Andjeo Hahiah *12


Andjeo HAHAIAH KerubinBroj 12
Red: Kerubini
Hijerarhija: Serafin
Vladaju─ça planeta: Mars
Boja: Zelena
Kristal: Peridot
Prisutan na Zemlji: 03:40 do 04:00
Dan u nedelji: Sreda
Tarot karta: 10 pentakla

Prizovite ovog Andjela u situacijama u kojima vam je potrebna pomo─çu borbi sa neprijateljima. Poma┼że otkrovenje i raskriva misterija kroz jake snove. Poma┼że iniciranje u rad sa misterijama i okultnim temama, transformi┼íe destruktivne stavove i rastvara agresiju.

 

AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Donosi uspeh u┬ápsihoterapeutskim terapijama, i posebno pri otkrivanju novih modela rada.┬áZa┼ítitnik je kozmeti─Źara, estetske stomatologije kao i svih delatnosti koje pobolj┼íavaju fizi─Źki izgled. Uspeh i┬áu poslovima odr┼żavanja higijene.

Hahiah┬áharmonizuje┬áenergije Marsa i Urana daruju─çi inspiraciju, usmerava ka aktivnostima koje ─çe pomo─çi da se prebrodi te┼íka situacija. Sna┼żan je uni┼ítitelj neda─ça, pojavi─çe se u ┼żivotu osobe da razgradi lo┼íe okolnosti. Ljubav ─çe se manifestovati na dramati─Źan na─Źin, kakav mo┼że spasiti┼żivot. Daruje ljubav i za┼ítitu, za sve prognane.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Peridot *Suze havajske boginje Pele

Sun Nov 8 , 2020
Za maju┼íne ali izuzetno kristale Peridota se veruje da imaju mo─ç da teraju zle duhove, naro─Źito ako je kamen ugra─Ĺen u zlato. Tako─Ĺe ja─Źaju dejstvo bilo kog leka koji se pije iz pehara napravljenog od ovog kamena. Na Havajima se peridot ceni kao suze havajske boginje Pele, boginje vulkana, a […]

You May Like