Astrološki dogadjaji 09.01.2018.


Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

UTORAK 09.01. će biti izuzetno dinamičan dan, a obeležiće ga 4 planetarna i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 17° VAGE do 2° ŠKORPIONA.

Ponoćni (0:17 do 2:17) kvadrat Meseca i Plutona 19° Vaga/Jarac kreira napornu atmosferu. U emotivnom grču ste, ali ipak – beskompromisni. Najbolje je da tokom ovih časova izbegavate veze sa onim ljudima koji bi mogli pokušati da vas šarmom priklone njihovom načinu razmišljenja, dok bi vas drugi mogli iskoristiti.

SUNCE KONJUNKCIJA VENERA *tranzit 8:01 18° Jarca
U ovom periodu će vaša kreativnost i ljubazni način na koji vodite računa o drugima biti  pojačani. Premda volite da budete u centru pažnje, nemojte samo da uzimate već i nešto  dajte. Danas bi se trebali osećati moćno, uz dobijanje puno pažnje, posebno, od osoba  suprotnog pola, budući da vaš šarm ne može proći nezapažen. Uživajte u sadašnjosti, pođite  u pozorište ili ne neki lep koncert. Ovaj tranzit ima jednu zamku jer moguća uobraženost može odbiti ljude od vas.  Ako ste ovoga svesni i obratite pažnju, imaćete lep dan za uživanje.

VENERA KONJUNKCIJA PLUTON *tranzit 10:03 19° Jarca
Moguće su intezivne promene u emotivnom odnosu, možda ćete se osećati inhibirano jer Vaš neko sputava i koči, imate osećaj kao da ste nečija marioneta. Skloni ste jakim emocijama, posebno u romantičnim vezama. Pokušajte da budete realni i  da se usmerite prema vašim dugoročnim ciljevima. Ovo je pravo vreme da pokrenete rešavanje problema i napravite jedan dobro promišljeni majušni korak u rešavanju. Ne dozvolite da pitanje “Sve ili ništa” sada pokrene bes u Vama jer strasti su prenaglašene i preintezivne. Potreban je dodatni oprez u pitanjima finansija i donošenja značajnih poslovnih odluka, kao i u vezi ljubavi i partnerstva. 

SUNCE KONJUNKCIJA PLUTON *tranzit 10:32 19° Jarca
intenzivne emocije dana, moć transformacije i regeneracije, koje će se manifestovati i kroz želju da kreirate nešto novo  ili napravite prvi značajan korak ka dugoročnim promenama u životu koji je pred vama. Očekujte pokušaj manipulacije, igre moći ili želju partnera da vas kontroliše. Osmislite nove procese promene – bilo da donosite drasatične odluke i pravite velike iskorake, osmelite se da načinite taj prvi majušan korak i osetićete moćni talas energije. Kako se ova konjunkcija odvija u znaku Jarca posebno ćete razmišljati o posvećivanju i posledicama odluka koje danas donosite. Kao i promene u režimu ishrane svaki zalogaj se računa – na vama je da kreirate promenu na sebi. 

Podne će obeležiti opozicija Meseca sa Uranom 24° Vaga/Ovan (10:15 do 12:15) koja unosi emotivnu napetost, tvrdoglavost, impulsivnost. Stvarate konflikte – ne ostavljajući prostor za kompormis. Nerazumevanje. Iznenadne promene ponašanja.

Popodnevni sati protiču uz sekstil Meseca i Merkura 27° Vaga/Jarac (17:12 do 19:12), darujući dobre prilike i uspeh u poslu. Raspoloženi ste za književni rad, ili kakvu drugu intelektualnu delatnost. Povoljan interval za pisanje i verbalnu razmenu jer ćete u datom momentu znati da zauzmete pravi stav, da budete spontani, pravični i mudri. Odličan aspekat za promenu. Uopšteno daje sjajne prilike i uspeh u poslu, raspoloženi ste izražavanje osećanja koje sada predstavlja lagodnu i radosnu aktivnost. Provodite prijatno popodne sa decom.

Aktivacijom ovog aspekta (17:12) MESEC ulazi u Mesec ulazi u kratku fazu praznog hoda, koja se okončava u 21:05, kada Mesec počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak ŠKORPIONA.

VENERA SEKSTIL MARS 19° Jarac/Škorpion
Čak i da ste često  preuzimali na sebe više nego što možete fizički da uradite, ne dozvolite da vas to spreči da  iskusite životna zadovoljstva. U ovom periodu se divno osećate, a ljudi u vašem okruženju  će to sigurno primetiti. Izuzetno prijatni susreti obojeni toplinom i uzajamnom senzitivnošću. Profesionalni uspesi. U ovom periodu ćete sresti ljude koji će vam kasnije biti  izuzetno značajni za poslovni napredak. Prijatni romantični kontakti zato budite spremni da uživate. SREĆAN period u kome ćete ugoditi drugima i dozvoliti sebi da vam ugađaju.

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Sve planete se kreću direktno
 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

 

MESEC U FAZI OPADANJA
Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo. Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

 

 

23. lunarni dan DAN KOJI AKUMULIRA VELIKU ENERGIJU NASILJA
– Stimuliše veliku energiju nasilja, agresivnosti i veliki apetit
– Treba ostati spokojan i pod kontrolom
– Izbegavati velika okupljanja
– Dan iskoristiti za rešavanje životnih problema i oslobađati se svega suvišnog
– Malo pričati, a više raditi
– Pročistiti kuću svećom, očistiti i spaliti ćoškove i uključiti mirišnjave štapiće
– Ne preporučuje se seći nokte, imati hiruške intervencije, dugo sedenje, druženje, baviti se biznisom, sklapanje braka
– Organ: jajnici, testisi
– San koji noćas sanjate je 100% tačan

 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK VAGE
Dok Mesec tranzitira znakom Vage diplomatski pristup situacijama je primaran. Moguće je da se ponovo sretnete sa osobom sa kojom ste bili u emotivnom vezi. Možete se iz nekog razloga rastužiti zbog situacije u kojoj ste se našli… Kada je Mesec u Vagi, ali kad malo odmakne od Saturna, zaista ćemo svi biti opušteniji, raspoloženiji za ljubav i druženja, šarmantniji, simpatičniji i društveniji. Ovo je vreme stvoreno za ljubav, ali i dobro vreme da nešto dekorišemo u kući ili oko nje, povoljno je vreme za venčanja i organizaciju venčanja, kupovinu predmeta koji nas očaraju svojom lepotom a ne praktičnošću. Definitivno povoljno vreme za početak i posvećivanje posebne pažnje emotivnim vezama, pa i prijateljstvima. Ukoliko vam se učini da teško donosite odluke budite jasni i zatražite od života SVE.

 

NAVEDENI LUNARNI ASPEKTI ĆE SE ODNOSITI NA VAS UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 18° KARDINALNIH (Ovan, Rak, VAGA, Jarac) i VAZDUŠNIH (Bolizanci, VAGA, Vodolija) do 1° FIKSNIH (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija) i VODENIH (Rak, ŠKORPION, Ribe) znakova.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 17.01.2018.

Wed Jan 17 , 2018
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SREDA 17.01. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 lunarni aspekt, kratka faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 26° Jarca do 8° VODOLIJE. MLAD […]
Dnevni horoskop 2018