Andjeo Aladiah *10


Andjeo ALADIAH KerubinBroj 10
Red: Kerubini
Hijerarhija: Serafin
Vladajuća planeta: Merkur
Boja: Zelena
Kristal: Safir
Prisutan na Zemlji: 03:00 do 03:20
Dan u nedelji: Sreda
Tarot karta: 9 pentakla

Prizovite ovog Andjela u situacijama bolesti i borbe sa zlom. Većina nas živi u užurbanom svetu i ima jako malo vremena za sebe. Donosi ispravnost u poduhvatima, celovitost i posvećenost, pomaže da razvijete maštu samopouzdanje i fleksibilnost. Uz njegovu pomoć izabraćete pravi put ili donesete najbolju odluku.

Budite posvećeni u svom radu i nemojte štedeti napore kako biste poboljšali uslove za život. Budite u harmoniji sa svojim telom, vodite računa o svom zdravlju i ishrani jer je moto Aladiaha “U zdravom telu zdrav duh”. Spoznajte prirodu i njene cikluse.

Donosi uspeh u medicini, radu u bolnicama, psihijatrijskim ustanovama, ustanovama za socijalni rad i farmaciji ili lečenju biljem. Osobe pod zaštitom ovog Andjela mogu biti uspešni u pisanju krimi ili naučno fantastičnih romana.

Aladiah harmonizuje i prenosi energije Urana i Saturna, kako bi vam pomogao u rešavanju materijalnih pitanja. Ovaj Andjeo Čuvar oslobadja karmičkih dugova i zadužen je za pitanja inkarnacije, te asisitira u zadacima koji razlažu prošlost. Regeneracija tela jedan je od njegovih primarnih zadataka, ali pomaže i ukoliko radite na lečenju drugih.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 16.01.2015.

Fri Jan 16 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Petak 16. Januar će biti dinamičan dan a obeležiće ga prepodnevna faza praznog hoda, lunarna promena znaka i 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 25° Škorpiona do 8° […]

You May Like