Andjeo Menkel *66


Andjeo MANAKEL Anges

Broj 66
Red: Andjeli
Hijerarhija: Gabriel
Vladajuća planeta: Mesec
Boja: Bela
Kristal: Ametist
Prisutan na Zemlji: 21:40 to 21:59
Dan u nedelji: Ponedeljak
Tarot karta: Kočija

Prizovite ovog Andjela kada je neophodno da se umiri bes i zloćudnost ljudi u okruženju. Ovaj Andjeo utiče na inspiraciju za muziku i poeziju, harmonizuje odnose. Menkel daruje stabilnost i samopouzdanje, visok moral, umiruje zavadjene, oslobadja duboko skrivene potencijale, i osvešćuje ih kroz snove, pojačava intuiciju. Menkel pomaže u razaznavanju ispravnog pravca delovanja, jasno ukazuje na razlike izmedju pozitivnog i negativnog, posebno u situacijama u kojima je osoba preplavljena prenaglašenim osećajem odgovornosti za druge. Menkel oslobadja od osećaja krivice, pomaže kod uporne nesanice, štiti od negativnih moralnih kvaliteta.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE  

Osoba rodjena pod zaštitom Menkela je snažnog i stabilnog karaktera, ljubazna i uvek spremna da pomogne bliskim ljudima kako bi se oslobili nevolja. Nikada se ne žali na životne okolnosti, čiste savesti, on je uvek izvor pozitivne stimulacije za sve u okruženju. Njegov moto je “Pobeda”! Posvećuje se optimističnim i logičnim planovima, ne štedi svoje napore neophodne za realizaciju. Niže uspehe zajvaljujući negovanoj blagosti i razvijenim veštinama. Uvek dobre volje i raspoložen za rad, veruje u sopstveni potencijal i nikada ne gubi iz vida ni jednu od pruženih prilika. Poslovno uspešan posebno ukoliko je povezan sa putovanjima ili boravkom u stranim zemljama. Nosilac je dobrih vesti. Zaštitnik je vodenih životinja.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 11.08.2014.

Mon Aug 11 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Ponedeljak 11. Avgust će biti izuzetno spokojan dan, a obeležiće ga 1 lunarni aspekt, poludnevna faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 21° Vodolije […]

You May Like