ASTRO odgovor SMS-om


Astro odgovor na sva vaša pitanja. Godišnji ili uporedni horoskop TELEFONSKA KONSULTACIJA
NAKON UPLATE svoje podatke (datum, ta─Źno vreme i mesto rodjenja)┬áZAJEDNO SA VA┼áIM PITANJEM posaljite putem sms-a na 063/222-539.

BROJEM UPLA─ćENIH SMS KREDITA KREIRATE OKVIR ZA SVOJ ODGOVOR.
Ukoliko uplatite 1 sms odgovor i postavite nekoliko pitanja RAZMISLITE O KVALITETU odgovora za koji ste se time ┬áopredelili. Odgovornost za kvalitet sms odgovora je na VAMA ~ DEFINI┼áETE ga BROJEM UPLA─ćENIH SMS kredita.

NA VA┼áA PITANJA ODGOVARA isklju─Źivo i samo autor www.spicum.com
ASTROLOG JASMINA KNE┼ŻEVI─ć

OVO nije usluga CALL centra sa desetinama operatera sumnjivih kvalifikacija.
Molim za strpljenje ÔÇô sms odgovore ─çete dobiti 24 ÔÇô 48 sata od trenutka slanja va┼íih podataka na br 063/222-539.

UPLATU SMS MINUTA MO┼ŻETE VR┼áITI UPLATOM NA BANKOVNI RA─îUN


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mese─Źni horoskop za Maj *OVAN

Tue Apr 30 , 2013
Jasno Vam je da dinamika doga─Ĺaja na poslovnoj sceni zahteva dobru procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji Vas prati donosi niz novih poslovno-finansijskih prilika. Ipak, bez proverenih informacija ne mo┼żete o─Źekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju. Va┼żno je da jasno defini┼íete svoje poslovno-finansijske ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima, […]