Astrološki dogadjaji za 07.10.2019.


PONEDELJAK 07.10.2019. će biti veoma dinamičan dan, a obeležiće ga kratka faza praznog hoda, lunarna promena znaka, 2 planetarna i 4 lunarna aspekta. MESEC tranzitira od 27° JARCA do 10° VODOLIJE.

Ponoćni kvadrat Meseca i Venere 27° Jarac/Vaga poslednji je u nizu Lunarnih aspekata tokom njegovog tranzita kroz znak Jarca.
Potrebno je da izbegavate emotivne sukobe, hedonizam, rasipništvo. Tokom ovog intervala možete nakratko biti fokusirani na nezadovoljstvo sobom, nesredjenim emotivnim životom i materijalnim gubicima. Finansijski problemi koje imate su posledica nedostatka ambicija a vi baš sada imate potrebu da trošite.

Aktivacijom ovog aspekta (01:52) Mesec ulazi u fazu praznog hoda koja će trajati od 5:42 do 7:42, kada Mesec ulazi u znak svog izgona, znak VODOLIJE.

MERKUR OPOZICIJA Rx URAN 5° ŠKORPION/BIK *tranzit 8:17
Nepraktičane ideje, nervoza, razdražljivost i neočekivani prekidi su samo deo iznenadjenja kojima biste morali da se bavite danas. Komunikacija može odvesti u sasvim pogrešnom pravcu, a neslaganja sa drugima su očekivana. Pod efektima ove opozicija je i sposobnost da razmišljate na vrlo originalan način, što pruža priliku da steknete znatnu prednost u odnosu na konkurente.

Jutro (9:43 do 11:43) će obeležiti izuzetno povoljan trigon Meseca i Marsa 2° Vodolija/Vaga koji donosi odlučnost i energičnost, impulsivnost. Sve što ste zamislili obavićete bez tudje pomoći. Pripadnice lepšeg pola će biti posebno osnažene ovim aspektom te će biti u prilici da urade više nego što je uobičajeno.

Dozu nemira tokom popodneva (16:31 do 18:31) unosi kvadrat Meseca i Urana 5° Vodolija/Bik. Emotivna napetost, tvrdoglavost i impulsivnost donose opasnost od konflikta, izgleda kao da nema prostora za kompromis. Iznenadne promene ponašanja. Loš aspekt za putovanje. Rasprave i svadje, iniciraće nervozu. Prevara i izdaja. Takodje, javljaju se nekarakteristična raspoloženja i nepredvidive akcije. Ovaj aspekt donosi loše procene, loš je za sklapanje ugovora.

Finalni lunarni aspekt za dan je lunarni kvadrat sa Merkurom 5° Vodolija/Škorpion (17:36 do 19:36) koji donosi nedostatak razumevanja i preteranu osetljivost. Objektivno razmišljanje i želja za akcijom sada su slabe, drugi neće biti spremni da vam povladjuju.

SUNCE KVADRAT SATURN 14° VAGA/JARAC *tranzit 21:07
Uskladite poimanje dužnosti sa shvatanjima o ličnim vrednostima. Dakle, pravo vreme da se život uskladi sa aktuelnim uslovima i okolinom. Primetićete da će vaši napori ili zahtevi biti podvrgnuti strogoj proveri i vrednovanju od strane vaših kolega, prijatelja ili suparnika, te da će vam pretpostavljeni strogo odmeriti vrednost. Ovo vreme nije pogodno za bilo kakve promene, osim ako nisu zaista apsolutno neophodne. Treba da budete veoma obazrivi u davanju obećanja, jer ćete kasnije uvideti da ih je mnogo teže ispuniti nego što ste u tom trenutku pretpostavljali.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 12.08.2019. – 12.01.2020.
Rx NEPTUN 23.06.2019. – 28.11.2019.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

