Astrološki dogadjaji 02.-09.01.2017.


U Ponedeljak 02.01. Mesec je nakon kratke faze praznog hoda napustio zodijački znak Vodolije, i započeo tihi umereni ali emotivno ispunjavajući tranzit kroz zodijački znak Riba.
Naglašena je ogromna potreba za romantičnim izlivima emocija, uživaćete u muzici, poeziji, meditaciji, osećati potrebu da pomognete drugima. Prilagodite intuciju prirodnom ritmu, posvetite se sebi. Kolektivna potreba da se emocije podele sa drugima, izraženo je saosećanje za one kojima je pomoć potrebna. Spiritualne aktivnosti, dobrotvorni rad, intimni razgovori, naglašena potreba za emocijama i pažnjom su karakteristični za tranzit Meseca kroz znak Riba. Emocije su jako naglašene, pa je izražena preosetljivost na grube reči i postupke. Kontrolišite svoje misli, reči i dela. Povoljan je period za kreativan rad, odlazak u bioskop ili pozorište. U ovom periodu molitve, komunikacija sa Andjelima i pozitivne afirmacije čine čuda.

Pojačane su emocije i receptivnost, saosaćenje za druge ljude. Imaćete želju da pomognete, da se žrtvujete za dobrobit drugih. Emocije dominiraju nad zdravim razumom, stoga se posvetite poslovima koji zahtevaju maštovitost i inspiraciju, a sve što zahteva zdrav razum i logičan pristup ostavite za druge dane. Vaše telo je podložnije alkoholu, opijatima i lekovima nego inače, a i hrana lošeg kvaliteta može lako izazvati trovanje. Znak Riba je povezan sa stopalima, sinusima i limfnim sistemom.

PONEDELJAK 02.01.2017.
Venera je na poslednjem 29° Vodolije, stoga Bikovi i Vage u tišini iščekuju predstojeće dogadjaje, umireni i svesni da su promene koje su pred njima stabilizujućeg karaktera.

U UTORAK (08:46) Venera počinje tranzit zodijačkim znako Riba, u kom je, uprkos dubokom tihom osećaju emotivne satisfakcije kakav pruža egzaltacija u Ribama, najpre očekuje aplikaciona konjunkcija sa Južnim Mesečevim čvorom (08.01.) koja će uneti kratkotrajne sumnje i strah od gubitka. Spremni na manji gubitak i na nerazumevanje okruženja, posegnite za knjigom, omiljenim filmom, tišinom, boravkom pored vode ili u šumi. Ovo nije vreme koje je poželjno provesti sa bliskim ljudima, možda niste baš najigriviji sagovornik sada, niti ste raspoloženi da slušate sa pažnjom koja je tipična za vas. Dobro sagledavanje ličnih želja i potreba pomoći će da bolje razumete i druge, ali i da kreirate solidan temelj za zdrave odnose.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

U SREDU Venera kreira sekstil sa Rx Merkurom, koji se vraća tranzitu kroz zodijački znak Strelca gde je dodatno oslabljen.
BLIZANCI I DEVICE se vraćaju analizi ranijih iskustava, isuviše široko planiranje ne donosi ni zadovoljstvo ni realne zaključke. Ne rizikujte pokušajima da zadržite dvostruke pozicije – izgubićete poverenje i željenu bliskost. Budite jasni i otvoreni prema partneru, ILI makar prema SEBI.
U Sredu 4.01. Mesec počinje novi zodijački ciklus na prvim stepenima zodijačkog znaka Ovna – dinamizira, i podseća da je uveliko počela Nova 2017. godina, da nema previše vremena za odlaganja i da su neke prilike već propuštene (Blizanci, a još više Device dosta loše podnose ovo praznično raspoloženje).

U PETAK uveče Mesec prelazi u zodijački znak Bika te se ponovo uz skoro nimalo griže savesti prepuštate težnje za užicima. Pažljivo sa alkoholom i slatkišima, sećanje na neprežanjenu ili neproživljenu ljubav može učiniti ovo veče težim nego obično.

SUBOTA ujutru (7:45) obojena je Sunčevom konjunkcijom sa Plutonom koja će izneti na videlo sve potiskivane tuge, ljutnje, besove pa Lavovi mogu poverovati da je sva moć u njihovim rukama i najzad nakon duuugog presabiranja netipičnog za njih OTVORITI SVOJE KARTE.

Do NEDELJE popodne kada Merkur kreće direktnim hodom (8 Jan. 2017 10:42) uz malo analitičnosti i dosta optimizma uspešno ćete prezentovati sve svoje ideje, i sa lakoćom oslikavati prve obrise novog poslovnog ambijenta.
U Nedelju u večernjim satima (23:06) uz Mesec koji počinje tranzit kroz zodijački znak Blizanaca vreme je da isplanirate svoju radnu nedelju, ili još bolje – ostatak meseca Januara, kako biste nadoknadili sve propuštene prilike.

U PONEDELJAK Mesec će kreirati dva nepovoljna aspekta (kvadrat sa Venerom i Neptunom), a u Utorak i sa Marsom u Ribama. Ipak Mars u slaboj poziciji i dispoziciji nema snagu kojom bi mogao ugroziti Mesečevu povoljnu dispoziciju – iako ćete procenjivati svoje rezultate sporim u odnosu na očekivane, ostavljaćete snažan utisak u poslovnom ambijentu.

NOVO!!! Postanite član Spicum Astro Community do 05.01.2017. Godišnja članarina po ceni mesečne 5€

Članstvo Spicum ASTRO Community kluba obezbedjuje
* Svake SUBOTE Vaša lična nedeljna prognoza za nedelju koja sledi – 52 LIČNA nedeljna horoskopa
* Svakog 1. u mesecu analiza Vašeg ličnog Mesečnog horoskopa u pisanom ili video formatu
* Popusti od 30% na sesije Kvantne transformacije
* Individualne konsultacije uz popuste od 30% do 50% tokom čitave 2017.
* Specijalne cene za časove astrologije i numerologije

OBEZBEDITE SEBI NAJBOLJI POČETAK NOVE GODINE
Vaša Astrološka podrška
Jasmina Knežević
mob 063/222-539


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Premium Članarina

Sun Jan 8 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Spicum Astro Community kreirana je sa vizijom baze astroloških materijala profesionalnih autora – astrologa predavača i konsultanata sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Spicum Astro Community je drugačiji od drugih astroloških stranica i foruma – ovo je prva on line biblioteka astrološke literature […]
Premium Članarina