Andjeo Hahiah *12


Andjeo HAHAIAH KerubinBroj 12
Red: Kerubini
Hijerarhija: Serafin
Vladajuća planeta: Mars
Boja: Zelena
Kristal: Peridot
Prisutan na Zemlji: 03:40 do 04:00
Dan u nedelji: Sreda
Tarot karta: 10 pentakla

Prizovite ovog Andjela u situacijama u kojima vam je potrebna pomoću borbi sa neprijateljima. Pomaže otkrovenje i raskriva misterija kroz jake snove. Pomaže iniciranje u rad sa misterijama i okultnim temama, transformiše destruktivne stavove i rastvara agresiju.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Donosi uspeh u psihoterapeutskim terapijama, i posebno pri otkrivanju novih modela rada. Zaštitnik je kozmetičara, estetske stomatologije kao i svih delatnosti koje poboljšavaju fizički izgled. Uspeh i u poslovima održavanja higijene.

Hahiah harmonizuje energije Marsa i Urana darujući inspiraciju, usmerava ka aktivnostima koje će pomoći da se prebrodi teška situacija. Snažan je uništitelj nedaća, pojaviće se u životu osobe da razgradi loše okolnosti. Ljubav će se manifestovati na dramatičan način, kakav može spasitiživot. Daruje ljubav i zaštitu, za sve prognane.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Peridot *Suze havajske boginje Pele

Sun Nov 8 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Za majušne ali izuzetno kristale Peridota se veruje da imaju moć da teraju zle duhove, naročito ako je kamen ugrađen u zlato. Takođe jačaju dejstvo bilo kog leka koji se pije iz pehara napravljenog od ovog kamena. Na Havajima se peridot ceni […]

You May Like