9. lunarni dan ISPLIVAVAJU NEREŠENI PROBLEMI
– Težak dan koji ispoljava negativan uticaj na čoveka
– Doći će do različitih iskušenja i zabluda, isplivavaju nerešeni problemi, neostvareni kontakti, suzdržani bes, strahovi, mržnja
– Mogući su košmarni snovi i stezanje u grudima
– Ovaj dan donosi pojavljivanje karme koja traži izlečenje, a to ćete uraditi tako što ćete danas završiti ono što je trebalo završiti odavno
– Danas se ništa ne dešava slučajno, već su sva dešavanja nerešeni problemi iz prošlosti
– Mogu se desiti razne traume, povrede, smrt, budite oprezni, pazite se na ulici i svuda
– Dan je pogodan za obrazovanje, stvaralaštvo ali treba da budete izolovani. Možete raditi na pravljenju novih ideje i razmišljati o svojim planovima
– Ako dan odradite pozitivno, odvezaćete karmu
– Dobro je čistiti, putovati, ženiti se – samo ako ste očistili karmu
– Dobro je ogledati se u ogledalo
– NIKAKO sex, trudnoća, jesti hranu životinjskog porekla
– Organ na koji treba obratiti pažnju: grudi, bradavice na grudima

10. lunarni dan SVE ŠTO DANAS ZAPOČNEŠ MOŽEŠ OSTVARITI SA REZULTATIMA počinje u 15:34
– Dobro je raditi sa karmom jer se ostvaruje veza sa precima, zadržati se na uspomenama i zahvaliti se živim i preminulim rođacima
– Danas se aktivira muška energija i dan treba provesti sa porodicom
– Započnite novi posao, poslovnu saradnju, promenite radno mesto, radite domaće poslove
– Sve što započnete danas, u budućnosti može ostvariti rezultate
– Danas sadite, gradite kuću, putujte, stičite poznanstva jer će sve što započnete dugo trajati
– Dobro je dan provesti sa porodicom
– NIKAKO svadati se, raditi fizičke vežbe, preporučuje se sauna ili tuširanje za opuštanje
– Organ na koji treba obratiti pažnju: kosti grudnog koša

MESEC U FAZI RASTA
Ovo je period regeneracije i rasta, faza apsorbcije, definisanja, usmeravanja, primanja i gradnje, inspiracije, sada se akumulira energija i prikuplja snaga. Efekat se pojačava sa približavanjem faze punog Meseca. Svi tretmani za jačanje organizma su mnogo efikasniji u vreme kad Mesec raste, nego kada opada, tada je telo spremno za primanje – posle dobre detoksikacije obavljene za vreme faze Meseca u opadanju, ovih 7 dana pravo je vreme za jačanje organizma.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK VODOLIJE
Dok Mesec prolazi kroz nepredvidivi zodijački znak Vodolije može vas dočekati veliko iznenađenje, ili ćete se možete naći u situaciji da se vaš životni put nepredvidjeno menja. Emocije su pod izuzetno visokim Uranovim naponom, stoga je potrebno da kontrolišite svoju impulsivnost jer ćete biti u situaciji da uvredite nekoga nekontrolisanim izlivom emocija. U danima dok Mesec tranzitira kroz znak Vodolije možete se ponašati hirovito, svojeglavo, biti čas pod stresom – čas ushićeni, razočarani, čas očarani… Kod Vodolije ravnoteže – ona živi pod visokim naponom. Zato su vaši odnosi sa drugima tokom ovih 48h prepuni dinamike i napetosti. Kontrolišite nagle reakcije, posvetite se prijateljima. Mesec u Vodoliji intenzivira princip humanosti, a svi planovi su podložni naglim promenama… Spontanost i intuicija su na snazi, koristite ih maksimalno.

NAVEDENI LUNARNI ASPEKTI ĆE SE ODNOSITI NA VAS UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ZODIJAČKOM SEGMENTU od 28° KARDINALNIH (Ovan, Rak, Vaga, JARAC) i ZEMLJANIH (Bik, Devica, JARAC) do 10° FIKSNIH (Bik, Lav, Škorpion, VODOLIJA) i VAZDUŠNIH (Blizanci, Vaga, VODOLIJA) znakova.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE