Aspekti Plutona i Mc-a


Aspekti Plutona i Mc-aPLUTON U KONJUNKCIJI SA ZENITOM 
Treba da budete vodja. Vama je neophodno da budete šef parade, a ne da zauzimate mesto u uglu. Čak, i kad nemate pristalica iza sebe, morate slediti sopstveni put bez osvrtanja i ustupaka. Jedan roditelj ima na vas znatan uticaj i veza izmedju vas je jaka. Ovo može imati povoljan ishod, Oali kako konjunkcija ima težak aspekt često se dešava da roditelj pokušava da dominira na vašu štetu. Ponekad se dešava da u vašem životu nastupi važna promena, često kad ste toga najmanje svesni i u stanju ste da je sagledate tek kasnije. U gradjenju vašeg profesionalnog života uložićete veliki deo svoje životne energije. Za ostvarenje ciljeva koje ste sebi postavili, vi demonstrirate takvu mudrost koja svakoga oko vas začudjuje. U klasičnom smislu, Pluton u tački Zenita naglašava aktivnost u atomskoj fizici. Verovatno da imate intuitivnu energiju koju definitivno stavljate u upotrebu na način koji može svima da koristi. Pluton je odgovoran za obnove, što se njegov položaj u Zenitu može tumačiti da će se vaš status konstatno menjati. Možda će se menjati i polje profesionalnog rada, pa i onda kad vaši najbliži ne budu videli smisla u tome. 

PLUTON U OPOZICIJI SA ZENITOM 
Postižete veliki uspeh u svojoj profesiji; ali za to je potrebno vreme, energija i potpuna posvećenost poslu da biste postigli ciljeve koje ste sebi postavili. Često morate da prevazidjete neuspehe na putu do uspeha, da se rodite iz pepela, poput Feniksa, i produžite. Ne prezate od raznih manipulacija da postignete svoj cilj. Retko kad možete da dajete koliko i primate. Najgora vaša osobina je bezobzirno korišćenje drugih za sopstvene ciljeve i može vam se desiti da, kad jednom stignete na vrh, uvidite da tamo nije onako lepo kao što ste zamišljali. Obuzeti duboko ukorenjenom željom da promenite uslove oko vas, otpor na koji nailazite je vrlo bolan, jer on vodi u konflikte na poslu i kod kuće. Verovatno ste mali velikih problema sa vašim roditeljima u detinjstvu i u mladosti. Ako niste iskoristili priliku da izmenite vaš pogled na život, ovi konflikti će se nastaviti u vašem profesionalnom životu. To može da bude zbog toga što ste ubedjeni da uvek znate najbolji put da sve uradite. 

PLUTON U KVADRATU SA ZENITOM 
Postižete veliki uspeh u svojoj profesiji; ali za to je potrebno vreme, energija i potpuna posvećenost poslu da biste postigli ciljeve koje ste sebi postavili. Često morate da prevazidjete neuspehe na putu do uspeha, a se rodite iz pepela, poput Feniksa, i produžite. Ne prezate od raznih manipulacija da postignete svoj cilj. Retko kad možete da dajete koliko i primate. Najgora vaša osobina je bezobzirno korišćenje drugih za sopstvene ciljeve i može vam se desiti da, kad jednom stignete na vrh, uvidite da tamo nije onako lepo kao što ste zamišljali. Zahvaćeni dubokom željom da promenite okolnosti oko vas, opiranje na koje pritom nailazite je veoma bolno i vodi konfliktima i kod kuće i na poslu. Verovatno ste imali poteškoće i sa raditeljima za vreme detinjstva i mladosti. Ako ne iskoristite svoje šanse da promenite svoj pogled na svet, ovi konflikti bi se mogli nastaviti i na profesionalnom planu. To se može neće desiti zbog toga što vi uvek znate najbolji način kako da se nešto uradi. 

PLUTON U TRIGONU SA ZENITOM 
Opet je očigledna sposobnost za ulogu vodje, ali se u ovom slučaju blaže ispoljava i okolina vas lakše prihvata. Ambiciozni ste s naglašenom željom za uspehom i odgovaraju vam profesije savetodavca. Obično rano donosite odluku čime ćete se u životu baviti – u tome vam može pomoći neki prijatelj. Pošto ste introspektivni i sposobni za finansijske poslove, profesije kao što su pravnik i ekonomista obično vam leže i mogu vam doneti veliki ugled. Iznenadjuje činjenica da ovaj aspekt često donosi uspeh u muzici. Ovaj aspekt ukazuje na intenzivnu povezanost sa vašom porodicom koja vam omogućava takav položaj da napredujete profesionalno. Samopouzdanje koje demonstrirate na poslu zaslužuje poštovanje i podršku vašeg šefa i vaših kolega. Uz takvu situaciju koja vlada u vašem domu niko ne može da ima primedbi na način kojim nastojite rešavanje tekuće problematike. Nastojanja koji ulažete u kvalitet življenja unutar porodice najbolje pokazuju vaš lični kredibilitet. 

PLUTON U SEKSTILU SA ZENITOM 
Opet je očigledna sposobnost za ulogu vodje, ali se u ovom slučaju blaže ispoljava i okolina vas lakše prihvata. Ambiciozni ste, s naglašenom željom za uspehom i odgovaraju vam profesije savetodavca. Obično rano donosite odluku čime ćete se u životu baviti – u tome vam može pomoći neki prijatelj. Pošto ste introspektivni i sposobni za finansijske poslove, profesije kao što su pravnik i ekonomista obično vam leže i mogu vam doneti veliki ugled. Iznenadjuje činjenica da ovaj aspekt često donosi uspeh u muzici. Ovaj aspekt pokazuje intenzivnu povezanost sa vašom porodicom koja vam omogućava uslove da lično napredujete. Samopouzdanje kojim vi zračite na poslu donosi vam poštovanje i podršku šefova i kolega. Način na koji držite porodičnu situaciju čvrsto pod kontrolom nikome oko vas ne dozvoljava da ima ikakvu primedbu na vaš način rešavanja stvari. Vaša zalaganja i trud koje ulažete da unapredite situaciju u vašem domu zaslužuje veliko priznanje. 

PLUTON U INKONJUNKCIJI SA ZENITOM 
Postižete veliki uspeh u svojoj profesiji, ali za to je potrebno vreme, energija i potpuna posvećenost poslu da biste postigli ciljeve koje ste sebi postavili. Često morate da prevazidjete neuspehe na putu do uspeha, da se rodite iz pepela, poput Feniksa, i produžite dalje. Ne prezate od raznih manipulacija da postignete svoj cilj. Retko kad možete da dajete koliko i primate. Da li ste kad razmišljali da postoji realna mogućnost da najgora vaša osobina je bezobzirno korišćenje drugih za sopstvene ciljeve i može vam se desiti da, kad jednom stignete na vrh, uvidite da tamo nije onako lepo kao što ste zamišljali. 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Poslovi za koje ste antitalenat

Thu Dec 22 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Imati realan odnos prema sebi i svojim sposobnostima je vredna vrlina koja se obično povezuje sa zrelošću. Setite se samo onih mladih, dragih i nadobudnih osoba punih energije koje svim silama pokušavaju da postignu uspeh u nekom području, a nekom iskusnijem, zrelijem, […]

You May Like