Aspekti Urana i Mc-a


Aspekti Urana i Mc-aURAN U KONJUNKCIJI SA ZENITOM 

Ovaj aspekt obično znači da ćete se pojavljivati pred publikom u nekom neobičnom svojstvu. Ljudi misle da ste pravi individualista, gotovo nikad ne pravite nikakve ustupke da biste se pokorili zahtevima društva. Verovatno ćete se opredeliti za neki neobičan poziv, a ukoliko se desi da izaberete nešto uobičajenije, vaš pristup poslu biće nov i jedinstven. Verovatno imate roditelja kojeg smatrate drugačijim od drugih ljudi, i u detinjstvu ste se teško snalazili u takvoj situaciji. Medjutim, s takvim primerom pred sobom, odrastate u saznanju da možete nekažnjeno da kršite pravila ponašanja. Često vas privlači posao iz oblasti elektronike, kompjutera ili na radiju ili televiziji. Uran u Zenitu indikuje da je ne samo vaša karijera nego i vaša generalna orjentacija nekonvencionalna. Možda vaše ekscentrično ponašanje unosi malo uzbudjenja u posao, ili ste čak dobili nagrade za sugestije ka poboljšanju. Kako Uran stoji iza svih vrsta novih tehnologija, ovaj aspekt ukazuje da možda imate interes za istraživanje u oblasti prirodnih nauka. S druge strane, Uran se brine i o slobodi vaše ličnosti, tako da su za vas bolna ograničenja na poslu. Ako imate sklonost da se pobunite protiv autoriteta, tada bi trebalo da krenete sa sopstvenim biznisom kako bi mogli raditi nezavisno. 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Uran *Astronomija

Fri Mar 22 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jedan Uranov obilazak oko Sunca traje 83,83 godine. Uran se okrene oko svoje ose za 17 sati i 14 minuta. Kao i sva gasovita tela ima diferencijalnu rotaciju, te trajanje dana zavisi odudaljenosti od ekvatora, ali rotacija je brža pri polovima. Uran […]