Andjeo Imamiah *52


Andjeo IMAMIAH Principautes

Andjeo Imamiah vlada stagnacijom, o┼íte─çenjima i uni┼ítenjem. Poma┼że kada vam se ─Źini da se vrtite u za─Źaranom krugu, i neutrali┼íu─çi negatvno kru┼żenje materijom i pokre─çe nove pozitivnne ┼żivotne procese.

Prizovite Andjela Imamiaha prilikom prevazila┼żenja svih negativnosti, jer olak┼íava transformisanje energije, oslobadja negativnih impulsa i ┼żudnji, i podr┼żava u te┼íkim ┼żivotnim situacijama. Zadu┼żen je za generalno pobolj┼íanje finansijske situacije i poma┼że u borbi sa onima koji vam postavljaju prepreke na tom putu. Samo pojedinci izuzetno sna┼żne volje i energi─Źnog temperamenta su sposobni da izdr┼że sve nevolje na tom putu, ostanu pozitivno fokusirani na rad i sa lako─çom obavljaju dnevne zadatke. Imamiah razoru┼żava neprijatelje ljubavlju.

KOMUNIKACIJA SA ANDJELIMA *UVODNE INSTRUKCIJE

Kada krenemo na duhovno putovanje uz podr┼íku Andjela u─Źimo lekcije┬ákoje ─çe nam pomo─çi da bolje raspoznamo┬ápatnju drugih, razumemo┬áje i rastvorimo. Pamtite ove lekcije i delite ih sa bliskima. Ukoliko ne koristite lekcije na ispravan na─Źin bi─çete povredjeni, Andjeli ne poma┼żu sebi─Źnim ljudima koji ne┬áukazuju pomo─ç┬ábli┼żnjima – ovo je jedna od najva┼żnijih lekcija koju nas Andjeli podu─Źavaju. Kada nau─Źite Andjeoske poruke spozna─çete da se va┼í krug prijatelja zna─Źajno pro┼íirio i da i oni ┼żele da znaju kako mogu stupiti u kontakt sa Andjelima. Pomozite drugima ┼íire─çi poruke Andjela.

 

AUTORSKI MATERIJAL┬á┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE┬á

 

Alternativno ime:┬á*Amamiah, Imamiah, A’amamiah

Andjeo Imamiah vlada stagnacijom, o┼íte─çenjima i uni┼ítenjem. Poma┼że kada vam se ─Źini da se vrtite u za─Źaranom krugu, i neutrali┼íu─çi negatvno kru┼żenje materijom i pokre─çe nove pozitivnne ┼żivotne procese.

Prizovite Andjela Imamiaha prilikom prevazila┼żenja svih negativnosti, jer olak┼íava transformisanje energije, oslobadja negativnih impulsa i ┼żudnji, i podr┼żava u te┼íkim ┼żivotnim situacijama. Zadu┼żen je za generalno pobolj┼íanje finansijske situacije i poma┼że u borbi sa onima koji vam postavljaju prepreke na tom putu. Samo pojedinci izuzetno sna┼żne volje i energi─Źnog temperamenta su sposobni da izdr┼że sve nevolje na tom putu, ostanu pozitivno fokusirani na rad i sa lako─çom obavljaju dnevne zadatke. Imamiah razoru┼żava neprijatelje ljubavlju.

An─Ĺeo Imamiah je┬ánosilac kombinovane energije Venere i Marsa. Tradicionalni tekstovi govore da ovaj Andjeo poseduje sposobnost da uni┼íti moc╠ü neprijatelja, i donosi zato─Źenicima prilike za oslobadjanje. Ovaj dinami─Źan Andjeo aktivira unutra┼ínje resurse pojedinca i poma┼że da shvatite da je va┼í suparnik samo ogledalo va┼íih strahova i kolebanja. Stoga Andjeo Imamiah┬áosloba─Ĺa od ovog ropstva daruju─çi pro─Źi┼í─çenje i oslobadjanje.

Osobe rodjene po dzaštitom Imamiaha hrabro se upuštaju u finansijske izazove, sve dok se materijalna situacija u potpunosti ne stabilizuje. Aktivni su u preuzimanju inicijative sa verom u bolju budućnost.

