Categories: KontaktSoulfood

Arhetipovi Novca

Published by
Jasmina Knezevic 063222539
Share

Svi znamo da ima ljudi koji sa relativno malim prihodima uspevaju da uštede novac, tako da nikada ništa u životu ne kupuju na kredit, ali i onih koji će i sa nadprosečnim prihodima uvek biti u dugovima. Način na koji reagujemo na novac i trošimo ga opisuje kompletnu ličnost, i razumevanje motiva i reakcija može biti vrlo korisno kako biste izašli iz začaranog kruga financijskih komplikacija. Razumevanje ličnosti može pomoći da krenete napred zarađujući i zadržavajući više novca nego ikada ranije. Koristeći ovaj jednostavan model Arhetipova novca pomoći ću vam da osvestite sva promišljanja o novcu korigujete nesvesno ponašanje.

 

Šta su Arhetipovi

Arhetipovi predstavljaju obrazac moći u nama, priče o potkama značenja, uverenja, motivacija, strahova, oslonacaa unutar nas samih, kao i perspektivama koji komuniciraju kroz našu podsvest.
Kroz opis Arhetipova koji definišu odnos osobe prema novcu otkrivamo bogat spektar pozitivnih osobina, ali i izazova koje je potrebno da razumemo i postepeno transformišemo, uz to shvatićete i na koje osobine biste se trebali fokusirati, kako biste zaradili i na zadovoljstvo sa uživanjem investirali više novca u kvalitetniji život.

Svaki od Arhetipova ima svoje snage i izazove sa kojima se treba izboriti, a svako od nas poseduje jedan dominantni tip ličnosti novca, iako imamo i elemente drugih Arhetipova.
Važno je prepoznati izazove i ne dopustiti da prevladaju vaše snage

 

 

 

Arhetip novca je tvoj lični scenario, tvoja priča o novcu

Svako od nas ima svoju ličnu priču o novcu, delići te velike slagalice su segmenti lične prošlosti svakog od nas. Deo te slagalice je stečen rođenjem, deo je definisan odnosom roditelja i okruženja prema novcu, drugi delići su nastali našim ličnim iskustvima, proživljenim.  U ovom slučaju slagalica kreira tvoju uspešnost u poslu i upravljanju novcem, čini te osobom koaj je zadovoljna ili ne. I voleli je ili ne, bilo da ona radi za nas ili ne, nosimo je u sebi i skoro svakodnevno ponavljamo taj identičan obrazac. Ipak ako niste zadovoljni svojim finansijskim životom najverovatnije živite novčane obrasce koji nisu Scenario vašeg ličnog novčanog uspeha i vreme je da oslikavate novu priču o novcu, onu koja će raditi za vas i stvoriti vaš mir, i znanje da živite zadovoljnog uspešnog pojedinca.

 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

Kada postanete svesni svojih Arhetipova novca jasnije ćete uočiti kako se kako se identičan obrazac ponavlja i u drugim segmentima vašeg života i tada je lako započeti stvarati promene koje želite.
Svaki arhetip ima prednosti i nedostatake, prednosti uvek dominiraju u odnosu na izazove, a za svaki tip postoji jasno definisan osnažujući način razmišljanja o novcu i novčana sudbina koja predstavlja spoj vrednosti i obavezivanja, poštovanja.

 

Davno sam shvatila da nema nikakvog smisla površno prelaziti sa jednog poduhvata na drugi, slepo slediti trendove u modi ili praviti isti poslovni izbor koji pravi većina.
Zašto biste uopšte želeli da menjate sopstveni identitet? Zašto biste iznova pokušavali da štedite ako zapravo niste štedljivi tip, zar ne?
Umesto toga pozivam vas da prigrlite Slobodu za kojom žudite.
Najzad uz bolje razumevanje identiteta i Arhetipova, saznajte kako da izgradite snažne temelje za poslovne izbore u kojima ćete uživati, za solidne prihode i život koji će vam donositi samo čistu radost.
A kako da uskladite Arhetip sa ličnim ciljevima?
Lako, kada upoznate svoj Arhetip i saznate sve o slabostima i snagama, radosno ćete se otisnuti stazama bogatstva.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

Obezbedite sebi 20-ak minuta tišine, pripremite omiljeni napitak, papir i olovku.
Pozivam vas sada da kroz ovaj, prvi u nizu, jednostavan TEST otkrijete svoj lični DNK izobilja. Uskladite svoje izbore sa svojom ličnom Zonom Genijalnosti, i koračate sigurno stazama Izobilja na jednostavniji, direktniji i graciozniji način.

 

Nakon što odgovorite na pitanja iz Testa zakoračićete u pocese upoznavanje lične hijerarhije Arhetipova novca kako biste razumeli kako da stvorite promenu, da započnete korišćenje Arhetipova kako biste donosili čvrste, poslovne i životne odluke koje vode ostvarenju ličnih ciljeva.

 

Za Analizu Vaše rezultata TESTA pošaljite na mejl spicum@spicum.com ili Viber 063222539,

 

 

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Published by
Jasmina Knezevic 063222539

Recent Posts

Astrološki događaji za 22.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Astrološki događaji za 21.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Japanski kalendar Srećnih dana za APRIL 2024.

21.04.2024. 先負 SENBU tj SAKIMAKE SM ~ Dan Ranog Gubitka Potrebno je da sve radite mirno,…

Sunce kvadrat Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Sunce i Pluton na…

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA Zgrabite vaš natalni horoskop ili klik na link NATALNA…

Venera u znaku Ovna *tranzit

Vreme je za vruću prolećnu romansu. Ako po prirodi nemate visok stepen samopouzdanja i dojadili…