Andjeo dana Nelchael *21


Andjeo Nelchael

Broj 21
Red: Tronovi
Hijerarhija: Tsaphkiel
Vladajuća planeta: Saturn
Boja: Indigo plava
Kristal: Tanzanit
Prisutan na Zemlji: 6:40 am to 7:00
Dan u nedelji: Subota
Tarot karta: Hijerofant
Srećan broj: 5
Mesec promene: Maj
Psalm: 30

Andjeo Nelchael štiti od klevete i ogovaranja, uništava zle duhove. Pomaže proučavanje astronomije, matematike, geografije, i svih apstraktnih učenja, štiti naučne radnike i filozofe.

Osoba rodjena pod zaštitom Nelkaela voleće poeziju, literaturu, i učiće sa lakoćom i posebnom strašću prema znanju.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Profesionalni uspeh mogu ostvariti kroz podučavanje matematike, geografije, filozofije i geometrije, rad u sektoru administracije ili IT-a, marketinga na društvenim mrežama, kao psiholog ili socijalni radnik. Vlada astronomijom, astrologijom, geologijom, matematikom.

Ovaj Andjeo čuvar poseduje solarnu energiju srodnu energiji Binael – Saturn. Sunce predstavlaj svesni deo te prodire u svest svakog pojedinca postavljajući specifična pravila i zakonitosti. Tako pojedinac postaje nosilac Zakona, postaje dosledan rečima i posvećen svojim obavezama. Monstrum je Istine – to je njegova suština. Može eksternalizovati magiju, poništiti klevete i magiju. Kada pojedinac internalizuje ove Zakone kako bi ih pretočio u sopstvenu moć, Andjeo Nelkael uvek pronalazi odgovarajući mehanizam koji će podržati postojanje i obitavanje na nivou materijalne egzistencije.

Prizovite ovog Andjela da oslabi moć neprijatelja, zaštiti vas od kleveta i vračanja. On štiti nevine. Pomaže kod osvešćivanja pogrešnih postupaka, agresije i nasilja, neznanja i predsrasuda. Olakšava korigovanje postojećih zakona. Pomaže u situacijama u kojima vam je potrebna razvijena prisebnost, sposobnost pronalaženja balansa u pregovorima, da pronadjete balans izmedju duhovnog i materijalnog. Razvija liderske sposobnosti, veštine samokontrole, strpljenje. Uz njegovu zaštitu možete ojačati svoju finansijsku stabilnost, slediti svoj san po svaku cenu, ne prihvatajući gubitke. On udružuje imaginaciju i inteligenciju, pronalazi način da izbalansira sve porodične odnose uprkos brojnim nesporazumima. Ima tendenciju da bude usamljenik koji traga za svoj srodnom dušom. Voli sve što je lepo, i prezire vulgarnost, biće veoma voljen i poštovan u kolektivu. Prefinjen je, ljubitelj poezije i slikanja, voli da daruje cveće voljenima. Traga za znanjima istražujući inovativnim sredstvima literaturu drevnih tekstova, njegova je misija da ujedini umetnost sa naučnim i religioznim pristupom. Naklonjen je ezoteričnim veštinama ali uvek analitičan – tip “Poverovaću tek kada vidim svojim očima”.

Teme
olakšava učenje
olakšava uspešno polaganje ispita
pomaže na putu od ideje do realizacije
inspiriše naučne radnike i istraživače, filozofe
štiti od kleveta, zamki i negativne energije
pročišćuje znanjem
pomaže podučavanje


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 27.01.2015.

Tue Jan 27 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Utorak 27. Januar će biti dinamičan dan a obeležiće ga 5 lunarnih aspekata i početak Venerinog tranzita kroz znak Riba. Mesec se kreće od 3° do 17° Bika. […]

You May Like