Astro moda i kristali


OVAN 21. mart – 20. april 

Kad govorimo o modi i odevanju, Ovnovi su pravi trendseteri. Imaju dobar ukus, ali ponekad mogu da izgledaju smešno u nekim savremenim odevnim kombinacijama. Njihov stil je sportski i opušten, vole jarke boje i moderni izražaj koji privlači pažnju okoline. Šeširi i marame su im omiljeni modni dodaci, kao i ukrasi za kosu, svetlucave ukosnice i češljići. 
Prilično ste zahtevni i izbirljivi kada je u pitanju izbor odeće. Vašem vatrenom temperamentu pristaje crvena, a smiruju vas ljubičasta i crna boja. Odlično vam stoji sportska odeća, baš kao i večernje haljine, i naravno farmerke koje rado nosite i do poznih godina. Ovnove privlači crvena boja. Impulsivni ste i hrabri. Ovnovi su svesni svog cilja, odlučni, prodorni, realni i praktični, uvek ostaju otvoreni i pravedni, mogu da budu plahoviti i kolerični.
Granat
Povećava samopouzdanje Ovna, podržava ga kod njegovih pozitivnih raspoloženja, jača i obnavlja energiju i entuzijazam 
Rubin
Pomaže Ovnu da ostvari ciljeve i poklanja mu strast koja njemu ponekad nedostaje, jer se duboko u sebi brani od potpune predanosti
Ostalo drago kamenje: karneol, crveni karneol i jaspis, cijanit i dijamant
Dijamant, cirkon, safir i rubin su drago kamenje kao stvoreno da štiti predstavnice vašeg znaka. Oniks, opal i lapis lazuli najbolje vas smiruju, posebno kada ste u sukobu sa autoriterima.
SET KRISTALA OVAN

 

BIK 21. april-20. maj
Bikovi kupuju najskuplju dizajnersku odeću, ali ne žele da iz ormana izbace stare komade. Muškarci Bikovi imaju mišićavu građu, pa cene suptilnost formalne odeće koja im i dobro stoji. Smeđe i pastelne nijanse odgovaraju njihovom temperamentu. Žene Bikovi treba da izbegavaju oskudne majčice, a umesto njih treba da biraju elegantne haljine. Njihovi ormani ispunjeni su prijatnim tkaninama kao što su baršun i vuna. Ovaj znak skreće pažnju na vrat lančićima i ogrlicama.
Za vas vredi izreka: malo ali probrano. U svilenom kimonu ispod kojeg imate samo veš od čipke, vi zračite istinskim seksepilom. Haljine cvetnog dezena sa dubokim dekolteom ističu vašu erotsku senzualnost. Vaše boja su zelena, smaragdno zelena, roze, svetloplava. Tvrdoglavi ste i ne prihvatate lako nove modne pravce. Žena Bik voli da joj je udobno u onom što nosi, preferira prirodne materijale, zemljane tonove. Bik je veoma svestan porodice i partnera, pouzdan, ne voli novitete i rado ostaje u pozadini.
Kristali: Prsten sa smaragdom i žadom na domalom prstu, donosi vam sreću, posebno u ljubavi. A kada ste tužni, razočarani ili imate želju da nekome vratite „milo za drago”, smiriće vas safir, amazonit, tirkiz ili akvamarin. Malahit vas štiti od ljudi koji vam ne misle dobro.
Rodohrozit
Stvara pozitivnu životnu energiju i izaziva spontani izliv osećanja, koja kod Bika teško izbijaju na površinu, pogotovo kada se brine o finansijama ili kada njegova štedljivost preti da preraste u škrtost
Ružičasti kvarc
Omogućava Biku da bude pažljiviji prema sebi, opušta ga i bistri mu glavu
Ostalo kamenje: ahat, aventurin, hrizokol, ružičasti koral, cirkoni
SET KRISTALA BIK

BLIZANCI 21. maj-21. jun
Blizanci vole protivrečnosti. Izaberite stilove sa autentičnim grafičkim printovima.
Volite sportski stil, komotnu odeću, bermude, sandale, lagane sakoe, farmerke, velike šešire, komplete od pamuka i lana u sivoj, srebrnasto sivoj, bledo žutoj i boji zemlje. Kada poželite malo ekstravagancije, vaše odevne kombinacije možete da upotpunite odgovarajućim ekstravagantnim nakitom, narukvicama i naočarima za sunce. Svestrani Blizanci u ormanu imaju odeću za svaku priliku, od elegantne poslovne odeće do opreme za slobodno penjanje. Ipak, ne zamaraju se previše sa odevnim kombinacijama. Preferiraju odeću koja se lako pere i kombinuje. Rukavice, narukvice, prstenje spadaju im među omiljene modne dodatke, a slabi su i na torbe i aktovke.
Blizanci su društveni, radoznali, živahni, maštoviti, kreativni i veoma blage naravi.
Kristali: Nosite žuti safir, ako želite da delujete mlađe, a aleksandrit i slonovaču akoželiteda ostavite utisak ozbiljnosti. Ukoliko imate ljubavnih problema, smiriće vas ćilibar, topaz, opal, ametist ili žad. Zbog osetljivog nervnog sistema, izbegavajte bisere.
Citrin
Olakšava Blizancima rešavanje emotivnih teškoća i proširuje opseg njihovih osećanja
Ćilibar
Ćilibar Blizancima poklanja smirenost koja im je neophodna dok su u potrazi za nečim novim, daruje im veru u sebe i čini ih manje nestalnim
Ostalo kamenje: beril, žuti karneol, koelestin, zlatni topaz.
SET KRISTALA BLIZANCI

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astro tipologija

Wed Apr 17 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Vatra, Zemlja, Vazduh i Voda, osnovna su četiri životna principa koji svima daju pečat kako karaktera tako i fizičke konstitucije. Tako na primer, jedan kratak pogled na neku osobu, može nam dati puno podataka o njenom zdravlju: dovoljno je uočiti oblik lica, […]