Ascendent (podznak) Devica


Virgo-Horoscope>Ova osoba je skromna, konzervativna i promi┼íljena. Vrlo je vredna i kontemplativna. Device pokazuju izrazitu sklonost za sticanje dobara, ali se za njih ni u kom slu─Źaju ne mo┼że re─çi da su ┼íkrtice. Aktivne su, ali im je potrebno mnogo da bi bile zadovoljne. U─Źe uspe┼íno i brzo. Izdr┼żljive su i ─Źvrste, ┼íto onemogu─çava da se njihovo godi┼íte proceni. Uvek nalaze razlog za brigu i suvi┼ínu strepnju, ┼íto prolazi iz njihove osetljivosti prema drugima i prema okolini u kojoj ┼żive. Veoma mnogo pa┼żnje obra─çaju detaljima, o ─Źemu da se radi. Iako u diplomati─Źnim, takti─Źnim i razumnim. Ekonomi─Źne su, prakti─Źne i uvek rade i misle sa zadr┼íkom. Ljudi sa ovim podznakom izbegava─çe sve vrste narkotika, alkohol kao i mesnu hranu koliko god je to mogu─çe, zato ┼íto su naj─Źe┼í─çe hipohondri i veoma brinu o svom zdravlju. Mo┼żda je upravo to razlog ┼íto se mnoge Device bave medicinom ili nekim vidom higijene. Tako─Ĺe, svi poslovi vezani za zemlju mogu im doneti veliki uspeh. Vladalac ovog znaka je Merkur.
Fizi─Źki izgled: Ove osobe su prose─Źno visoke, ili ne┼íto malo iznad proseka, dobro su gra─Ĺene. Imaju ovalno lice, tamnu kosu, o─Źi i ten. Nos im je pravilan, a prepoznaju se po ─Źvrstom i energi─Źnom hodu.
Mentalne sposobnosti: Vole da u─Źe, imaju aktivan um i odli─Źne mentalne sposobnosti. Umeju biti vrlo kriti─Źni prema drugima. Promi┼íljeni su, metodi─Źni a nekad i cini─Źni. Ponekad su neodlu─Źni.

Devica / Podznak Ovan
Ascendent u Ovnu ne sla┼że se ba┼í najbolje sa znakom Device. Ovaj spoj znaka i podznaka ─Źesto dovodi do unutra┼ínje podvojenosti i prili─Źno skokovitog pona┼íanja. U ovoj kombinaciji prinu─Ĺene su da ┼żive jedna pored druge dve suprotne prirode koje ─çe se te┼íko stopiti u jedinstvenu prirodu. Ono ┼íto je tipi─Źno za Devicu,┬áa to je odbijanje da se prepusti svojim nagonima, ovde se protivi razuzdanosti Ovnove ┼żivotinjske du┼íe.┬á
Uredan i pragmati─Źan um iscrpljuje se u poku┼íajima da obuzda energi─Źne i agresivne ispade. Device ovog tipa su rastrzane izme─Ĺu njihove dvostruke i kompleksne prirode. Ove osobe osciliraju izme─Ĺu hrabrosti, smelosti i poja─Źanog razuma zbog neprestane zabrinutosti. Prirodno, i ovde ─çe Ovan uspeti da ostvari svoj karakteristi─Źni pe─Źat, ali mora prethodno da prevazi─Ĺe unutra┼ínje barijere koje Devica nesvesno konstrui┼íe protiv njegove ┼żestine i silovitosti ÔÇô a li─Źnost rascepljena izme─Ĺu navaljivanja i povla─Źenja ─Źesto se dugo tra┼żi pre nego ┼íto se prona─Ĺe.
Devica ÔÇô Ovan je, u zavisnosti od situacije, ambiciozno i plodno bi─çe, istovremeno ekscentri─Źno i konzervativno, ekstrovertno i introvertno, pobunjeno i disciplinovano, instinktivno i promi┼íljeno, odu┼íevljeno i skepti─ŹnoÔÇŽ Ako ove dve prirode stalno protivre─Źe jedna drugoj, lako se mo┼że desiti da se takva li─Źnost povu─Źe u sebe, optere─çena razli─Źitim ose─çanjima kao ┼íto su: krivica, stalna sumnja, nezadovoljstvo. Tako se stvara skrupulozni temperament, manija─Źki pedantan do beskorisnosti i neuroze.
Ako li─Źnost, zahvaljuju─çi povoljnom razvoju, uspe da u sebi uravnote┼żi uticaje oba znaka, metodi─Źnost, strogost, mera, realizam i inteligencija posta─çe dragocena sredstva za razvoj inovatorskog duha Ovna i za ostvarivanje ideala. Avanture ─çe se do┼żivljavati u izvesnoj sigurnosti, a potreba za slobodom izrazi─çe se kroz traganje za unutra┼ínjim skladom, izvan anarhije i u zaklonu od spoljnog haosa. Takva li─Źnost ─çe biti odmerena i istrajna i nau─Źi─çe da vlada svojom energijom da bi njeni poleti bili plodni a impulsi blagotvorniÔÇŽ
Vi imate vi┼íe samopouzdanja i prodorniji ste od tipi─Źne Device. U osnovi ste nemirni, Va┼í pristup svetu je neposredan pre nego diplomatski. Toliko ste druga─Źiji od ostalih, pa Vam se ─Źesto de┼íava da Vas pogre┼íno shvate. Borite se za svoja ube─Ĺenja kada je to potrebno, ali vi┼íe volite da koristite svoj kriti─Źki duh koji ─Źini od Vas sjajnog protivnika. U┼żivate u pronala┼żenju dobrih argumenata. Ako jo┼í nau─Źite da obuzdate svoj jezik, da Va┼íe kritike budu saop┼ítene sa vi┼íe takta ÔÇô posti─çi ─çete mnogo.
Inteligentni ste i u Vama su usa─Ĺeni postojanost, metodi─Źnost i apsolutna preciznost kojoj ne izmi─Źe ni najsitniji detalj. Umete da pokrenete druge, imate neiscrpnu energiju i potrebno je da na─Ĺete gde da je usmerite ÔÇô mo┼żda bi trebalo da se posvetite nekoj novoj konstruktivnoj ideji i njenom ostvarenju. Pripazite samo da Vas sitnice ne onemogu─çe i da od ÔÇ×mno┼ítva li┼í─ça ne vidite drvoÔÇť.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Ascendent (podznak) Ovan

Wed Oct 15 , 2003
Ascendent Ovan Ovaj Ascedent ─Źini ljude koji ga imaju u svom horoskopu savr┼íenim vo─Ĺama. Mogu odli─Źno da upravljaju i sobom i drugima i da predvode u mnogim akcijama i poslovima. Obo┼żavaju nezavisnost i sre─çni su jedino kada je sve pod njihovom kontrolom. O─Źita je njihova ┼żelja da budu glavni u […]