Andjeo Mebahel *14


Andjeo MEBAHEL KerubinBroj 14
Red: Kerubini
Vladajuća planeta: Venera
Boja: Boja žalfije
Kristal: Akvamarin
Prisutan na Zemlji: 04:20 do 04:40
Dan u nedelji: Petak
Tarot karta: Ljubavnici

Prizovite ovog Andjela kada vam je potrebna zaštita i strepite od nepravednih odluka. Njegova asistencija je korisna kako bi se sprečili neprijatni dogadjaji i greške u sudskim procesima jer Mebahel obezbedjuje dobro balansiran proces. Pravda koju donosi je primenljiva u svakoj situaciji u kojoj su potrebni iskren pristup i ispravnost.

Mebahel daruje snažnu volju i odlučnost, pomaže da osoba uspostavi unutrašnji balans, jača volju za životom čineći osobu vitalnom i jakom. Osoba mora i sama biti pravedna prema drugima kako bi spoznala istinu, uspostaviće univerzalne mehanizme i prepoznati procese kodiranja duše. Okružena je kreativnim i aktivan je stvaralac.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Donosi uspeh u pravosudnim delatnostima, a posebno imovinskog prava i tema nasledja. Vlada kombinacijom intuicije i inspiracije – pomaže da mudro iskoristite svoje potencijale uz pronicljivu procenu pojedinačne situacije.

Mebahel objedinjuje energije Urana i Venere, donoseći reči ljubavi i lepote, inspiracije i slobode iz viših nivoa. Pomaže razvoj individualnih veština, jasno rasudjivanje uz izuzetno tačnu i solidnu procenu vrednosti, sposobnost da stiče izobilje i razvija viši nivo svesnosti. Vlada i umetničkim talentima, kulinarnim veštinama slikanjem, muzikom, visoko ceni sve što je male prodajne vrednosti (modu, pesmu). On daruje hrabrost onima koji su izgubili nadu, pomaže da spoznaju da svi dogadjaji vode ka najboljem mogućem ishodu.

 

Teme
Posvećenost, humanitarni rad i altruizam
IStina, sloboda, pravda
Bezuslovna ljubav
Oslobadjanje od zatočeništva
POmaže onima koji su izgubili i poslednju nadu
Jednakost, voli tačnost, ponovo uspostavlja prirodni balans
Medijacija, sudstvo
Izobilje, izoštrava čula


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 20.01.2015.

Tue Jan 20 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Utorak 20. Januar će biti dinamičan dan a obeležiće ga 1 planetarni aspekt, Sunčeva i Lunarna promena znaka, 2 lunarna aspekta. MLAD MESEC u 14:13. Mesec se kreće od […]

You May Like