Andjeo Imamiah je ─Źuvar mo┼żdane aktivnosti, nosilac je prosvetljenja (fed fosfor – prevod sa Gr─Źkog “onaj koji svetli”). Skoro animalna potreba za kretanjem, fleksibilan je i strpljiv, spontano razvija mentalni kapacitet.

Daruje poslovni uspeh i poboljšanje poslovnog statusa, neutrališe prepreke, daruje rodjenima pod njegovom zaštitom veliki uspeh. Napredujući na lestvici uspeha negujte komunikaciju sa ljudima koji gravitiraju oko centara odluke.

Zatra┼żite pomo─ç Andjela Imamiaha kada je potrebno da elimini┼íete gre┼íke ili lo┼íe posledice ranijih odluka. Onolak┼íava izvr┼íenje napornih zadataka, i podr┼żava u te┼íkim ┼żivotnim trenucima, harmoniuje dru┼ítveni ┼żivot, poma┼że da sklopite mir sa suparnicima, oslobadja od tuge i crnih misli, daruje strpljenje, hrabrost.┬áSa lako─çom prepoznaje gre┼íke drugih ljudi, olak┼íava korekcije karme i rutinske zadatke.┬áPodr┼íka kroz te┼íkoc╠üa.┬á┼átiti na svim putovanjima, olak┼íava naplatu potra┼żivanja ste─Źenih vrednim radom.

Rodjeni pod za┼ítitom Andjela Imamiaha su energi─Źni i poseduju izuzetno sna┼żnu volju, u nevoljama su strpljivi ali hrabri i ne strahuju od vrednog rada, odli─Źni su motivatori.┬á┼Żene su odli─Źni dekorateri, koje intutitivno spajaju poznavanje magi─Źnih simbola i energija kako bi za┼ítitile dom od negativnih energija. Gaje izuzetno po┼ítovanje intelegentnih i ljudi visokog morala, znaju─çi da su ove vrline od izuzetnog zna─Źaja za ovozemaljski ┼żivot. Sa lako─çom integri┼íu dru┼ítvene i politi─Źke teme i nadahnjuju poverenjem. ─îesto su u prilici da u─Źe na sopstvenim gre┼íkama, i uvek imaju savet za druge kako da koriguju ono ┼íto se ─Źinilo beznade┼żnim. Nikada se ne prepu┼ítaju svojim instinktima u potpunosti, uvek pa┼żljivo analiziraju pre nego ┼íto se upuste u bilo kakvu akciju. Optimisti su, ekspanzivni, i mudri.
Poslovni uspeh mogu ostvariti u oblasti arhitekture i gradjevine, in┼żinjeringa i i administracije, mada ─çe ste─çi veliki uspeh ukoliko rade na razvijanju li─Źnih ve┼ítina i talenata i bi─çe izuzetno cenjeni zbog kvalitetnog rada.

U niskim vibracijama osoba rodjena pod za┼ítitom Imamiaha mo┼że biti okrutna i sklona provokacijama, izuzetno nervozna┬ái ─Źak vulgarna u izra┼żavanju.

Broj 52
Red: Kne┼żevi
Hijerarhija: Haniel
Vladaju─ça planeta: Venera
Dan u nedelji: Petak
Boja: Krv crvena
Tarot karta: Snaga
Sre─çan broj: 12
Mesec promene: Decembar
Psalm: 7
Godišnje doba: Proleće
Mesec vladavine: April
Klju─Źna re─Ź: Mo─ç, liderstvo, ┼íarm
Zodija─Źki znak: Strelac
Vlada intervalom: 08. – 12. Decembra
Zaštitnik je rodjenih dana 10.05., 22.07., 03.10., 15.12., 26.02.
Prisutan na Zemlji: 17:00 do 17:20 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 09.10.2017.

Mon Oct 9 , 2017
Na Aktivnoj karti dana pratite iz ─Źasa u ─Źas kretanje planeta i svetala. PONEDELJAK 09.10. ─çe biti spokojan dan, a obele┼żi─çe ga lunarna promena znaka, 1 planetarni i 1 lunarni aspekt. Mesec se kre─çe od 28┬░ BIKA do 12┬░ BLIZANACA. MESEC okon─Źava fazu praznog hoda u 3:44, i po─Źinje dvodnevni […]
Dnevni horoskop 2018

You May Like