ASTROLOŠKI DOGADJAJI za 04.09.2020.


PETAK 04.09.2020. će biti intenzivan dan, a obeležiće ga 3 planetarna i 1 lunarni aspekt. MESEC tranzitira od 1° do 13° OVNA.

VENERA KVADRAT MARS 27° RAK/OVAN *tranzit 11:12
Vreme je da prevazidjete nepovoljnu sliku koju već izvesno vreme imate o sebi. Neobična napetost vas okružuje danima, iskoračite iz svakodnevnih briga i pronadjite ravnotežu izmedju ljubavi i mržnje. Ne zaboravite na potrebe drugih, ne budite sebični – komunicirajte jer bi razgovor bi mogao da razjasni sve postojeće nesporazume.

MESEC KONJUNKCIJA KIRON 8° *tranzit 14:50
Prigrlite promenu i prevazilaženje emotivnih problema koji su prisutni u prethodnih 28 dana. Postoje prilike koje su nadohvat ruke samo kada prerastete sigurnost u ulozi uvredjenosti. Ne uočavate prilike da se krećete ka novim horizontima sve dok opstajete u modelu žrtve.  Pravi je trenutak da iskoračite i budete otvoreni za lakoću promene, nove životne staze, nove odnose. 

MERKUR KVINKUNKS MARS 27° DEVICA/OVAN*tranzit 15:15
Savršen period da se o predstojećim akcijama sasvim mirno razmišlja, ovo je proces kojim se vremenom dostiže stabilniji u vremenu rezultat. Ipak tokom ovog procesa pripadnici MERKUROVOG tipa (Blizanci i Devica) savladani su preispitivanjem izmedju propuštenih šansi za realizaciju i potencijalnog odlaganja, krize odlučivanja.

MERKUR SEKSTIL VENERA 28° DEVICA/RAK *tranzit 22:32
Dobar dan za odmor, odvojite vreme da se relaksirate uz dobru knjigu kako biste napunili baterije i odmorili se od svakodnevnih tenzija koje donose stres i nakupljaju napetost. Obzirom da Venera vlada odnosima, a Merkur komunikacijom ovo je odličan dan za otvoreno izražavanje emocija i svega što se tiče odnosa. Odličan dan za razmatranje zadovoljstva i planiranje aktivnosti koje mogu poboljšati njihov kvalitet, za vožnju ili kratko putovanje sa osobom koja vam je posebno draga, i može vam pomoći da osvežite vezu i intenzivirate zadovoljstvo.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 15.08. do 15.01.
Rx NEPTUN 23.06. do 30.11.
Rx PLUTON 25.04. do 05.10.
Rx SATURN 11.05. do 30.09.
Rx JUPITER 14.05. do 14.09.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE ∞ AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539

17. lunarni dan DAN ZA RADOST, NIKAKO POTIŠTENOST 
* Dan ženske energije
* Plodnost
* Dan za supružničke odnose
* Dan za veselje, opuštanje
* Popiti malo vina
* Na život gledati pozitivno i dati puno radosti i ljubavi
* Brakovi danas sklopljeni su dugovečni
* Odlično je družiti se, posvetiti se kreativnom radu, uživati u gozbi, sex, odmor, branje plodova i sadnju
* Organ: bubrezi
16 dana se obnavljala energija i danas se oseća radost, NIKAKO potištenost i tuga, ako je osetite znači da nepravilno živite

MESEC U FAZI OPADANJA
Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo. Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK OVNA
Boravak Meseca u vatrenom, kardinalnom, muškom  znaku donosi impulsivnost, odvažnost, potrebu da se krene u akciju. Ovi dani tokom kojih Mesec tranzitira znakom Ovna pojačavaju impulsivnost i dinamizam. Mesec tranzitira Marsovim minskim poljem. Budite umereni u reakcijama – nemojte na sve što vam se ne svidi reagovati besom. Zbog naglašene napetosti obratite pažnju na ishranu, neka vaš jelovnik bude blag, hranite se pretežno povrćem i voćem, izbegavajte ljutu i previše začinjenu hranu koja stvara tenziju i utiče na pojavu glavobolje. Za ove dane je najbolja fizička aktivnost ili boravak u prirodu – nakon toga ćete biti opušteniji i odmorniji.

NAVEDENI LUNARNI ASPEKTI ĆE SE ODNOSITI NA VAS UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ZODIJAČKOM SEGMENTU od 1° do 13° KARDINALNIH (OVAN, Rak, Vaga, Jarac) i VATRENIH (OVAN, Lav, Strelac) znakova.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

ASTROLOŠKI DOGADJAJI za 07.09.2020.

Mon Sep 7 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email PONEDELJAK 07.09.2020. će biti veoma spokojan dan, a obeležiće ga samo 3 lunarna aspekta. MESEC tranzitira od 6° do 19° BIKA. Lunarna konjunkcija sa Uranom na 10° Bika (8:00 do 10:00) donosi napetost, nagle i preterane reakcije, promenu stavova. Neslaganje sa okruženjem, […]