Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

SREDA 23.08. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 14° do 28° DEVICE.

SUNCE U DEVICI *tranzit 0:20
Sve teme se sada analiziraju i racionalizuju, čak i ljubav. Pošto je Devica zemljani znak, pojačana je orijentacija ka radu, ekonomiji i trgovini. Dok Sunce tranzitira znakom zemljane Device maksimalno se posvetite obavezama i radu, a emotivni odnosi mogu zapasti u fazu emotivnog hladjenja (Venera je u padu u znaku Device). Nakon Sunčevog tranzita znakom Lava počinje period Device koji poboljšava i usmerava impuls života ka praktičnim primenama, zanatu i zadacima koji poboljšavaju kvalitet i okolnosti. Želja za učenjem, radom, stvaranjem i izražavanjem su aktuelne zahvaljujući Devici koja nosi impuls Merkura, impuls analize i praktične primene u svakodnevnom životu. Device su svesne značaja fiziološkog zdravlja i dobrog funkcionisanje tela, a seksualnost je za njih jedan od bitnijih repera zdravlja.

Jutarnji aspekt Mesec trigon Pluton (4:12 do 06:12) daruje vam fanatičnu upornost kako biste postigli cilj. Kontrolišite emocije jer uživate u kontaktima sa drugima, ali izbegavajte trošenje vremena na površne odnose. Vaša težnja da privučete druge stvara reakciju, pa se oni udaljavaju. Ovo je i period ekstrasenzornih sposobnosti, sjajne poslovne analitičnosti, interval tokom kog se namećete na neosetan način. Odsustvo staha.

Mesec će kreirati kvadrat sa Saturnom od 11:18 do 13:18, te su u navedenom intervalu mogući materijalni gubici, neslaganje sa dominantnim roditeljem i kontakt sa starijom osobom pri kom biste trebali iskazati poštovanje. Okrenite se radu i rutinskim poslovima, budite precizni. Za ovaj aspekat je karakteristično da ćete imati utisak da vas zidovi “guše” – izadjite iz kuće. Očaj i strah od nesigurnosti.

Nešto dinamičnije dogadjaje donosi sekstil Meseca i Venere (22:02 do 00:02). Gde god da se pojavite bićete omiljeni i popularni. Veseli ste, raspoloženi, željni ljubavi uživate, ne štedite, već se rado prepuštate provodu i veselju. Moguće su povoljnosti pri pregovorima. Period naglašene plodnosti i dobro slaganje sa partnerom, ukoliko i bude teškoća obratite se ženama za pomoć.

AKTIVACIJOM ovog aspekta (22:02) MESEC ulazi u fazu PRAZNOG HODA.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx MERKUR 13.08. do 06.09.
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.
Rx SATURN 07.04. do 26.08.2017.
Rx NEPTUN 16.06. do 23.11.2017.
Rx PLUTON 20.04. do 29.09.2017.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

MESEC U FAZI RASTA
Mesec je u fazi rasta. Ovo je period regeneracije – Mesec u ovoj fazi apsorbuje, odredjuje, usmerava, prima, gradi, inspiriše, nadahnjuje, akumulira energiju i prikuplja snagu. Efekat se pojačava sa približavanjem faze punog Meseca (06.09. 09:02). U poslovnom smislu osećaj nervoze se intenzivira kako se Mesec približava punoj fazi – ovaj period je izuzetno povoljan za poslove u fazi razvoja i ekspanzije, kao i za sve nove početke.
U fiziološkom smislu svi tretmani za jačanje organizma su znatno efikasniji u vreme kad Mesec raste jer je telo tada spremno da primi – posle dobre detoksikacije, obavljene za vreme faze Meseca u opadanju, pravo je vreme za jačanje organizma. Kako je ovo faza rasta ona stimuliše rast biljaka, ali je sečenje kose tokom ovog perioda povoljno ukoliko želite da stimulišete njen rast.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

3. lunarni dan DANAS TREBA BITI SNAŽAN I UPORAN
– Na nebu se pojavljuje srp mladog Meseca
– Sve što je sazrelo izlazi napolje, sve što je bilo planirano počinje da raste
– Ono što je zamišljeno prvog lunarnog dana sada treba kanalisati
– Potrebno je raditi napornije fizičke vežbe jer sabijena energija traži izlaz: dobro je raditi mentalne projekte, baviti se sastancima
– NIKAKO NEMOJTE POKAZATI LENJOST jer je moguće dobiti glavobolju i imati odsustvo stvaranja
– Najteže poslove treba odraditi danas
– Direktno na prepreke – napred, napred i samo napred
– NIKAKO agresivnost, nefleksibilnost, nepoverenje, sumnja, zloba
– Dobro je graditi i krenuti na duga putovanja imati originalne ideje i rešenja …
– Organ na koji treba obratiti pažnju: zatiljak i uši

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK DEVICE
Mesec tranzitira Sunčevim znakom. Imaćete naglašenu čežnju za svojom drugom polovinom, jer ovaj aspekt ukazuje na susret žene i muškarca, kako Sunce predstavlja muški, a Mesec ženski princip. Ovaj položaj Meseca donosi mnogo energije, jer je prilika da se duša predstavljena Mesecom spusti u samo srce Lava-Sunca.
“Molim da se otvori moje kosmičko srce” idealna je afirmacija za danas i sutra…
Mesec u Lavu donosi mnogo energije, vedrine i želje da se drugima dopadnete. Pojačan je osećaj samopoštovanja i samopouzdanja. Drugi cene vašu velikodušnost i vi se trudite da tolerišete njihove greške, jer ovo biti rebalo da bude vreme prijatnih druženja, pojačane želje za razmenom energije ljubavi. Dani su idealni za kreativne poduhvate, a ako planirate promociju proizvoda, sposobnosti i talenata obavite to sada!

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 14° do 28° FIKSNIH (Bik, LAV, Škorpion, Vodolija) i ZEMLJANIH (Bik, DEVICA, Jarac) znakova.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE