Astro Coaching – Novi način života!


Astro_Wheel.7365608

Ukoliko tražite način da iznova radite na sebi ili pomažete drugima, ukoliko želite nešto više od povremenog tumačenja horoskopa iskoristite izuzetnu priliku da saznate kako se na lako i praktično integrisano primenjuju astrologija i numerologija. Poznavanje astrologije će vam na suptilan način pomoći da na putu kroz život prepoznate tajne signale kojih je većina nesvesna.

Nakon završene I godine polaznicima je obezbedjen Sertifikat poznavanja Natalne astrologije.

Polaznicima sa Sertifikatom poznavanja Natalne astrologije automatski je obezbedjen upis na Drugu godina astrološke edukacije tokom kojih će se usavršavati u oblastima Predikcije (astrološke i numerološke prognoze, solarni povratak, progresije) i Sinastrije (analiza uporednih horoskopa, horoskopi odnosa i Dejvison, numerološki pristup analizi odnosa).

Program za Prvu godinu studija Natalne astrologije
* Podela zodijačkih znakova
* Digniteti i definisanje snage planeta u natalnom horoskopu
* Sektori natalnog horoskopa
* Osnovni pristup tumačenju i proces identifikacije hijerarhije u natalnom horoskopu
* Uvod u numerologiju
* Tumačenje položaja planeta u zodijačkim znacima
* Tumačenje položaja planeta u natalnim kućama
* Tumačenje 12 natalnih kuća
* Anatomija aspekata
* Značaj stepena i definisanje dominantne planete
* Usavršavanje veštine tumačenja, astrološka sinteza

Na praktičnim primerima iz života polaznika uče se i usavršavaju tehnike koje će omogućiti da pronadju odgovor na bilo koje pitanje iz važnih životnih oblasti – poslovnu i finansijsku situaciju, ljubav i brak, zdravstveno stanje, dom i nekretnine, studije, napredovanje u karijeri, kredite, pozajmice, nasledstva), godišnje i mesečne prognoze, uporedni horoskop (emotivne veze), potencijal za začeće, promenu prosla, preseljenje.

Zato upoznavanje sa ovom veštinom shvatite prvenstveno kao sjajan način da na sasvim novi način upoznate sebe i ljude koji vas okružuju, da prepoznate SAVRŠENI trenutak za akciju u svakom trenutku.

Jasmina Knežević profesionalni astrološki rad zapoečal je 2000., urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Jasmina Knežević je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Usui III, Kundalini Reiki praktičar Kraniosakralnog i Vihor Reikija.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE