Andjeo za 14.01. Haziel


Andjeo HazielBroj 9
Red: Kerubini
Hijerarhija: Serafin
Vladajuća planeta: Merkur
Boja: Ljubičasta, lila
Kristal: Citrin
Tarot karta: Sud
Prisutan na Zemlji: 2:40 do 03:00
Dan u nedelji: Ponedeljak
Tarot karta: Sveštenica
Planeta: Mesec

Iznenadni novčani dobici i neočekivane priviegije slede onima koji prizivaju Andjela Haziela. Pomaže ozdravljenje, regeneraciju i oporavak nakon duge iscrpljujuće bolesti i depresivnih stanja. Ovo je Andjeo bezuslovne ljubavi, štiti od svega što ugrožava, najviše kožu koja je najveći organ kao spoljni omotač čoveka.

Donosi uspeh u učenju i školskom radu, uspeh u poslovima posrednika.

Kada krenete novim duhovnim putem neizbežna je faza frustracije dok se borite prečesto se osećajući kao početnik na tom putu. Andjeli su već videli mnoge koji hodaju tim stazama, i nežno će vas bodriti i čuvati. Mnoge lekcije su pred vama i neke od njih će biti pomalo neprijatne. Iako će se tada činiti da se borite sa samim Zlom, nezadovoljstvo koje osećate je samo prolaznog karaktera. Andjeli nas podučavaju aspektima života koje možda svesno odbijamo da sagledamo, ali upravo oni nas čine onim što jesmo. Ne možemo se sakriti od Andjela, i uskoro ćete i sami spoznati da je njihov zadatak da nas vode putevima nove spoznaje.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Nedeljni horoskop 12.- 20.1.2014.

Wed Jan 15 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVAN (21.3.- 20.4.) Posao – Ovo je period koji ste dugo čekali jer će biti pun Mesec u Raku što savršeno odgovara onima koji rade u velikim firamam, imaju privatne firme ili očekuju neki poveći novac. Period je odličan i za one […]