Andjeo Imamiah *52


Andjeo IMAMIAH Principautes

Andjeo Imamiah vlada stagnacijom, oštećenjima i uništenjem. Pomaže kada vam se čini da se vrtite u začaranom krugu, i neutrališući negatvno kruženje materijom i pokreće nove pozitivnne životne procese.

Prizovite Andjela Imamiaha prilikom prevazilaženja svih negativnosti, jer olakšava transformisanje energije, oslobadja negativnih impulsa i žudnji, i podržava u teškim životnim situacijama. Zadužen je za generalno poboljšanje finansijske situacije i pomaže u borbi sa onima koji vam postavljaju prepreke na tom putu. Samo pojedinci izuzetno snažne volje i energičnog temperamenta su sposobni da izdrže sve nevolje na tom putu, ostanu pozitivno fokusirani na rad i sa lakoćom obavljaju dnevne zadatke. Imamiah razoružava neprijatelje ljubavlju.

KOMUNIKACIJA SA ANDJELIMA *UVODNE INSTRUKCIJE

Kada krenemo na duhovno putovanje uz podršku Andjela učimo lekcije koje će nam pomoći da bolje raspoznamo patnju drugih, razumemo je i rastvorimo. Pamtite ove lekcije i delite ih sa bliskima. Ukoliko ne koristite lekcije na ispravan način bićete povredjeni, Andjeli ne pomažu sebičnim ljudima koji ne ukazuju pomoć bližnjima – ovo je jedna od najvažnijih lekcija koju nas Andjeli podučavaju. Kada naučite Andjeoske poruke spoznaćete da se vaš krug prijatelja značajno proširio i da i oni žele da znaju kako mogu stupiti u kontakt sa Andjelima. Pomozite drugima šireći poruke Andjela.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Alternativno ime: *Amamiah, Imamiah, A’amamiah

Andjeo Imamiah vlada stagnacijom, oštećenjima i uništenjem. Pomaže kada vam se čini da se vrtite u začaranom krugu, i neutrališući negatvno kruženje materijom i pokreće nove pozitivnne životne procese.

Prizovite Andjela Imamiaha prilikom prevazilaženja svih negativnosti, jer olakšava transformisanje energije, oslobadja negativnih impulsa i žudnji, i podržava u teškim životnim situacijama. Zadužen je za generalno poboljšanje finansijske situacije i pomaže u borbi sa onima koji vam postavljaju prepreke na tom putu. Samo pojedinci izuzetno snažne volje i energičnog temperamenta su sposobni da izdrže sve nevolje na tom putu, ostanu pozitivno fokusirani na rad i sa lakoćom obavljaju dnevne zadatke. Imamiah razoružava neprijatelje ljubavlju.

Anđeo Imamiah je nosilac kombinovane energije Venere i Marsa. Tradicionalni tekstovi govore da ovaj Andjeo poseduje sposobnost da uništi moć neprijatelja, i donosi zatočenicima prilike za oslobadjanje. Ovaj dinamičan Andjeo aktivira unutrašnje resurse pojedinca i pomaže da shvatite da je vaš suparnik samo ogledalo vaših strahova i kolebanja. Stoga Andjeo Imamiah oslobađa od ovog ropstva darujući pročišćenje i oslobadjanje.

Osobe rodjene po dzaštitom Imamiaha hrabro se upuštaju u finansijske izazove, sve dok se materijalna situacija u potpunosti ne stabilizuje. Aktivni su u preuzimanju inicijative sa verom u bolju budućnost.

Andjeo Imamiah je čuvar moždane aktivnosti, nosilac je prosvetljenja (fed fosfor – prevod sa Grčkog “onaj koji svetli”). Skoro animalna potreba za kretanjem, fleksibilan je i strpljiv, spontano razvija mentalni kapacitet.

Daruje poslovni uspeh i poboljšanje poslovnog statusa, neutrališe prepreke, daruje rodjenima pod njegovom zaštitom veliki uspeh. Napredujući na lestvici uspeha negujte komunikaciju sa ljudima koji gravitiraju oko centara odluke.

Zatražite pomoć Andjela Imamiaha kada je potrebno da eliminišete greške ili loše posledice ranijih odluka. Onolakšava izvršenje napornih zadataka, i podržava u teškim životnim trenucima, harmoniuje društveni život, pomaže da sklopite mir sa suparnicima, oslobadja od tuge i crnih misli, daruje strpljenje, hrabrost. Sa lakoćom prepoznaje greške drugih ljudi, olakšava korekcije karme i rutinske zadatke. Podrška kroz teškoća. Štiti na svim putovanjima, olakšava naplatu potraživanja stečenih vrednim radom.

Rodjeni pod zaštitom Andjela Imamiaha su energični i poseduju izuzetno snažnu volju, u nevoljama su strpljivi ali hrabri i ne strahuju od vrednog rada, odlični su motivatori. Žene su odlični dekorateri, koje intutitivno spajaju poznavanje magičnih simbola i energija kako bi zaštitile dom od negativnih energija. Gaje izuzetno poštovanje intelegentnih i ljudi visokog morala, znajući da su ove vrline od izuzetnog značaja za ovozemaljski život. Sa lakoćom integrišu društvene i političke teme i nadahnjuju poverenjem. Često su u prilici da uče na sopstvenim greškama, i uvek imaju savet za druge kako da koriguju ono što se činilo beznadežnim. Nikada se ne prepuštaju svojim instinktima u potpunosti, uvek pažljivo analiziraju pre nego što se upuste u bilo kakvu akciju. Optimisti su, ekspanzivni, i mudri.
Poslovni uspeh mogu ostvariti u oblasti arhitekture i gradjevine, inžinjeringa i i administracije, mada će steći veliki uspeh ukoliko rade na razvijanju ličnih veština i talenata i biće izuzetno cenjeni zbog kvalitetnog rada.

U niskim vibracijama osoba rodjena pod zaštitom Imamiaha može biti okrutna i sklona provokacijama, izuzetno nervozna i čak vulgarna u izražavanju.

Broj 52
Red: Kneževi
Hijerarhija: Haniel
Vladajuća planeta: Venera
Dan u nedelji: Petak
Boja: Krv crvena
Tarot karta: Snaga
Srećan broj: 12
Mesec promene: Decembar
Psalm: 7
Godišnje doba: Proleće
Mesec vladavine: April
Ključna reč: Moć, liderstvo, šarm
Zodijački znak: Strelac
Vlada intervalom: 08. – 12. Decembra
Zaštitnik je rodjenih dana 10.05., 22.07., 03.10., 15.12., 26.02.
Prisutan na Zemlji: 17:00 do 17:20 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 09.10.2017.

Mon Oct 9 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PONEDELJAK 09.10. će biti spokojan dan, a obeležiće ga lunarna promena znaka, 1 planetarni i 1 lunarni aspekt. Mesec se kreće od 28° BIKA do 12° BLIZANACA. MESEC okončava […]
Dnevni horoskop 2018

You May Like