Aspekti Saturna i Mc-a


aspekti saturna i mc-aSATURN U KONJUNKCIJI SA ZENITOM 

Ambicija je ključna reč koja objašnjava vašu ličnost; rano preuzimate odgovornost u životu i to vas čini srećnim. Disciplina je za vas unutrašnji poriv; još u mladosti ovladate lako veštinom organizacije. Da li ćete uspeti ili ne, zavisi najviše od toga kako se odnosite prema uspehu, odnosno neuspehu u mladosti. U doba od otprilike dvadeset devet godina, i prvom Saturnovom povratku – kome je potrebno oko 28 do 29 godina da se vrati na isto mesto u horoskopu, dogadjaji koje to donosi i način kako ih primate odrediće vaš odnos prema budućem životu. Morate naučiti kako da se ophodite prema autoritetu. Pre nego što i sami zauzmete vodeći položaj, morate naučiti kako se autoritet sluša. Bez obzira na to čime se bavite, pred očima ste javnosti – svidjalo se to vama ili ne, služićete drugima kao primer, bilo dobar, bilo loš. Profesionalni uspeh je osiguran zahvaljujući napornom radu i samodisciplini. Odlučnost i jaka energija obezbedjuju realizaciju vaših ambicija. Jak osečaj odgovornosti čini vas poštovanim menadžerom. Poznati ste po postavljanju visokih ciljeva, ali ostajete pošteni. Takodje ste u situaciji da zapamtite buduće posledice vašeg ponašanja. Disciplina kojom vas je učio vaš otac može da bude veliko ohrabrenje za razvoj vašeg karaktera, iako to povremeno može da izgleda kao tortura. Uvek je bolje da izbegavate davanje takvih izjava koje se baziraju na interpretaciji jednog aspekta bez razmatrnja ostatka vašeg plana. 
Ambicija, realističnost, odgovornost, ozbiljnost, velika potreba za stabilnošću u profesionalnom smislu. Ova pozicija ukazuje da sazrevanje traje dugo, i vreme je najbolji saveznik natusa. Ona nikuda ne sme da žuri, jer žurba donosi teškoće.U slučaju kada je povoljno aspektovan osoba se sa lakoćom organizuje, upravlja, planira, dobar je strateg. Nepovoljni aspekti ukazuju na vrstu teškoća.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Saturn *Astronomija

Thu Mar 21 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Šesta velika planeta po redu udaljena od Sunca oko kog obilazi na prosečnoj udaljenosti od oko 9.5 astronomskih jedinica ili 1420 miliona kilometara po gotovo savršenoj kružnoj putanji za 29 godina i 167 dana. Druga je planeta Sunčevog sistema po redu veličineEkvatorski prečnik iznosi 120 000 […]