Aspekti Venere u uporednom horoskopu


Aspekti Venere u uporenom horoskopuVE O SO 
za rw nekad brak slave i ljepote, ona u njegovom sjaju, poštovanje, reprezentacija, popularnost, (u vatrenim povoljno za eros), uredna djeca; dir poznanstvo na javnim cereminijama. 120 dobro za saradnju i djecu; zaštita protiv rastave. 90 veze neredovne i uplitanje vlasti. Pokušaj osvajanja drogom urodit će neželjenim posljedicama; VE se dozvoljava do jedne granice, inače postaje nevjerna; uznemirenost djece.

VE O MO
plima emocija, začeće zbog nepažnje, bujna i slatka Ijubljenja, gube tlo, duševno apsorbiran, žena se ne zna oprijeti, mužu slobodna vrata. Recipročno znači presretni brak. Ma koji dobar aspekt, vuče ženu u brak. 120 su zapaženi u javnosti zbog sklada, život kao muzika, eros sreće, posebno djevojci i ženi. 90 kod rm želja mijenjati ljubavnice; težak spoj jer jedan ne želi dovoljno: Ijubavna igra jednog zamara. Neželjeno začeće sve pokvari; u krevetu odnosi nečisti, nekad i zaraze. Uz druge loše aspekte dosada do bljutavosti, a sa lošim UR, MA, raskidi uz iznašanje prljavog veša na sudu. Materijali za kundurice.

VE O ME
ugodno lako ćaskanje bez erotskog uzbuđivanja. VE je nešto toplija i prva će predložiti; skladan dogovor, saradnja u umjetnosti, prijatan brak bez strasti; ponekad »ljubavne usluge«. 120 lijepa putovanja i izmjena misli, dražesni susreti, brak »dolce con utille«, više veselja nego strasti, veze, flert, djetinja sreća. 90 nepotrebna udvaranja, dosadna dobacivanja, priče o seksu a sve praznio, gube cijenu jor nema ozbiljnosti

VE O VE 
kao dvije ptičice, laki kontakt, neposredno upoznavanje, is­krene simpatije, kineski stil, bez flerta i želja, u braku milovanja i razgovori prevagnu potrebe seksa. 120 nije snažan ali ostvari brak, jednak stav prema problemima, bolje za drugarske odnose nego za seks, u braku nema vatre a»i su harmonični; najbolje u vatrenim znacima. 90 nepotrebna simpatija, putovi i zabave sa suvišnim troškovima, pritisak sa strane sestara i si.

VE O MA 
pravi erotski spoj, laka odluka za ljubljenje, sve preraste u erotsku vatru i sve jače želje. Te želje gone do stvaranja kulta, golišanja, pretjerivanja, grčeva, iscrpljenosti. Brak te nepromiš-Ijenosti polako smiri. Dvostruki ovakav aspekt znači obožavanje erosa. Ako je u 12. polju, božanstvo će potamniti i mora prestati. 120 je povoljniji, stalno zaljubljivanje, harmonija, milovanje, lju­bakanje, otkrivanje čari, sreća kod stola i kreveta, također s dje­com. 90 strastvena privlačnost, izazov, moralni ispadi, provala strasti, ljubomora. Zelje redovito potiskuju pravu ljubav, do­laze slatke svađe, pa ljutne i pomirenja, »miuzuni«, pretjerivanja, grčevi, dok ne poremeti i zdravlje. I u braku se sile na neki ne­prirodan čin, prisilno svlačenje, silovanje i si. Ovaj aspekt skreće ljubavni tok, otima životu erotsko zadovoljstvo, prejake želje ski­daju čarobnu masku i stvar banalno propada. 180 nije ljubav nego samo seks; postepeno sve više nesporazuma a u stare dane smi­ješnih burnih scena. Obično neko prekida užitak, čak i u snovima.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 09.11.2014.

Sun Nov 9 , 2014
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Nedelja 9. Novembar će biti spokojan dan, a obeležiće ga Merkurova promena znaka, 1 planetarni, 2 lunarna aspekta i početak faze praznog hoda. Mesec se kreće od 11° do 24° Blizanaca.   Merkur 0:09 počinje tranzit kroz […]