Ascendent (podznak) Lav


Leo-HoroscopeAscendent Lav
Ovo je dobra osoba, filozofska, plemenita, dobrodu┼ína, ali i pomalo snob. Ove osobe su iskrene, slobodne, otvorene, nezavisne, impulsivne i sna┼żne. Verni su, sna┼żni i optimisti, energi─Źni su, ekspeditivni i vitalni kada su njihovi interesi u pitanju. Oni su filantropi, milosrdni i lojalni, savesni, adaptibilni, inventivni i intuitivni. Vole mo─ç i komandovanje, popularni su u dru┼ítvu, a ─Źesto su i vo─Ĺe, brzo se naljute ali brzo i oproste, gaje visoke ideale, najbolje im pristaju poslovi u kojima se zahteva odgovornost, autoritet i izvr┼ína sposobnost. Ovo je znak ─Źiji je vladalac Sunce.
Fizi─Źki izgled: Ova osoba ima ┼íiroka ramena, jake kosti. Mi┼íi─çava je. Visoka je ali je gornji deo tela bolje razvijen od donjeg, gusta kosa, talasasta, gotovo uvek svetla sa tendencijom ka ─çelavljenju. Sna─çna i okrugla glava, sive o─Źi, rumen ten.
Mentalne sposobnosti: Ambiciozan, plemenit, po┼ítovan, iskren, dobrodu┼ían, savestan, neustra┼íiv, impulsivan, obo┼żava mo─ç i slavu, egocentrik, voli umetnost, optimista je.

Lav / Podznak Ovan
U ovoj kombinaciji dva znaka Vatre i trijumfalnog ┼żivota ra─Ĺa se stvorenje koje je istovremeno idealista i ambiciozno, zrelo za borbu i autoritativnost. Snaga volje i preduzimljivosti su dva kvaliteta koji se harmoni─Źno pro┼żimaju u ovoj li─Źnosti i stvaraju odsko─Źnu dasku ka afirmaciji, ne samo materijalnoj vec li─Źnoj i moralnoj.
Re─Ź je o tipu koji je odlu─Źno usmeren ka akciji i uspehu. To je heroj velikih bitaka antike, osvaja─Ź, generalni direktor, onaj koji vodi igruÔÇŽ Ta sebi─Źna i mo─çna li─Źnost lako se zanese bilo da se razljuti ili o┼żivi neku ideju. Treba naglasiti da vi┼íe voli da ┼ítiti nego da bude ┼íti─çena i prete┼żno sama organizuje svoje planove da bi ostvarila iznena─Ĺuju─çe rezultate, zahvaljuju─çi svom preduzimljivom duhu.
Lav ÔÇô Ovan ima talenat da uverava svojim stavom, samouvereno┼í─çu, i magnetizmom. Volja i vlast u njemu su u prakti─Źno sirovom stanju. Nijanse, oklevanja i premi┼íljanja njemu su nepoznata; retko se preispituje ali ipak ne pretenduje da jedino on zna istinu. Za njega je pre svega re─Ź o tro┼íenju energije bez ┼ítednje, o uticanju na tok doga─Ĺaja, o obele┼żavanju sveta (ili u nedostatku njega, svojih prijatelja i okoline) svojim pe─Źatom.
Iz njegovih aktivnosti nikada nije isklju─Źen emocionalni ┼żivot, ve─ç se njegova velika sposobnost da voli ─Źesto sjedinjuje sa ┼żeljom da ┼ítiti druge i upravlja njihovim ┼żivotom. Sposoban je za ogromnu velikodu┼ínost za koju ne tra┼żi ni┼íta zauzvrat, ali bolno reaguje ako je razo─Źaran ili prevaren, naro─Źito od ljudi koje je popeo na neki pijedestalÔÇŽ
U osnovi ste nemirni, Va┼í pristup svetu je neposredan pre nego diplomatski. Prili─Źno ste ekstrovertni i tvrdoglavi, hrabri i dinami─Źni, borite se za svoja ube─Ĺenja, idete nalik na ÔÇ×blicÔÇť prema svetu, prema ┼żivotu, sa idealizmom koji je skoro neiscrpan. Uvek ste spremni za brz po─Źetak, puni optimizma i obe─çanja. ┼Że─Ĺ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima ─Źine od Vas velikog preduzetnika, istra┼żiva─Źa, tvrdoglavog prethodnika i ro─Ĺenog pionira ÔÇô uglavnom ste obdareni velikom pokretljivo┼í─çu i nepomerivim samopouzdanjem.
Energi─Źniji ste od ostalih Lavova i veoma prodorni, te se ─Źini da imate manje strpljenja i da ste samostalniji nego ┼íto stvarno jeste. Naivni ste, iskreni, spontani, strastveni, ┼íirokogrudi, zavodljivi, kreativan tip i sve ─çete u─Źiniti da kona─Źno trijumfuje pravda i da branite pogre┼íno optu┼żene. Mrzite uskogudost, ni┼í─Źe duhom, kukavi─Źluk. Od svega toga naprosto ste operisani. Va┼ía slabost: potrebno Vam je odobravanje drugih kako bi slika koju ┼żelite da stvorite o sebi pred sobom bila ÔÇô potvr─Ĺena.
─îesto se zaljubljujete, ali cenite svoju slobodu ÔÇô obo┼żavate nezavisnost i sre─çni ste jedino kada je sve pod Va┼íom kontrolom. Zov Va┼íeg srca nikad nije uzaludan. Od onih koje volite o─Źekujete da prevazi─Ĺu sebe i da postanu onakva idealna bi─ça kakva Vi u njima vidite. Sre─çom, optimizam Vas ─Źesto spa┼íava od te┼íkih razo─ŹarenjaÔÇŽ Jo┼í ne┼íto ÔÇô u Va┼íoj sudbini uloga roditelja ima─çe va┼żnu ulogu ÔÇô pozitivnu ili negativnuÔÇŽ


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Arhetip znaka Lav

Fri Apr 12 , 2013
Znak Lava je peti znak zodijaka i obele┼żava peti deo kruga. To je verovatno jedan od najsretnijih delova kruga, sretniji od svih ostalih te mu stoga valja posvetiti posebnu pa┼żnju. Njegov simbol jeste 5, i on nastaje i sa─Źinjen je iz 5 delova odnosno ta─Źaka.─îovek nosi kod gena, kod genetike […]
Mesec u Lavu *tranzit

You May Like