Andjeo Yesalel


Andjeo IEZALEL Kerubin

Broj 13
Red: Kerubini
Hijerarhija: Serafin
Vladajuća planeta: Mars
Boja: Boja žalfije
Kristal: Akvamarin
Prisutan na Zemlji: 04:00 do 04:20
Dan u nedelji: Petak
Tarot karta: 2 Mačeva

Prizovite ovog Andjela kada je potrebno da se unese lakoća i dodatno razumevanje u prijateljske, i blaženstvo u supružničke odnose. Iezalel pomaže bolje razumevanje situacija i sprečava dalje produbljivanje nesporazuma. Daruje ideje koje podrazumevaju saradnju u okviru zajednice, povezuje ideje o udruživanju kako bi se zaštitile zajedničke vrednosti. Pomaže da život prihvatite takvim kakav je, da prestanete da na okolnosti gledate sa osećajem samosažaljenja, pomaže da se okružite prijateljima koji ne osudjuju vaše postupke.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Donosi uspeh u poslovima zastupanja kod pomirenja ili razvoda brakova, aktivan je kod ljudi koji posluju u okviru kulturnih udruženja i kreativnih aktivnosti.

Iezalel objedinjuje energije Sunca i Urana prenoseći ideju posvećenosti. Pojačava potrebu za ujedinjenjem. Sve je oko nas sačinjeno od muške i ženske energije i fundamentalna je želja da se one ujedine kako bi se kreirao proces progresiranja. Iezalel je veliki ujedinitelj u svim oblastima: porodičnim, poslovnim. društvenim nacionalnim, kontinentalnim i rasnim.

Teme
Vernost, pomirenje
Olakšava učenje i poboljšava pamćenje
Intenzivira udruživanja i okupljanja
Olakšava pripremu za sastanke
Balansira muški i ženski princip

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Šta raste u bašti tvoga uma?

Wed Nov 18 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Većina  ljudi svoj osnovni indentitet ocrtava iz svog razmišljanja.   Tvoj um je kreirana stvar. Nije napravljen kao stolica. Više je mentalan nego fizički.  Ali tvoj um je energija i red. Tvoj um je skladište za tvoje misli. Misao je veoma interesantan fenomen. Kad sam bio sa Maharashi Mahesh Yogi‐jem ranih […]

You May Like