljstvom prihvataju izazove i eksperimente. Poseduju kulturološki rafinman i ljubav prema muzici, poeziji… Imaju Andjeosku zaštitu od neprijatelja, pa i protiv svih koji žele da im nanesu štetu. U potpunosti vladaju svim životnim dogadjajima, graciozni su i snažni, odlučni u borbi za sopstvene ideale.

Profesionalni uspeh mogu postići u poslovima povezanim sa arheologijom, muzejima ili na prezervaciji uspomena kroz arhive i pisane materijale generalno. Njihov hobi je često povezan sa proizvodnjom figura Andjela ili drugih predmeta koji pomažu razvoj memorije.

Tronovi su grupa Andjela koja odredjuje zadatke, prizivate ih kako bi pomogli u razvijanju mentalnih kapaciteta, stoga je njihovo prisustvo važno za studente i sve čiji rad zahteva mentalni napor. Njegova druga važna osobina je dar milosti i božanski oproštaj, kada načinite veliku grešku možete zatražiti oproštaj od Boga uz pomoć ovog Andjela. Ova božanska inteligencija nas upućuje da plodove ubiremo kroz vredan i posvećen rad, a ne kroz špekulacije. Pomaže da se prevazidje očaj i moralni haos. Donosi radost kako bi se prevazišla tuga, olakšava programiranje i regresiju (povratak u prošle živote). Osvežava memoriju i pomaže da pronadjete izgubljene predmete.

Leuviah će pomoći da razvijete harmoničnu prirodu, razumnog i mudrog, odmerenog, ljubaznog i skromnog čoveka, uvek dobrog raspoloženja (čak i u nevolji). Čovek sa ovakvim mentalnim sklopom poseduje jasnu ideju o tome šta može i šta ne može da postigne, i sa lakoćom pronalazi pravi balans u profesionalnim ambicijama. Svaka odluka koju donese činiće ga srećnim na putu ka ostvarenju cilja, jer tačno procenjuje svoje mogućnosti. Živeće u izobilju, dobrom zdravlju i plodnosti.

Prizovite Leuviah kada ste u početnoj fazi važnog projekta, ili imate teškoće pri aktivaciji, kod amnezije i gubitka važnih premeta, senilnosti, prilikom analize karmičkih zadataka ili postupka regresije, kod bolova u lumbalnom delu kičme.

Teme
ekspanzivna inteligencija
sećanje na prošle živote ili komsično sećanje
razvoj memorijskog kapaciteta
ovladavanje osećajima kroz spoznaju svrhe
podučava strpljenju, veštini komunikacije, skromnosti i prihvatanju
daje velikodušnost
pomaže da se nevolje podnose sa lakoćom


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Anđeli *Januar

Wed Dec 30 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email 57 Nemamiah nmmyh 01.01. – 05.01. Arhanđel Mihael *Prosperitet, jasnoća, inteligencija. Donosiji intelektu fleksibilnost i otvorenost, oslobađa od rutine, donosi blagostanje i podržava preduzetništvo. Ovo je Anđeo čuvar onih koji se bore za pravdu, posebno štiti one koji se angažuju u zaštiti slabijih, […]

You May Like