Astrološka radionica *Izrada horoskopa


Radionica Mesecni horoskop

Astrološka radionica priprema i izrada Dnevnih, Nedeljnih, Mesečnih i Godišnjih horoskopa

Bilo da se uveliko bavite astrologijom ili spoznajete tajne astroloških uticaja na čoveka sigurno ste se zapitali kako se zapravo izradjuju nedeljne, mesečne i godišnje prognoze, koje tehnike se koriste i kako pristupiti ovom zadatku, obaviti ga dovoljno jasno, egzaktno i kreativno. Odličan izbor za sve koji žele dobro plaćen dodatni posao.

Radionica Priprema i izrada Dnevnih, Nedeljnih, Mesečnih i Godišnjih horoskopa namenjena je web entuzijastima, novinarima i blogerima koji žele da spoznaju brižljivo čuvane tajne novinarskog i astrološkog rada, da saznaju sve od osnovnih principa izrade Dnevnih, Nedeljnih, Mesečnih i Godišnjih horoskopa do specifičnih smernica koje će omogućiti da svoje astrološko znanje unovčite i privučete klijente.

Prva tročasovna radionica namenjena je pripremi materijala, selekciji i definisanju tehnika koje su neophodne za izradu nedeljnih, mesečnih i godišnjih horoskopa.

Druga tročasovna radionica namenjena je sublimiranju svih informacija dobijenih astrološkim tehnikama i kreativnom oblikovanju u informativne i jasno definisane celine.

Jasmina Drašković je tokom niza godina astrološke edukacije od 1995. do 2003. radila na sticanju iskustva u novinarstvu, na autorskim člancima. Na poziciji novinar-saradnik bila je deo redakcija Novosti i Zov, Moć Prirode. Od 2006. do 2009. specijalizovala je svoj rad na mesečnim prognozama kao redovan novinar saradnik za rubriku Mesečni horoskop pri redakciji Nira Press – Magazin Biznis.

Jasmina KNEŽEVIĆ profesionalni astrološki i numerološki rad započela je 2000, urednica i autorka web stranice www.spicum.com i učitelj astrologije i numerologije od 2012.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 04.10.2014.

Sat Oct 4 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Subota 4. Oktobar će biti dinamičan dan, a obeležiće 1 planetarni i 5 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 8° do 23° Vodolije.   Lunarni trigon sa Suncem […]