Andjeo Yesalel


Andjeo IEZALEL Kerubin

Broj 13
Red: Kerubini
Hijerarhija: Serafin
Vladaju─ça planeta: Mars
Boja: Boja ┼żalfije
Kristal: Akvamarin
Prisutan na Zemlji: 04:00 do 04:20
Dan u nedelji: Petak
Tarot karta: 2 Ma─Źeva

Prizovite ovog Andjela kada je potrebno da se unese lako─ça i dodatno razumevanje u prijateljske, i bla┼żenstvo u supru┼żni─Źke┬áodnose.┬áIezalel poma┼że bolje razumevanje situacija i spre─Źava dalje produbljivanje nesporazuma.┬áDaruje ideje┬ákoje podrazumevaju saradnju u okviru zajednice, povezuje ideje o udru┼żivanju kako bi se za┼ítitile zajedni─Źke vrednosti. Poma┼że da ┼żivot prihvatite takvim kakav je,┬áda prestanete da na okolnosti gledate sa ose─çajem samosa┼żaljenja, poma┼że da se okru┼żite prijateljima koji ne osudjuju va┼íe postupke.

 

AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Donosi uspeh u poslovima zastupanja kod pomirenja ili razvoda brakova, aktivan je kod ljudi koji posluju u okviru kulturnih udru┼żenja i kreativnih aktivnosti.

Iezalel objedinjuje energije Sunca i Urana prenose─çi ideju posve─çenosti. Poja─Źava potrebu za ujedinjenjem. Sve je oko nas sa─Źinjeno od mu┼íke i ┼żenske energije┬ái fundamentalna je ┼żelja da se one ujedine kako bi se kreirao proces progresiranja.┬áIezalel je veliki ujedinitelj u svim oblastima: porodi─Źnim, poslovnim. dru┼ítvenim nacionalnim, kontinentalnim i rasnim.

Teme
Vernost, pomirenje
Olak┼íava u─Źenje i pobolj┼íava pam─çenje
Intenzivira udru┼żivanja i okupljanja
Olakšava pripremu za sastanke
Balansira mu┼íki i ┼żenski princip

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Šta raste u bašti tvoga uma?

Wed Nov 18 , 2020
Ve─çina┬á┬áljudi┬ásvoj┬áosnovni┬áindentitet┬áocrtava┬áiz┬ásvog┬árazmi┼íljanja.┬á┬á Tvoj um je kreirana stvar. Nije napravljen kao stolica. Vi┼íe je mentalan nego fizi─Źki.┬á Ali tvoj um je energija i red. Tvoj um je skladi┼íte za tvoje misli. Misao je veoma interesantan fenomen. Kad sam bio sa Maharashi Mahesh YogiÔÇÉjem ranih 70ÔÇÉih, proveo sam 5 meseci meditiraju─çi u pospanom […]

You May Like