Aspekti Saturna u uporednom horoskopu


aspekti saturna u uporednom horoskopuSA 0 SO
suha erotika; štede za stare dane! Odjeljeni kreveti, kasno se sjete da se moglo i drugačije. Muž obično stariji. Vjernost je tu ali čemu; SO cijeni iskustvo, SA želi sjaja, spekulacije iz toga nakon drugih napora donesu zavidnika. U rw to je teška sudbina muža, nesnosna i dosadna dužnost. Čvrstoća bez intimnosti. 120 isto, dobro sa starijim ljudima, naporima dođu do zavidnih uspjeha, osiguranja kuće i nekretnina. 90 obostrana zloupotreba, ruiniraju čast iznoseći na trg niske stvari. Zapovjedanje izazove mržnju. Velike nade propadaju, udaljavaju se da svaki snosi svoju sudbinu. Hoće jedan drugoga da kažnjava a time kazni i sebe. Teškoće s djecom uzrok osame, guranje u starački dom. U nevolji koju sami izazovu ne pomažu jedan drugoga, (180) smeteni odnosi i depresije što sami stvore; u rw teška sudbina muža.

SA 0 MO
teško se otkriju, hladne želje, zamrznuta osjećanja, nepotrebna vjernost, dojade jedan drugom: čamotinja; odvojene postelje. Razvod ili smrt jednoga. Rm teška sudbina žene. 120 uspjeh kroz stare žene, gajenje bilja i sl., pod stare dane zadovoljstvo. Neka mentalna privlačnost bez erotike. Loše ako je jedan tip MA. 90 ledeni Judin poljubac, antipatija, gomilanje mržnje, nečiste podvale, šikaniranje osjećaja, rugaju se uspomenama, truju odnose, izdaju se.

SA 0 ME
intelektualni interesi suprotni i teško se odluče na poznan­stvo. Veza po konvencionalnim poslovima, specifičnim studijama (drevni jezici, numizmatika, filologija i si.). Eros nema veze. 120 je bolji, putovanja, studije, veže ih ozbiljan rad, odgovornost, sta­riji, inostranstvo. 90 nesretan i nespretan susret, poljubac nula, veza ukočena zbog neke dužnosti i samo čekaju kraj. Robovi pra­vila i tradicija. Jedan dosadi govorom, drugi ćutanjem. Veza koja vodi do očajanja i rezignacije.

SA 0 VE
sretnu se na nečistim mjestima, eros zataji, razlike u godi­nama i obrazovanju, sekretarica, sluga, cvijet na kamenu. Ifigenija. Brak za visoke duhove i prostake. Vani čvrst izgled, unutra nikakva života. Vjerni, jer drugo ne mogu biti, na čuđenje svih brak traje. 120 jedan uvijek hladniji, brak bez pira, ljubav bez vatre, vuče mlađega u avanturu; vjerni i istrajni u radu, eros mrtav a stvori legendu. 90 bralk iz nužde, duga odricanja, brak pomoraca i ratnika, nastrani i nesretni slučajevi, smetnja obi­čaja, otupljenost, kompleksi koitusa, sputavanje djece. Težnja da se stvar pretvori u nešto.

SA 0 MA
opasno ako su oba jaki, česti oblik nesretne ljubavi. SA šuti o svojim namjerama, MA ih brzo ispoljava. Što dalje idu za­jedno to je dubioznija i opasnija veza. 120 mogu izdržati dugo ali uz goleme napore. Kod prve intimnosti dugo se drže za ruke, pi­paju, lome. Pravog erosa nema, ali ima zajedničkog utroška snaga, preuzimanja obaveza pa i pored ljutnje sve nekako gura dalje. 90 katastrofalni aspekt, jedan hoće da teroriše drugi mrzi teror, uz najbolje namjere svaka saradnja svrši loše. Menadske svečanosti; mučenja. U početku ih povuče strast,ali – jednom se s materom spava. U samom aktu se osjeća kako jedan želi slomiti drugoga; tajni erotski sadizam i osveta. Nekad je sve to nesvjesno; često do­zive zajedničke katastrofe.

SA 0 JU
polako pristupe i stvaraju veliko povjerenje. Ako je re­cipročno, veza neraskidiva. Optimizam. Vežu ih starine, tradicija, politika, nauka; od starih zdanja izgrađuju nova. 120 zamah na ve­liko, posebno u ekonomiji. 90 krupni uspjeh na domaku a u zadnji čas prepreka: Zakon, vjera, običaj; jake moralne krize. Dugo pod­nose i rade, ‘trpljenje i trapljenje, tek pod starost ostvare sreću.

SA O SA
vrlo težak kontakt naročito u vodenim znacima. Nema lju­bljenja, neko čudno psihološko usmjerenje. Kod učenih divljenje svom drugu; kod običnih seljački brak. Smisao za tegobe, abnor­malna vjernost, hlade se, mrze se i trpe se. 120 eros bez smisla aJi duga saradnja na materijalnom polju. 90 odbijaju se, ne odgovara ukusu, ne trza, udaljava.

SA 0 UR
nesvakidašnja veza, krupni planovi bez pokrića. Nekad zajedničke prirodne katastrofe. 120 bez ikakva srama ulaze u in­timu ma gdje. Jače veze u pronalascima, psihologiji, industriji. Ako su stranci, veza čudesno jaka, bezobzirna, nezakonita. 90 hladni pristup, odbijanje. Ako ima erotskih aspekata, onda ovaj uskrati zadovoljstvo. Naročito opasno sa tuđim partnerom. Životno opa­sno.

SA 0 NE
konfuzna osjećanja, ne mogu se ušaltati u normalne veze, ljubav anarhista. 120 brak za mistićare. 90 veze abnormalne i opas­ne; mađijski brak, crna misa, povod za provalu mržnje, zagonetne smrti.

SA 0 PL
duševno se razaraju istražujući prošlost, mučeći sadaš­njost. Opasno se baviti mistikom; u težim slučajevima pripremljena zajednička smrt.Mile Dupor,Astomedicina, Zvezde, ljubav, sex, Astroračuni, analize i prognoze.

Mile Dupor, 
Zvezde, ljubav, sex


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Saturn *Mitologija

Thu Mar 21 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kronos ne bese siguran u to da će vlast zauvek ostati u njegovim rukama. Bojao se da protiv njega ne ustanu njegova deca i zbace ga kao sto je on učinio sa svojim ocem Uranom. Zato je naredio svojoj zeni Reji da mu […]